ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
Ами,
ако ни прати, пази Боже,
още утре небето земетръс, по девета степен на Рихтера,
...
Снежинки, пъртинки, дедо коледарченца (кока колеченца), снежанки, джудженца ... се са от лукаваго ... ЛЪСТ, демек.
Силно се надявам да знаеш, че земетресенията не идват от небето. Дори етимологически погледнато, думата "
земетресение", далеч не навява мисли за движение на въздушни маси.
И освен туй модерната наука твърди, че земетресение 9 по Рихтер по Софийско не може да има.
От лукаваго, който забавлява дечицата, носейки им весели емоции по туй гадно зимно време? Еба го и тоя, 'начи, педагог голем станал. Сигурно и домове за сираци издига, същия символ на злото, а?
Дори и у тоя форум, да го еба, хората искат снежинки, защото гледайки ги им минават приятни мисли през главата. Но не, туй е поредния план на дявола да превземе умовете на, как' викаш, "плебса"? Ти ще да знаеш най-добре. И затуй ще да си толкова надменен. Аз ти мълча насреща принципно, ама такива тъпи мненийца като заплескаш тука, не се страйвам.
И айде, да кажем, че Кока Кола си повишават рекламната дейност зимата, че да се купуват, понеже по студа на никой му се не пие кола, та им падат продажбите. Да кажем, че такива маркетингови трикове са дело на дявола.
Ама, може ли да почнеш абзаца със "снежинки"?
Снежинките, да знаеш, не са дело на "Лукаваго" (Д'еба и педерасткия израз. Научете некой съвременен език бе, Просветени!), а са дело на мамичката ни природата, отдаваща се на собствените си цикли, в зависимост от положението й към слънцето. И, водата у облаците, понеже й е студено, се заскрежава. И става на снежинки. И децата и се радват!
Но уви, не трябва! Убийте всяка детска радост, защото тя е дело на Лукавия. Учете ги как коледа не съществува, а само се ражда оня вам любимец измислен, и им обяснявайте как той се е мъчил за тях.
Тука, Трупо, ще бъда напълно искрен.
Пази Боже, деца да не проимаш. Не е клетва, да знаеш. Просто ти ако възпиташ некое дете по твоите Висши принципи на неопорочена малоумност, аз ще изпитам огромна жал към него.
И, ЛЪСТ, демек, ама я ми обясни какво значи "лъст", и ебах майка му, какво общо има със снежинките? Щото ми се чини, че "земетресение" не е единствената дума, от която и понятие нито си имаш, нито имаш акъл да си изградиш, турайки един прост анализ върху израза.