Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: NFS Undercover офециална тема
Публикувано на: 19 Ное 2008 22:30

Sweeney Todd написа:
edit 2: поиграх я и мога да кажа, че управлението е съвсем същото с това на количите в Revolt ><
Супер си е управлението.Нищо общо с револт няма.Като цяло геймплея е екстра.И набора на автомобили е доста добър.Според мен повечето от вас дето я нахранихте не са я играли повече от 10 мин.Само дето графиката е супер бъгава.Някой пробва ли на релоадед релииза да каже как е там?

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 19 Ное 2008 22:32

Играх я точно 10 минути и след малко ще я поразцъкам по-сериозно. Просто до скоро играх Ъндърграунд 2 и там управлението е доста по-плавно, затова това ми се стори толкова фрапиращо :)

Иначе съм с рилийза на Рилоудид и ще пиша после за графиката

edit: олеле, не знам как е било на про стрийт и мост уонтид, ама съм изумен от адското разнообразие от возила О.о
разни масъли, разни спортни, напрао...
има Пагани Зонда и Макларън Ф1, както и любимото ми от малък още Лотус Елис :D :D :D :D :D
Дразни ме арабската музика по време на ровичкането из гаража...

едит 2: някой може ли да ми каже как да си променя трудността, щото гледах из менютата и не открих О.о А ми е прекалено лесно и безинтересно като ги водя с по минимум 5 секунди...

edit 3: след игра цяла вечер, мога да заявя
GJ, EA!

:cry: :cry: :cry:

Чета в другите форуми, че ГРИД била много яка; ще изтегля нея...

едит 4:
ЗА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БИВШИ ФЕНОВЕ НА ПОРЕДИЦАТА! От култа към позора! Ретроспекция на сериите от 1 до Про Стрийт.
http://www.youtube.com/watch?v=DJRUajHLrE4
(забележете на MW, тоя къв гаден мод с лада самара си е сложил xDDD )

В заключение бих казал, чe IGN са били прави, давайки и 4/10 и то толкова много, само заради името...
Графиката в никакъв случай не е по-добра от тази на предишните няколко версии. Сенките и блър ефекта хич не ме кефят, заставам зад позицията си относно упрвлението - колата все едно е залепена за земята; музиката е доста тъпо подбрана - в гаража имаме арабски ритми, по време на разни гонки разни южноамерикански, от време на време и някой гей с тънък глас и много китари пее също.
Вехта игра от актьорите, плосък сюжет. Прекалено лесна - с простата мазда в един момент водех с 25 секунди, а не намерих настройки за трудността.
Карането из града се обезсмисля, при положение, че с натискането на таб-а директно отивате към състезанието. Меню има само като сте в играта (няма нещо като меню скрийн преди това), което е леко объркващо, въпреки дървовидната структура. Абе, не знам, Про Стрийт и Карбон изобщо не съм играл, Most Wanted я цъках на една комп. зала и тогава що-годе ми бе харесала, но Undercover съква мощно. Взели са кода с куките от МВ и са го копирали тук просто... И начина по-който се появяват, и самите им баламски реакции, барикадите и т.н.

лоша работа..

edit 5: http://www.underground-gamer.com/details.php?id=31162 (NFS2: Special Edition)
http://www.underground-gamer.com/details.php?id=25511 (NFS3: Hot Pursuit)

Ето за всички геймъри, да видите какво значи истински НФС!!! Тея 14-15-годишните, вижте какъв култ сме играли навремето!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2008 14:22

А и е толкова бъгава - аз си карам само по картата долу, че често изчезват части от пътя и карам във въздуха :shock:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2008 14:42

bYbonЪъЪъ написа:
А и е толкова бъгава - аз си карам само по картата долу, че често изчезват части от пътя и карам във въздуха :shock:

Това май го има само при тебе :)

Незнам какво толкова не и харесвате на играта... управлението е интересно, колите са готини, менюто е впечатляващо и удобно за ползване, е вярно ся музиката не е на ниво, графиката според мене си е добре, клипчетата и замисала на играта са меко казано перфектни... :wink:

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2008 15:38

Плоския сюжет и кофти актьорската игра? :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2008 19:41

Wolfman` написа:
управлението е интересно, колите са готини, менюто е впечатляващо и удобно за ползване:
То има ли вобще меню?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2008 19:56

elianpz написа:
Cyrax написа:
Поредната издънка на ЕА... Играта е пълна боза ... не знам просто какво се случва последните години... мамка му дори не мога да си избера кои песни да слушам по време на играта! Графиката не коментирам - че е грозна грозна е.. явно няма да доживея друго нфс добро както Underground 1 и Most wanted..

хора вие сте просто пълни идоти ама толкова сте тъпи че просто нема накде повече :stooped: :stooped: :stooped: как мое да говорите такива простоти Most Wanted най яката от всичките нфста але ви нещо психятар ли ви требва или кво Most Stupid е просто толкова тъпа игра че ми се повръща от нея особено това време в което играеш графиката е одврат ужас е просто а тая простотия Underground 1 пък е тъпо копие на бързи и яростни 2 Undercover си е супер 10 пъти по голяма от Most Fucked и с много по добър gameplay и графика тея безмислени и идиотски коментари които правите няколко човека са просто безмислени и тъпи първо мислете преди да пишете ебаси хорат

Айде да не се обиждаме. Да кажеш че игра с трудността на Undercover е по-добра от което и да е НФС е просто смешно. Underground 1 било копие на бързи и яростни... ами да, нали това му е идеята ? То въведе тунигна, то въведе всичкото това разнообразие и направо вдъхна живот на поредицата. Most Wanted пък със своята трудност, изискваше повече време за игра и определено беше предизвикателство. Тя също така въведе Bullet time , което до колкото съм запознат, до тогава го нямаше в нито една игра с коли. А какво въвежда Undercover ? Един безсмислено огромен град, в който просто нямаш никаква файда да караш, по простата причина, че нито има какво да откриеш, нито нищо. С едно просто натискане на Таб отиваш директно на състезанието, където за 2 минути дърпаш със 30 секунди преднина дори със по-слаба кола. Резултат - играеш 3 часа и си на 50% (това един приятел го направи, аз 3 часа за тая игра никога няма да жертвам) и в крайна сметка сичко приключва за 1-2 дни. А да кажеш че е с по-добра графика от Most Wanted или трябва да си ретард или да имаш слаб компютър. Предполагам че по-скоро е първото. Да Мисля преди да пиша ? А ти помисли ли преди да напишеш своя коментар? Защото аз освен храна, в него друго не виждам.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2008 20:21

прав си за някои неща но Undercover взима това което другите нфста можеха най добре булет тима, тунинга, хубавите жени, гонките с полицаите и много др. неща но добавя напълно нов енджин и камера и това прави Undercover най добрата от всички нфста нз защо толкова хора не са доволни от последните няколко нфста спорет мен всяко нова игра е по добра от предишната та то това е целта на цялата работа всичките ми приятели много харесват Undercover можеби е защото те не се водят по хорското мнение но така е всеки си има право на мнение и аз изразих своето немисля да споря повече по тази тема

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2008 20:57

Cyrax, ТОЧНО ТАКА!!!

Профил

Публикувано на: 20 Ное 2008 21:32

управлението ме кефи много даже... много по добри маневри и минавания покрай коли и други неща могат да се правят заразлика от предни игри ;)

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 20 Ное 2008 21:54

Никога не ми е харесвала нито една NFS игра, може би просто защото не харесвам рейсърите... :roll: От Underground 2 до Carbon-a съм ги изпробвал, никоя не ме е зарибявала, и се чудя и мая какво им харесва на приятелите. :? Малко вероятно е тази част да промени мнението ми, а и според написаното тук едва ли ще си струва да я пробвам...
Едит ДГД(човекът, използващ този профил, е шизофреник :D )

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2008 15:34

Ех неведоми са пътищата на игрите. На мен ми хареса историята, многото коли и вси4ко без едно нещо, а именно управлението. Немога и немога да му свикна. Трия я ще си цъкам Carbon и Мost Wanted

Профил

Публикувано на: 21 Ное 2008 17:57

GRiD пък е с пъти по тъпа и управлението е 10 пъти по мизерно мога да кажа... незнам за вас на мен играта ми харесва много ;) играя я даже със joypad (имам и волан де) и мога да кажа че си е супер управлението като му се свикне

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2008 18:38

weezy написа:
GRiD пък е с пъти по тъпа и управлението е 10 пъти по мизерно мога да кажа...
Е щот е правена за истински шофьори и за игра с волан.Не съм я играл де така съм чувал

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Публикувано на: 21 Ное 2008 19:46

weezy написа:
GRiD пък е с пъти по тъпа и управлението е 10 пъти по мизерно мога да кажа... незнам за вас на мен играта ми харесва много ;) играя я даже със joypad (имам и волан де) и мога да кажа че си е супер управлението като му се свикне

За уравлението на GRID се изказа много тъпо, колега. Играта е правена за волан и педали. А и ако я играеш с всички помощи, много ясно че ше ти се струва тъпо. Аз с клавиатура и Traction Control си я изиграх като пич на Savage, ти ми разправяш, че е по-зле от Undercover.. Но всеки с мнението си.

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 21 Ное 2008 21:03

Плосък сюжет, общото времетраене на филмчетата едва ли е и 1 час. След време става еднообразна и не виждам какво може да те накара да я изиграеш до край :| А да, физика също е зле.
Хареса ми опцията направо да отиваш на състезанията през картата. Разнообразието от коли е добро, тунинговането е приемливо (WTF, няма неони?)
Като цяло 4-5/10.

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2008 01:18

Lex, а тогава защо са направили този мега огромен красив град, като полза от него общо взето няма...
Както каза, натискаме Таб и сме в състезанието; какъв ни е мерака просто да си джиткаме из града безцелно? :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2008 07:21

Sweeney Todd написа:
Лол, RELOADED малко са се поуляли...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2008 09:08

Sweeney Todd написа:
Lex, а тогава защо са направили този мега огромен красив град, като полза от него общо взето няма...
Както каза, натискаме Таб и сме в състезанието;
Е тва състезание къде се води?Нали пак в града караш

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2008 09:42

Като поиграеш малко повече играта сава още по яка :P Много добра идея, как трябва да елиминираш всички от "бандата" в която си се пресъединил. Замисала и историята е добър и доста добре направен :wink: Част от големите изисквания се дължат и на големите детайли на сградите, мостовете и т.н.
http://www.zazz.bg/play:0a4a61de - графиката не е зле :roll:

By The Way - има ли опция с която да ми показва субтитри по време на клип4етата! :)

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com