Автор |
Съобщение |
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Призив. Публикувано на: 23 Ное 2008 02:33
Кретени, спрете да серете поне в тази част на форума. Еби му майката, от доста време не бях влизал, отварям този раздел и гледам как някакъв STUBBS олигофрен пише пълни простотии, а бившия гиро мекицата в жалък опит да се прави на оригинален пуска по 5 шибани разказчета на ден.
Да имаше нещо творческо, разбирам. Ама?
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 23 Ное 2008 12:37
Добре де,спирам се!Извинявам се,за написаните от мен простотии в раздела.Вече ще поствам само,ако съм измислил нещо наистина добро!
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 23 Ное 2008 12:44
И да пишеш повечко стихотворения като онова за финансовата криза.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 23 Ное 2008 22:51
И аз се присъединявам към призива. Някои хора (като мен) се стараят да пишат що годе стойностни неща и те потъват за нула време, преди да са видяни и прочетени от достатъчно хора, заради десетките безсмислени теми. Наистина спрете да серете тук.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Intercessia
|
|
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 02:36
Правете си блогове като не щете да плувате сред кретени, бе, голям е тренд.
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 14:25
Раздела е за творчество, и никъде не пише, че това е тоалетната на форума. Нямата право да се гаврите по този начин с малкото смислени неща тук!
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 18:19
eclipsed написа: Раздела е за творчество, и никъде не пише, че това е тоалетната на форума. Нямата право да се гаврите по този начин с малкото смислени неща тук! Ама то има ли такива освен 2-3 разказчета...
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 18:25
Igaramaru написа: eclipsed написа: Раздела е за творчество, и никъде не пише, че това е тоалетната на форума. Нямата право да се гаврите по този начин с малкото смислени неща тук! Ама то има ли такива освен 2-3 разказчета... Да има, представи си. Обаче нещо гореспоменатите подобия на мислещи хора прекалено бързо ги пращат на 5-10-20 страница, а на мен ми втръсна да ви обяснявам, че това не е "ОБЩИЯ ФОРУМ" . Ама кой ли красив ден ще яхна и аз метлата ....
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 19:06
IceQueen написа: Ама кой ли красив ден ще яхна и аз метлата .... Ела и яхни моя дълъг питон! Знам,че си влажна за мене и копнееш всяка секунда да вкусиш с устни ягодката. Хайде,обичам те и знам,че и ти ме обичаш...
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 19:21
Стъбс, внимавай, че тая кака като я ядосаш, лошо става.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 20:21
STUBBS написа: Ела и яхни моя дълъг питон! Знам,че си влажна за мене и копнееш всяка секунда да вкусиш с устни ягодката. Хайде,обичам те и знам,че и ти ме обичаш... Съкровище, казах "метла" и моля те, отвори някоя снимка с червейче, от тези, личинките, дето пълзят из труповете, после погледни на долу ... Не, лоша идея, забравих че едва ли ще стане така. Та, не гледай на долу, застани пред огледалото, свали си гащите и се опитаи да откриеш разликата. Всъщност и това ще ти спестя, че ще ти е сложно - изуми се на приликата - по форма, големина, че и функция, защото ме съмнява да намериш нещо-по живо от 2 седмичен труп да ти "оближе" "ягодката". И да, определено те обичам, че кой не обича любимият си клоун? А и клоуните са за това - да ти правят смях и да ги обичаш за това, а ти си просто ненадминат. Така, че с удоволствие чакам да видя следващият ти опит за съществуване някъде ( пък било и след този пост) из дебрите на форумово.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 20:24
STUBBS написа: Ела и яхни моя дълъг питон! Знам,че си влажна за мене и копнееш всяка секунда да вкусиш с устни ягодката. Хайде,обичам те и знам,че и ти ме обичаш... Ти вземи ела на някоя форумна, да видиш кво ше яхнеш... Ше ти направя фейса на пихтия, резаче.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 21:06
IceQueen,гълъбче,не ми се сърди! Просто много си те обичкам,а ти потъпкваш моите чувства и то по много груб начин.Помисли си как се чувствам!
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 21:08
Предупредих те.
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 21:10
Max Payne написа: Предупредих те. Като се замисля,ти си винавен за всичко!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 22:10
А кои сте вие за да определяте кое е творчество и кое - боклук?
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 22:18
Ами примерно сме чели нещо повече от списание РС Мания и вестник Шок. Та така баце...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 24 Ное 2008 22:50
Гаспод написа: А кои сте вие за да определяте кое е творчество и кое - боклук? Нямам нищо против начинаещите писатели, както и тези които имат по-оригинален поглед на нещата. Тук става дума за откровенните гаври с творческия форум, които го лишават от смисъл.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 25 Ное 2008 14:51
Изключително приятно ще съм учуден, ако тази инициатива "пожъне успех". Макар че дори и 2-3 форумни спамери да се трогнат от този апел, това ще е само до появата на следващия такъв, който като види "творчески форум" и ще нафлуди с написаните си на листче в час по литература "поеми", отнасящи се до бленувания от него секс и подобните му теми...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Призив. Публикувано на: 25 Ное 2008 15:05
Ако вместо да пишат мизерни разкази, правят мизерни комикси ще е по-забавно. Сериозно, падам си по комикси и искам да видя някой у тоя пуст творчески! Призовавам STUBBS, Ицо Рогчето, или който и да е, да вземе да направи нещо по въпроса.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|