Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: GTA 4 (официална тема за PC версията)
Публикувано на: 07 Дек 2008 23:48

Хора имам 1 въпрос зна4и компа ми е:

AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+
Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)
1GB RAM
NVIDIA GeForce 6600 GT
дъното не си го спомням,та става въпрос,че ясно е GTA IV не ми тръгва,но се сетих,че имах още 1 комп,който не ползвам и се чудех дали ако сложа 2 процесора и 2 видеокарти на новия ми комп (слагам проца и картата от стария),ще тръгне играта?Другия ми е 2.6Ghz и карта 256 МБ GF май

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 08 Дек 2008 00:18

Grand.Theft.Auto.IV-Razor1911

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 07:22

Ами, тръгна... всичко е ок, ако изключим петте кадъра в секунда :lol:
Ако сменя картата с тази, ще може ли да се играе нормално? (процесора ми е двуядрен на по 1.6 :? , рамта ми е добре)
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814127382

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 09:39

и процесора ще трябва да смениш :? играта е много лакома за видео памет.

с AMD AthlonX2 6000+, GeForce9600GT, 2GB DDR2 - 22 кадъра средни на medium, draw distance=30, 1680х1050 :lol: :lol: :lol:

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 10:56

Gandalf, the white да не си препил с нещо :) как си представяш това дето го пишеш не ми е ясно? Смяташ ли ,че на сегашното ти дъно имаш 2 ри слот за процесор? и подръжка на SLI на дъното за да включиш и 2 видеокарта да работят заедно? да не говорим че дори и да имаше подръжка на SLI( което да включиш тия 2 карти малко научна фантастика си пада тука особено предвид старата карта), комбинация от NVIDIA GeForce 6600 GT и някъв GF слаб(то не че 6600 не е слаба и тия) е смешна :) Моя съвет продай си старата щайга добави пари и си земи X-box.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 11:13

I_Hate_Noise играта не е лакома просто не е оптимизирана грам... играта изглежда уникално красива на x-box сам се сещаш за слабия хардуер в тоя кашон... причината е че за кашона играта е максимално оптимизирана да върви добре.Колкто и да разправят от рокстар че пс версята е с по-добра графика мога да примеа че по-добра графика може и да на high детайли на medium мога да приема само с около 10% да има разлика от конзолните версии.Реално портване от x-box версия към pc трябва да е елементарна работа но явно от rockstar са решили да вложат съвсем малко ресурси за pc версята и резултата е налице.Поради некадърно програмиране това което иска съвсем малко ресур от кашона на пс то иска няква едва ли не high енд конфигурация говоря за medium настройка...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 11:14

o rly :lol:

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 11:23

I_Hate_Noise написа:
o rly :lol:

ya rly :)

Рокстар ще пуснат някви пачове за оптимизиране малко на нещата и махане на бъгове.Поне ще се опитат да докарат нещата играта да върви добре на оптимиалните изисквания които са дали.Защото излагацята за момента е огромна за тях.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 12:55

Енджина си е тежак нормално е да бави. Тепърва ще излизат некст ген заглавия които ще влачат на кашоните ви. Игрите които излизат за некст ген конзолите са от най тежките.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 13:39

iddqd написа:
Енджина си е тежак нормално е да бави. Тепърва ще излизат некст ген заглавия които ще влачат на кашоните ви. Игрите които излизат за некст ген конзолите са от най тежките.

Iddqd енджина хич не е тежък щом върви играта на Х-кашон и графиката изглежда уникално добре.(Погледни какво съм писал горе)
Видях при приятел графиката на медиум на ГТА4 на 1280x1024 на пс то му с доста солидна машина и пак кофти кадри 25-30....
Еми то при мене на кашона на 720p(1280x720)зглежда много по добре при положение че и на 37 инчово ТВ.Просто тоя порт са го направили се едно ползваш емулатор..

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 17:04

х бокса си е направен спецялно за игри нормално е всичко за него да движи в пъти по добре от пц как изобщо сравняваш конзола с пц. А иначе написали са си хора че играта ще бави на сегашните пц та след година 2 ще е ок или си заимах шц за 3000$ или си зимащ х бокс или пс3 ка горе доло тези решения са на 1 ниво

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 17:25

iddqd написа:
х бокса си е направен спецялно за игри нормално е всичко за него да движи в пъти по добре от пц как изобщо сравняваш конзола с пц. А иначе написали са си хора че играта ще бави на сегашните пц та след година 2 ще е ок или си заимах шц за 3000$ или си зимащ х бокс или пс3 ка горе доло тези решения са на 1 ниво

Iddqd да точно как сравнявам пс с конзола :) кашона е много по слаб като хардъер от нормални пс та(погледни какво има в кашона като хардуер) както каза направено е да движи добре така можеше да се направи и за ПС да движи добре(справка Gears of war) :) Всяка една игра за пс3 или кашона може да се направи да движи идеално за пс въпрос на програмиране тоест разбирай на пари.Защо Сан андреас не беше за пс та над 3000$?Това което са написали е смехотоворно че нямало машини едва ли не на които да движи добре на хай то едва крета на медиум и то не сериозни машини.Това са пълни глупости сега ли ни го казват? Има си предпоръчителни изисквания и факта е следния на препоръчтиелни те са такива за да си сигурен че играта ще движи максимално добре почти на максимални настройки.А хората се оплакват че и на препоръчителните вади едва 30 кадъра на медиум за какво говорим...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 17:43

Сан андреас не е първата игра с този енджин,а последната. Когато излезе жта 3 пак си бавеше сан андреас излезе след няколко години.След няколко години ще има още 1 или 2 джта с този енджин които ще движат добре на пц тата просто енджина е нов. Препоръчителни изисквания според мен са за да ти движи игра на медиум горе доло добре с 30 кадара ако искаш надупена докраи с анти алеизинг и анизотропик ти трябват 2 пъти по силни. Лично аз съм имал много конзоли една конзола на 11 мхз на която играех игри който бавеха на пц на 100 мхз на времето затова ти казвам че няма база за сравнение

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 18:02

iddqd написа:
Сан андреас не е първата игра с този енджин,а последната. Когато излезе жта 3 пак си бавеше сан андреас излезе след няколко години.След няколко години ще има още 1 или 2 джта с този енджин които ще движат добре на пц тата просто енджина е нов. Препоръчителни изисквания според мен са за да ти движи игра на медиум горе доло добре с 30 кадара ако искаш надупена докраи с анти алеизинг и анизотропик ти трябват 2 пъти по силни. Лично аз съм имал много конзоли една конзола на 11 мхз на която играех игри който бавеха на пц на 100 мхз на времето затова ти казвам че няма база за сравнение

Е то гта ни с анти алайсинг ни с анисотропик на добри машини движи зле Въобще не си прав за препоръчителните изисквания.. :)
Ок последен опит да ти обесня защо игра на 11мхз е движела по добре от същата на 100мхз на машината както спомена... Играта е била написана специално за този 11мхз процесор някой некадърник е фанал играта написал/пренаписал я за 100мхз ама го е направил некадърно(непотимизирано тоест не използва възможноситеи на 100мхз машина).За това играта е движела зле.В момента положението с ГТА4 е същото.Играта е портната некадърно и изисква повече ресурси от колко реално се нуждае...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 18:11

Аз съм готов да се хвана на баз, че тепърва почват да излизат заглавия за новите конзоли които ще бават адски на сегашните пцта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 18:33

iddqd написа:
Аз съм готов да се хвана на баз, че тепърва почват да излизат заглавия за новите конзоли които ще бават адски на сегашните пцта.

Абе иддяд :) аджабаа изписах ти няколко реда обеснения би ли ми дал логична причина според теб тези нови заглавия за новите конзоли дето конзолите са с в пъти по-слаб хардуер от сегашните пс та да бават? обясних ти защо ще бавят ако се портнат некадърно ще бавят ако се портнат кадърно няма да бават.Това не е магия цялата работа че на шитав хардуерно x-кашон играта хвръчи а на high енд машина едва крета на това му се вика програмиране просто и ясно.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 18:38

просто съм имал 5 6 конзоло и още толкова пц та и лаптопи и съм си извадол своите извоги през тези години винаги е било така игрите за конзоли с слаби хардуерни характеристики да бавят на пц та с много по силни и никога не е било обратното

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 18:42

iddqd написа:
просто съм имал 5 6 конзоло и още толкова пц та и лаптопи и съм си извадол своите извоги през тези години винаги е било така игрите за конзоли с слаби хардуерни характеристики да бавят на пц та с много по силни и никога не е било обратното

Аха и това е защото някои е кастнал 5 магий на конзолите ли? Айде дай обяснение защо това е така ок не приемаш мойто съгласих се дай да чуем твойто ама не ми казвай това е така щото съм имал 10 козноли 20 пс таи 10 лаптопа.. кажи ми защо това се получава товоя тероя ако ще удари свободно съчинение но ми обясни защо :)
Аз ти обясних защо това е така сега е твой ред аиде :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 19:03

Изобщо нетрябва да си задава човек този въпрос защо яко безмислен е може да има хиляди защота всеки сам си измисля ,но ако толкоз ти трябва поне 1 защото нямат тежка операциона система може да има и други причини

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2008 19:11

iddqd написа:
Изобщо нетрябва да си задава човек този въпрос защо яко безмислен е може да има хиляди защота всеки сам си измисля ,но ако толкоз ти трябва поне 1 защото нямат тежка операциона система може да има и други причини

Хаха иддяд чай са начи така не приемаш мойто обеснение но ти нямаш такова така ли да го разбирам?WinXP въобще не е тежка като ОС система..... а и ти даде пример за игри и от дос(не забравай 100мхз игра) :) и ДОС ли е бил тежък? :)

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com