всъщност Дарвиновия закон гласи "нека неприспособимите мрат".Абе, Дарвиновия закон ftw, нека тъпите мрат
тъпите са по-приспособими, щото са тъпи и от нищо не ги ебе.
тъй че ще трябва ние да ги трепем, не да оставяме на естествения подбор работата
всъщност Дарвиновия закон гласи "нека неприспособимите мрат".Абе, Дарвиновия закон ftw, нека тъпите мрат
Дади написа:То всичко след '91 си заслужава да умре
'91 съм :Д Ама то всико след туй требе да мре, тоест от '92 нагоре :- ) Впрочем склонен съм за някои хора да правя компромиси, както и за . . . лолитатаbYbonЪъЪъ написа:Дади написа:То всичко след '91 си заслужава да умре
(ти си '90, познах ли?)
И как точно го каза?Ледник написа:Демек не каза нищо съществено, ама пък как само го каза!
Поредната абсолютна простотия, която пишеш. Д'еба и заблуденият ти нещастник д'еба.elfbg написа:Българите сме наи-неприспособимият народ.
Сигурно и преди повече от 19 години са се питали "Кога ще настане комунизъм?".elfbg написа: От 19 години сме в преход,докога ще сме в преход и кога ще настане демокрацията?
По-добре сега се напивай до смърт, щото полза да си скъсваш гъза от учене в даскало няма голяма. Точно в студентския ке трее учиш, и да се забавляваш де, но и да учиш.Max Payne написа:Другите ходят и се напиват до смърт, а аз си сядам на задника да уча(ммм, това май не е чак толкова добре...) защото ако не си науча нещата още сега, после ще има мизерия и трудности. Първо да си изкарам даскалото, пък когато го ударя на студентски живот, след 5 години
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Max Payne написа:Първо, не съм съгласен с мнението на Дади - всички освен мен трябва да измрЪт.Аз съм едно от редките животни, на което са му известни неща като морал и отговорност. Вярно, лайфлес нърд съм, освен това съм нисък, грозен, дебел, единствените ми приятели са от детската градина и т.н. блъвоч.(ЕМО!)(
)А откакто излезнах от женска депресия, и с мадами не се занимавам. Но пък ми пука за бъдещето и какво ще стане с мен. Другите ходят и се напиват до смърт, а аз си сядам на задника да уча(ммм, това май не е чак толкова добре...) защото ако не си науча нещата още сега, после ще има мизерия и трудности. Първо да си изкарам даскалото, пък когато го ударя на студентски живот, след 5 години, и за мадамите ще се погрижа.
Искам да кажа, има и хора като мен(изключително рядко...), но повечето го обръщат на простотия, че титлата зубър изключително ги плаши. Аз ли? На мен ми е през шишарката...
А не бе... о.ОPеnnywise написа:Max Payne написа:Първо, не съм съгласен с мнението на Дади - всички освен мен трябва да измрЪт.Аз съм едно от редките животни, на което са му известни неща като морал и отговорност. Вярно, лайфлес нърд съм, освен това съм нисък, грозен, дебел, единствените ми приятели са от детската градина и т.н. блъвоч.(ЕМО!)(
)А откакто излезнах от женска депресия, и с мадами не се занимавам. Но пък ми пука за бъдещето и какво ще стане с мен. Другите ходят и се напиват до смърт, а аз си сядам на задника да уча(ммм, това май не е чак толкова добре...) защото ако не си науча нещата още сега, после ще има мизерия и трудности. Първо да си изкарам даскалото, пък когато го ударя на студентски живот, след 5 години, и за мадамите ще се погрижа.
Искам да кажа, има и хора като мен(изключително рядко...), но повечето го обръщат на простотия, че титлата зубър изключително ги плаши. Аз ли? На мен ми е през шишарката...
Брат...живота ти е pointless![]()
![]()
![]()
Max Payne написа:Тихо пък ти бе. В игнор листа си ми.