Проблема е следния прецакаха ми се драйверите на видеото и реших да ги преинсталирам ... изтрих старите (контр. панел. - адд рем. пр. ...) но при опита ми да инсталирам драйверите си наново се появява някаква грешка, която ми казва, че драйвера не може да бъде инсталиран и да съм пробвал да инсталирам 1-во стандартни VGA дривери ... Пробвах и с други дайвери, но пак ми излиза същата грешка ... мерси предварително
Dumbaldor
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Заглавие: Re: Проблем с видео драйвери
Публикувано на: 30 Ное 2008 21:55
Пробвай с тези от диска на видеокартата. Какво ти е видетото ? Да не би да е GeForce 5200 и ти да се пробваш да слагаш 1хх драйвери ?
[_xXx_]
Публикувано на: 30 Ное 2008 22:03
Ест. че съм пробвал и с тези от диска на видеото ... Видеокартата ми е Радеон 9550 ...
Dumbaldor
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 01 Дек 2008 17:00
Хмм и аз бях с такава по едно време. Ползвам ATI Catalyst (то май други няма) версия 8.3. Просто няма смиъл на стара карта да слагаш нови драйвери. Иначе щом и с тези от диска не става просто не знам. Един мой съвет: Вместо да губиш часове наред в търсенето на решение, понякога е по-добре просто да направиш формат. Отнема 2 часа. Естествено това го препоръчвам само ако форматирането наистина е по-бързия вариант.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения