[quote="iddqd"]Ми тогава защо сравняваш пц с конзола? Като е явно че на конзола с по слаб хардуер всичко върви много по добре пак се връщаме в началото[/quote ]
какво начола хахаха убиваш ме хахаха не....
нали току що ти обясних защо на конзола с по слаб хардуер върви всичко по добре
ок виж направи ти тази услуга моля те прочети внимателно пускам ти го и в хумористичен стил но реално това си мислят девелоперите на игри:
Ок вече наистина последен опит съвсем нагледен пример зимаме конзола х-кашон така тя е с 3.2 процесор да кажем 512рам и карта няква с 128 рам Ати.Аз съм разбаботчика на игра знам че в тези конзоли има тези части почвам да пиша кода права играта да работи само с тези части и с нищо друго това сами 3 части.Слабички са да ама са само 3 мога да се отдела месеци да направа така че на тази машина да си играя и играя да докарам играта да изглежда максимално добре и да движи максимално добре изтисквам максимума от тези части абсолутния максимум от тези компененти.Понеже имам цялато време на света да докарам играта както я искам.
Сега обаче прибрал съм паричките на конзолните маниаци ама искам и пари от пс потребителите и те да пуснат некой леф алчено копеле съм кво да права сега играта ми е оптимизирана да работи само с 3 части трябва да си играя да я пускам за ПС верся много работа трябва да я направа да върви за 20 процесора 30 видокарта 30 саундкарти пък да върви добре и за уиндос ХП пък и за виста ама виждам че нямам време не мога да си играя да ви правя играта да върви идеално на всички възможни части които се продават(за кашона съм го направил верно ама там са само 3 части там колко мъ е работа) на пазара за момента права квото мога за да движди що годе добре пък колкото и ресурси да гълта кво ме интересува да се упгрейдвате вие можете да си купувата рам видеокарти процесори аз за кво да си играя за вас да оптимизирам продукта си правете си упгрейд вие можете докато не мога да постъпа така с х-кашон хората щото ако при тях не върви добре те ъпгрейд не мога си направат... тъй че при вас няма се занимивам много много да си игря като при боска че и за много части да направа да върви добре ще пусна високи изисквания защото нямам време за всичко и ще спеста от работата си така.Пък накрая квото и да стане ако е много зле ще пуснем 1 пач пък ще накарам и ати и нвидиа да ударат едно рамо да пуснат драйверс специално за моято игра че да не бучите толкоз и това е.