Щати, в които е декриминализирано на щатско (не федерално) ниво.

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Yo'r f'n right!DR написа:Тука сте so f'n insane... ама в това ви е чара
хахах, нищо на никой не съм препоръчвал. на много места (извън Европа) марихуаната е напълно легална, но алкохола не е. въпрос на нрави и обичаи е по-скоро всичко.Andrey358 написа:I_Hate_Noise ти си задръж мнението за себе си, когато препоръчваш наркотици във форум пълен с подрастващи (това важи и за останалите които ми обясняват, че нямало никакъв проблем да се пафка трева). А като си заговорихме за закони, аргумента че сме в България е глупав при полежение, че марихуаната никъде не е легална освен в Холандия.
Кой ти говори за херца бе фани се прочети темата и после псувай наляво надясноRandom Idiot написа:мега малоумните сравнения праите
годишно от алкохол и цигари умирали поече хора
Е ЕСТЕСТВЕНО ТЪПАЦИ МАЛОУМНИ НЕЩАСТНИ АРГУМЕНТИ
КАТО ИМАТЕ 100 ЧОВЕКА НА ХЕРЦА и 90 УМРАТ ТЕ ШЕ СА ПО МАЛКО ОТ
99 АЛКОХОЛИКА ОТ 22000 ПРИМЕРНО
ЕБАТИ ТЪПАЦИТЕ ЧЕСТНО.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
примерно беJorix написа:Кой ти говори за херца бе фани се прочети темата и после псувай наляво надясноRandom Idiot написа:мега малоумните сравнения праите
годишно от алкохол и цигари умирали поече хора
Е ЕСТЕСТВЕНО ТЪПАЦИ МАЛОУМНИ НЕЩАСТНИ АРГУМЕНТИ
КАТО ИМАТЕ 100 ЧОВЕКА НА ХЕРЦА и 90 УМРАТ ТЕ ШЕ СА ПО МАЛКО ОТ
99 АЛКОХОЛИКА ОТ 22000 ПРИМЕРНО
ЕБАТИ ТЪПАЦИТЕ ЧЕСТНО.
|
|
| 
Пиши ако те приематМорт написа:Тц. От марихуана не се умира. LD50 за ТНС (дозата, от която умират 50% от тестовите животни) се равнява на изпушване на 750кг силен коз за около 15 минути. Изследването проведено от университета на Лос Анджелис, осъществено с подкрепата на американския Национален Институт по Здравеопазването (виж стр. 5) показва, че опасността от рак е под 0.1%, което е разбираемо, тъй като един от кабиноидите в момента активно се излседва за свойствата му да подтиска развитието на раковите клетки.
Така че до тук с безумното сравнение на марихуана и херца.
Забелязал съм, че такива спорове са абсолютно безпредметни, тъй като една група хора вади доводи, подкрепя се с факти, аргументира се, докато друга една група ъкне вода през 9 баира, за да ги обори и никой не може да убеди другите в противното. Твърдението важи и в двете посоки.
Уви, до сега тук не видях никой от така оживено спорещите да се аргументира адекватно и да се подкрепи с поне някакви факти. Видя се само много "народно знание", "лични впечатления" и прочие иначе неиздържани твърдения.
@Dennis, дай линк за тия седем пъти повече.
Скоро имаше подобна дискусия във форума на СУ, но там протече малко по-конструктивно, вероятно и заради по-високото ниво на повечето потребители там.
Единствената причина да се убивам да пиша тези дълги постове е, че има доста непредубедени хора, за които би било интересно да погледнат нещата от различна гледна точка.
Личната ми теория за пропадналите тревомани е, че чисто и просто тревата се смята за нещо долно и гнусно от обществото, поради което с нея се занимават само издънки, които така или иначе са си злетаци, така че е обясним и крайният ефект.
На мен лично пушенето на трева не ми пречи да си имам сертифицирано IQ 130 и да си кандидатствам в MIT (:
Но щом сте казали да взема да спра...
Е да ма едно е да пушиш по 1-2 кутии на ден,друго е да си праиш по 3 дръпки през седмицаDennisEverything? написа:Другото е,че при джойта катрана,който влиза в дробовете ти е 7 пъти повече от на някои средно тежки цигари.
Още преди няколко страници го написах, при това съвсем не случайно.Zarathustra написа:ПП
Всъщност, аз в тая тема смисъл да пиша не виждам никакъв. Който пуши - знае. Който не - говори наизуст.
И на мен по никакъв начин не ми пречи да имам сертифицирано IQ 132.Морт написа:На мен лично пушенето на трева не ми пречи да си имам сертифицирано IQ 130.
|
|
| 
иееее е тва е истински довод не е ташак работа@идяяд,а ти,малоумнико,спри да се правиш на много вещ.Размишляваш адски тъпо.
Един от най-съдържателните постове в темата. Евала, iddqd - ако имах някоя скатана угарка, щях да си я запаля само заради тебе в тоя момент. Ама нямам.iddqd написа:да тоя тест напушен ме изкара степен много високо интелигентен, ама забравих колко точки е това. Иначе сега се напиших и усещам, че като не пуша се превръщам в зомби като гипо яко надъхано безумно зомби което е готово да разфърля заразата си наляво и надясно, както и повечето зомбита по този свят, пък като пуша се превръщам в друг вид зомби. Абе като империята и бунтовниците.