Добре бе защо така на него му сече всяка игра която пусне.Дръпна си RA3 за да играем в мрежа-ми то е некакъв адски лаг.Добре викам си голяма е играта дръпнахме LOTR-BFME 2.С нея па беше още по отвратително-той даже не можеше да излезе.Сече та сече.Докато при мене игрите вървят като пушка
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
Sentry
Заглавие: Re: Що така!?
Публикувано на: 29 Ное 2008 15:17
Според мен е от стари драйвери...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Кain
19 Фев 2008 09:27 Мнения: 836 Местоположение: Nosgoth
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Публикувано на: 29 Ное 2008 15:36
Не може да е от стари драйвери,баща ми го купи вчера и му сложих най-новите.Сканирахме за вируси чисто си беше
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
Самия хардуер на лаптопите е орязан. Моя комп е 1.4 ghz sempron (едноядрен от пантивека),1.5 GB ram и 8600GT,а лаптопа е 2 ghz двуядрен,4 gb ram и въпреки това на компа игрите ми вървят по хубаво отколкото на лаптопа.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
Sentry
Публикувано на: 29 Ное 2008 19:48
Igaramaru написа:
Не може да е от стари драйвери,баща ми го купи вчера и му сложих най-новите.Сканирахме за вируси чисто си беше
Кажи марки и модели на лаптопите.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 29 Ное 2008 20:14
Мене па лаптопа ми беше малко по хубав от старото пц и игрите ми вървяха малко по хубаво от на старото пц
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 30 Ное 2008 13:56
Бърз въпрос - включен ли е лаптопа със зарядното?
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
Кain
Публикувано на: 01 Дек 2008 16:30
@Sentryнекъв на Philips е обаче не знам каква му е марката
@Existence-Брат ти за тъп ли ме мислиш или...
некъв на Philips е обаче не знам каква му е марката
Philips? Както и да е, качи информацията от dxdiag-а на двата лаптопа някъде, че да видим що така се случва
iddqd
Публикувано на: 02 Дек 2008 16:07
аз имам двуядерен лапроп с 7600 видео и игрите си перкат екстра въпреки че него използвам за нищо ама тва е друг въпрос вече
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Кain
Публикувано на: 05 Дек 2008 14:36
Омфг аз съм бил много прост.Ми той е с Windows Vista.А като му го направих на XP знаете ли как гладко си вървят игрите.Баси а аз даже не съм забелязал че е на Vista.Сега нека темата умре и благодаря на отзовалите се
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения