Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Провал за 2008 година
Публикувано на: 12 Дек 2008 10:36

Провали на 2008....
Ми GТА IV се усра(Не че и другите не са се усрали, но новия GTA го направи по специален начин)
Far Cry 2 леко ме разочарова.
World at War не съм го играл, но имам тайни спекулаций.
И горе долу това.Трябва да призная, че Red Alert 3 се справи доста добре с Геймплея само графиката леко ме разочарова.
Колкото до новия StarCraft :? колкото и да плюете новия Red Alert стареца като го гледам не е много обещаващ.Но се надявам да греша разбирасе и да съм приятно изненадан!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 10:42

Цитат:
"комерсиални" би ли уточнил какво означава за тебе комерсиални? Нещо което се играе от много хора? и ти не го играеш за да не си от стадото? И да кажеш виж аз не съм като тези...
Комерс мога да приема като лоша дума само за няколко фирми като EA например последните години пускат еднакви боклуци като игри дето вече всяка година са се по зле..

И близард са си комерсялни не се залъгвай.Тяхните игри са едни от най-рекламираните и са едни от малкото които почти всяка година имат свой собствен конвенчън като Близкон.Игрите им като World of Warcraft например се играят не защото са чак толкова добри, а защото са пополиазирани чрез реклами и следователно известни.Ако питаш малкия Иванчо за игри който играе са тези на близ защото всяко второ пишлеме ги играе.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 11:01

bgcomando написа:
Цитат:
"комерсиални" би ли уточнил какво означава за тебе комерсиални? Нещо което се играе от много хора? и ти не го играеш за да не си от стадото? И да кажеш виж аз не съм като тези...
Комерс мога да приема като лоша дума само за няколко фирми като EA например последните години пускат еднакви боклуци като игри дето вече всяка година са се по зле..

И близард са си комерсялни не се залъгвай.Тяхните игри са едни от най-рекламираните и са едни от малкото които почти всяка година имат свой собствен конвенчън като Близкон.Игрите им като World of Warcraft например се играят не защото са чак толкова добри, а защото са пополиазирани чрез реклами и следователно известни.Ако питаш малкия Иванчо за игри който играе са тези на близ защото всяко второ пишлеме ги играе.

Не съм съглсен с това "чак толкова добри"
ако играта не е чак толкоз добра сега нямаше да имат 10 милиона човека. Могат да се подведът по реклама ама ако не му хареса пордукта го зарязва нали така.Не и като да кажеш че няма други ММО игри на пазара че да няма избор също?Но те не са и близко да WOW по хора? това важи и за другите им заглавия.Kомпанията прави качествени продукти и знае как да ги продава най добре това е истината за тези които не им харесва.Да имаше и други много добри заглавия които компанийте им просто не могат да ги продават.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 11:16

dx4 написа:
ако играта не е чак толкоз добра сега нямаше да имат 10 милиона човека. Могат да се подведът по реклама ама ако не му хареса пордукта го зарязва нали така.Не и като да кажеш че няма други ММО игри на пазара че да няма избор също?Но те не са и близко да WOW по хора? това важи и за другите им заглавия.Kомпанията прави качествени продукти и знае как да ги продава най добре това е истината за тези които не им харесва.Да имаше и други много добри заглавия които компанийте им просто не могат да ги продават.

В момента Crysis има продадени над два милиона копия. The Withcer има продадени около един милион. Това значи ли, че Crysis е по-добра игра?

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 11:22

Snapping Daisy написа:
dx4 написа:

В момента Crysis има продадени над два милиона копия. The Withcer има продадени около един милион. Това значи ли, че Crysis е по-добра игра?

как сравняваш FPS с RPG?????? тука става въпрос за различни жанрове?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 12:09

iddqd написа:
Близард са помяри за мен :Oooops:

Това ми звучи все едно да кажеш: "Аз не харесвам coca cola." :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 12:18

Е се ено па Lotro,Warhammer i Age of Conan не се сцепват да ги рекламират...Кат илзлезнаха уархамър и конан,голям процент от УоУ играчите си ги зеха и веднага щом им изтече фрии месеца се завърнаха към уоу...Просто въпреки годините си и остарялата графика,уоу няма достойна конкуренция,квото и да ми обяснява Гипо

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 12:38

Бе ако една игра е добра хич не ме интересува дали е комерсиална или не. Важното е да е добра. Проблемът е, че покрай комерсиалните игри никой не играе некомерсиалните, които не значи, че са по-малко добри. И това не е само при игрите, а и при други неща - музика, филми и т.н. Но пък от друга страна не ме и интересува какво играе масата, аз си играя каквото ми е кеф, хич не гледам дали е комерсиално или не.

Иначе за провал на 2008 година не знам. Нито една игра не ме е разочаровала много, но пък и не съм играл голяма част от игрите. Общо взето от игрите дето излязоха есента нито една не съм играл, а то точно тогава излизат повечето.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 12:58

Цитат:
IDDQD въпрос спецялно за теб играл ли си blackthorne и какво ти е мнението на играта ако си я играл?
\
да играл съм го за сегичката беше хубв, но предпочитах игри като флашбек и принца става дума от т ози жанр дето минавш от екран в екран. А иначе за комерсиалноста и че било хубаво щом се играе от мн хора тва са пълни простотии и мтв се гледа от много хора ама е пълна буза както и игрите на близард бузи. За уарлорд говорехме за прг елемента че е вкаран по успешно, а ти отклони темата. Мен пък уар 3 ми беше супер тъп, най много ми е харесвал уаркрафт 2 навремето и след него всичко е пълна простотиа як комерс в стил мтв яко простотия

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 12 Дек 2008 13:02

То че двойката в някои аспекти е по-хубава от тройката си е вярно, но пък всички игри на близард излезли след нея все още се играят. Тъй че едва ли са някакви комерс боклуци, щом стареца вече 10 години все още се разцъква, диаблото също... :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 13:12

ми то и контра се играе най много от шутерите. ае играи само контра диабло и старкрафт като си тарикат

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 13:36

Игрите на биззард се мега добри,най-добрите в техния си жанр,а и не мисля,че са комерсиалисти,точно обратното,те изкарват игри през 2-3 години(и то наистина качествени),това ако е комерсионализъм по-добре не коментирайте.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 13:41

iddqd написа:
ми то и контра се играе най много от шутерите. ае играи само контра диабло и старкрафт като си тарикат

"За уарлорд говорехме за прг елемента че е вкаран по успешно, а ти отклони темата. Мен пък уар 3 ми беше супер тъп, най много ми е харесвал уаркрафт 2 навремето и след него всичко е пълна простотиа як комерс в стил мтв яко простотия"

ами може да е вкаран по хубаво ама тая игра като нямаше графика и свестен геймплей голямата работа че беше вкаран по добре :) За близзард коментарите са си изцяло твое мнение се пак секи си има собствено мение за игрите.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 14:03

за мен нямаше провали тая година всичко ми харесва :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 17:12

Противно на вашите мнения смятам, че GTA4 дръпна доста напред, в сравнение с предишните игри от поредицата и е уникално детайлна. На мен ми върви на средни детайли на видеокарта за 200лв., т.е. средна по производителност карта= средни детайли :P
Искате красота - плащате, това е. Но такава детайлност и изпипаност в една игра не бях виждал до този момент. А и ми е на сърце как ...са засегнали албанците и българските бандити в САЩ...балканско-американската мечта...Rockstar правят и ще продължат да правят чудеса. ;)

FarCry2 - страхотна графика - по-изпипана е от тази, на CoD4/5, но вярно, доскучава самата игра. Можеше да се очаква повече - от към графика (като си спомня FarCry каква беше за времето си) и от към динамика. Приятни добавки са ваденето на куршуми, болестите...но въпреки това, играта малко дръпва назад.

NFS Undercover - недоизпипан порт, лесна игра. Кандидат провал за годината според мен. Не бях виждал игра с такива изисквания да показва толкова ръбати сенки при надути детайли на максимум и резолюция 1680x1050. Прекалено шарена, още по-развалено управление на автомобилите...надявах се на повече, доста повече.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 17:22

dx4 написа:

Това са две PC exclusive игри излезли през 2007ма година. Докато Crysis беше златна още при излизането си(a.k.a. беше продала 1 милион копия) The Witcher не беше известна почти на никого. И все пак Crysis е всепризнат боклук, а The Witcher е всепризнат шедьовър.

По същия начин седят нещата с MMORPGтата, а дори и по-лошо тъй като игрите са в един и същ жанр, тоест имат една и съща аудитория. Когато става дума за MMORPGта всеки е чувал за WoW, било то от реклами по сайтове, прехвалени ревюта или дори от телевизията, и не говоря за рекламите там. Колко MMORPGта можеш да ми изредиш ти? Аз се сещам за десетки, коя от друга по-различни от към стил, геймплей и графика.

Повечето хора обаче се сещат единствено за WoW. И съответно все толкова са я почнали. А почнеш ли MMORPG се отказваш да го играеш след години, освен ако наистина не те отвращава. Това, че някой си е прекратил акаунта за един месец за да пробва нещо друго абсолютно не значи, че се е отказал от дадено MMORPG. Смяната на такова може да стане само ако играта е наистина много много по-добра. Причината за този факт са героите, нещата, които си постигнал в играта, връзките, които си създал и т.н.

Малко почнах да разтягам лукуми, ама карай, общо взето гледната ми точка е, че в момента WoW е като голям оранжев параван, който скрива всичко зад себе си(mmorpg сцената) и по този начин изглежда, че съществува само той. Това обаче очевидно не е така, тъй като в момента има стотици фукциониращи MMORPGта, които между другото се развиват доста усилено и са на печалба от цялата работа, въпреки WoW и десетте му милиарда потребители. Това не те ли кара да се замислиш дали проклетата игра не е надценена, а?

Иначе, че Blizzard не са се осрали още - еми не са, обаче не може да се каже, че са единствените. Аз не помня да има лоша игра на Crystal Dynamics, на Lionhead или на BioWare. Дори нашите типове от Black Sea и Haemimont се справят доста добре. Да не би това да прави и техните игри перфектни?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 17:42

Snapping Daisy написа:
dx4 написа:

Това са две PC exclusive игри излезли през 2007ма година. Докато Crysis беше златна още при излизането си(a.k.a. беше продала 1 милион копия) The Witcher не беше известна почти на никого. И все пак Crysis е всепризнат боклук, а The Witcher е всепризнат шедьовър.

По същия начин седят нещата с MMORPGтата, а дори и по-лошо тъй като игрите са в един и същ жанр, тоест имат една и съща аудитория. Когато става дума за MMORPGта всеки е чувал за WoW, било то от реклами по сайтове, прехвалени ревюта или дори от телевизията, и не говоря за рекламите там. Колко MMORPGта можеш да ми изредиш ти? Аз се сещам за десетки, коя от друга по-различни от към стил, геймплей и графика.

Повечето хора обаче се сещат единствено за WoW. И съответно все толкова са я почнали. А почнеш ли MMORPG се отказваш да го играеш след години, освен ако наистина не те отвращава. Това, че някой си е прекратил акаунта за един месец за да пробва нещо друго абсолютно не значи, че се е отказал от дадено MMORPG. Смяната на такова може да стане само ако играта е наистина много много по-добра. Причината за този факт са героите, нещата, които си постигнал в играта, връзките, които си създал и т.н.

Малко почнах да разтягам лукуми, ама карай, общо взето гледната ми точка е, че в момента WoW е като голям оранжев параван, който скрива всичко зад себе си(mmorpg сцената) и по този начин изглежда, че съществува само той. Това обаче очевидно не е така, тъй като в момента има стотици фукциониращи MMORPGта, които между другото се развиват доста усилено и са на печалба от цялата работа, въпреки WoW и десетте му милиарда потребители. Това не те ли кара да се замислиш дали проклетата игра не е надценена, а?

Иначе, че Blizzard не са се осрали още - еми не са, обаче не може да се каже, че са единствените. Аз не помня да има лоша игра на Crystal Dynamics, на Lionhead или на BioWare. Дори нашите типове от Black Sea и Haemimont се справят доста добре. Да не би това да прави и техните игри перфектни?

Ало спри се малко "Crysis е всепризнат боклук" моля не причиславай твойто мение с това на всички щото ако се разровиш из сайтове за оценки ще видиш коя игра е всепризнат боклук..
Crysis е прилично добра игра доката въпросния Witcher който на мен лично не ми хареса беше пълен с десетки бъгове... и излезоха 10 пача да ги оправят... и чак тая година версия с оправени бъгс..

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 17:51

Snapping Daisy написа:

Crysis - FPS => всяко 7 годишно лапе, играло поне CS може да я играе => повече продажби.
The Witcher - story driven RPG - изисква се повече мислене и разбиране => по-малко продажби.
Качествата на игрите в случая нямат нищо общо, от значение е аудиторията, към която са насочени.
Точно това е и предимството на игрите на Blizz - комбинация от достъпност,малки изисквания и изпипан до съвършенство геймплей.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 17:59

dx4 написа:
Ало спри се малко "Crysis е всепризнат боклук" моля не причиславай твойто мение с това на всички щото ако се разровиш из сайтове за оценки ще видиш коя игра е всепризнат боклук..
Crysis е прилично добра игра доката въпросния Witcher който на мен лично не ми хареса беше пълен с десетки бъгове... и излезоха 10 пача да ги оправят... и чак тая година версия с оправени бъгс..

Пич, ти се поразрови, ако вярваш на ревюта ще признаеш и новия PoP и AC за изключителни игри. Както виждаме тук доста хора посочват Crysis Warhead за пълно разочарование, а пък тя както и да я гледаш си е подобрена версия на старата.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2008 18:00

MARiNZ0
off-topic Gears of war 2 излезе изненадващо добра игра първата част я играх на ПС и беше добра но в 2 рата част са се постарали повече една от малкото добри игри тая година... чакаме 3 та част

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com