Учителя психар

Вашите разкази и истории
Ицо Рогчето

Учителя психар

Мнение от Ицо Рогчето »

-Така ученици, днес ще учим за персите и тяхното влияние в древния свят. Можете да пишете в скицника! - каза учителя по рисуване.
-Ве гусие, ба шя трее пшим пу иубзитъну ли е? - попита един ученик от предните редове. Учителя извади своя глок и му би хедшот (Kill count: 1) . Моментално всички останали тръгнаха да бягат с викове към вратата, но не знаеха, че е електризирана, затова още двама умряха (Kill Count: 3). Естествено следващият логичен изход бяха прозорците. Трима се хвърлиха и докато падаха се усетиха, че май скачането през прозореца на петия етаж не беше толкова добра идея (Kill Count: 6). Всички останали се скриха зад чиновете си.
-Трябва ми доброволец! - извика учителя и посочи един - ТИ! Стига си се крил и ела тук!
Ученика дойде, а учителя му заби молив в окото (Kill Count: 7), после се изсмя истерично. Запрати тялото на страна и отнякъде извади големия пергел за дъска. Отвори го и опъна едно въже, после го използва като лък за да изстрелва моливи и химикали (Kill Count: 12).
Тогава един ученик намери глока и се опита да стреля, но се оказа, че един куршум е запушил цевта. Резултатът бе стрелба назад (Kill Count: 13). Трупа на застрелялия се повлече друг и двамата паднаха през прозореца (Kill Count: 14). Накрая учителя реши да задейства ултимативния си капан. Лампата се откачи и затисна всичко (чинове, ученици, етц) в стената, размазвайки ги (Kill Count: 20). Накрая, когато вече нямаше останали хора за убиване, учителя отвори вратата, за да излезе (Kill Count: 21).
Тетрадкай си дайката!
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Re: Учителя психар

Мнение от R@Z0R »

Ицо Рогчето написа:иубзитъну

Huh? :shock:
Ъъъ, за разказа... :shock:
+1 пост :lol:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Изобразително. Бати пича учител.
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Имахме подобен по история :lol:
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Това беше оригинално!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
LordZombie
Обратна връзка:

Мнение от LordZombie »

Развлекателно 8)
Анти ЦС и WoW
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Дае, добро беше. :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Само последния фраг не разбрах как точно се получи... :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ицо Рогчето написа: тръгнаха да бягат с викове към вратата, но не знаеха, че е електризирана, затова още двама умряха (Kill Count: 3)

Ето и отговора. :wink:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
roshk0

Мнение от roshk0 »

мноо луд разказ :lol: кефи :wink:
Мъже ли?..Къде?!?
БИЛИслав

Мнение от БИЛИслав »

Този е наистина добър разказ. Май новта личност на Гиро (ако не греша)се справя доста добре в писането на кратки разкази :D
чукам, влизам, гледам заключено
SkyDrifter

Мнение от SkyDrifter »

L33nddr написа:Този е наистина добър разказ. Май новта личност на Гиро (ако не греша)се справя доста добре в писането на кратки разкази :D

Ако т'ва е новата личност на Гиро то той е шизофреник
Публикувай отговор