Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Re: За Бъдещето (малко по-сериозна тема)
Публикувано на: 17 Ное 2008 22:22

Aз пък днеска се карах с две баби в тролея точно на тема комунизъм и бай тошо ^.^

Съвсем сериозно обаче - не знам какво ще го правя. Догодина удрям осемнадесетката, нек'ви избори има тогава. И си нямам никаква представа за кого да гласувам и дали въобще има някакъв смисъл >.> Може би от принципни съображения ще пуснем един анти-БСП/ДПС вот за произволна друга партия и толкоз' :-/

Съвсем между другото - някои има ли представа какви са изискваняита са създаваме на партия, какво трябва да направиш, за да станеш депутат и т.н.?

Профил WWW

Публикувано на: 17 Ное 2008 22:24

.....................................................

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 17 Ное 2008 22:42

Ледник написа:
Диктатура ни трябва...

Не мисля, че някога е имало политическо твърдение на Ледник, с което да бъда по-съгласен...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 17 Ное 2008 22:55

Пък аз несъгласен... :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 17 Ное 2008 22:55

Като се замислим, в новата история на България само диктатура е оправяла положението - при Стефан Стамболов, например. Но пак все се е намирал някой да се разциври за "тиранията" на подобен тип хора.Когато са ни управлявали твърдо и безмилостно, тогава сме били най-добре, ама кой да ти чуе сега...Демокрацията е идея, осъществима само в Америка и Западна Европа, тук просто се мацаме с лайна.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 17 Ное 2008 22:59

Sweeney Todd написа:
За Дюк и мислещите като него -
Е добре де, не мислите ли, че вашият глас ще иде напразно в такъв случай? Защото дали с него или без него, въпросната партия "с чисто минало и с ясна програма" почти сигурно няма да влезе в парламента. Друг е въпросът и дали изобщо има такава партия.
И с това "бивша мутра"..., че то всички в момента са мутри...

На мен ми е чудно дали ще има българи, които да гласуват за ДПС? В този форум всички сме прекалени "патриоти" и няма да го направим, но дали мислите, че ще има такива, които ще го направят не за пари или по потекло, а заради общи убеждения и идеологии?

Да прав си, не мисля че има смисъл от гласуването просто за спорта. По отношение за Бойко Борисов, не е въпроса само в това че е бивша мутра. Чрез него номенклатурчиците се опитват да завладеят дясното пространство и по този начин да изпълнят политическия спектър. Ако имаше силна дясна партия която не е лоялна на бившия режим, тогава властта щеше да се сменя поне от време на време (както когато управляваше СДС). Чрез Б.Борисов обаче те си осигуряват власт независимо от "настроението" на избирателя по отношение на "дясно" и "ляво".
Що се отнася до ДПС, не мисля че българи биха гласували за нея, но не е там въпроса. В други теми бях писал, разцвета на тази партия до голяма степен се дължи на Атака и целия шум който В. Сидеров вдигна около национализма, турцизацията, сиганския тероризъм и прочее.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2008 23:01

Днес бях попитал един приятел смята ли да гласува и, ако да - решил ли е за кого.Отговорът гласеше:
- 'Ми на тото бе, пич.То значение няма.Онче-бонче и готово.... :)

:lol:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Публикувано на: 17 Ное 2008 23:08

Профил

Публикувано на: 17 Ное 2008 23:09

Няма значение какво искате. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2008 23:12

Що се отнася до призивите на Ледник към диктатура, сериозно човече мислех те за по-зрял. Очаквах да чуя подобно нещо от хора като Вермик примерно (Вермик братле не искам да те обидя), но не и от теб. Наистина ли вярваш че в 21-ви век, в Европа, диктатурата е единственото решение. А към останалите: замислете се. Не е само западна Европа и САЩ. Ще Ви напомня един мъничък факт. Повечето источно-европейски страни, които влязоха в ЕС са си много добре и то от години. Да и те като нас са били 50 години под тоталитарна власт, но някак си сега успяха да направят прехода и да преживеят възход, взимайки своето място в Европа, което по принцип винаги им е принадлежало. Основният проблем Ледник и хора вярващи в партии като Атака е че мислят, разсъждават и вярват в принципи, понятия и възгледи характерни за времето от преди 80-100 години. Те са напълно неприложими и дори вредни в днешната епоха.

Профил ICQ

Публикувано на: 17 Ное 2008 23:33

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2008 23:34

Ледник написа:
Sweeney Todd написа:
Пък аз несъгласен... :)

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ПУТКИ!

REVOLUTION THROUGH VIOLENCE !

историята е доказала, в екстремни ситуации диктатурата е единственият изход. и Андрейчо ще се съгласи един ден, когато щерка му роди от циганин (или няколко цигани).

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ БЕ, ТЪПУНГЕРИ, НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2008 23:38

I_Hate_Noise написа:
когато щерка му роди от циганин (или няколко цигани).

Или жена му. О.о

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2008 23:39

или майка му. все тая :lol: :roll:

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 10:54

I_Hate_Noise написа:
REVOLUTION THROUGH VIOLENCE !

историята е доказала, в екстремни ситуации диктатурата е единственият изход. и Андрейчо ще се съгласи един ден, когато щерка му роди от циганин (или няколко цигани).

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ БЕ, ТЪПУНГЕРИ, НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ

:D :D :D сериозно? Ти знаеш ли изобщо какво значи понятието екстремна ситуация? Тръгнал да ми призовава форумния дришльо към насилие. Та нали ако не дай си Боже действително започнем да се стреляме по улиците на собствените си градове, точно ти ще си първия който ще се завре в някое мазе и ще напълни бикините. Нима хилядолетния човешки опит не е достатъчен, та все още се намират тъпунгери, които да смятат войната за правилната стъпка. Явно животът на такива хора е толкова нещастен и мизерен, че те просто искат да вгорчат и този на останалата част от обществото.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 11:17

ей, дришльо, иди в Израел (или някое тукашно село, че по-близо) да те обрежат, после се връщай при мама и тате в ориндж каунти, където нямате цигани. дееба и политическия анализатор, до скоро без право на глас, ама нищо. такива промити помиярчета като тебе ПРЕЧАТ.

Цитат:
Като гледам манталитета на българина - да, явно на него му трябва твърда ръка, за да свърши нещо като хората

ей, и тоз тъпунгер да каже един път нещо вярно. Ама Анд(ев)рейчо - не. поздрав за него:

С.Т.О.Б.Ъ - Сервитьорчета, насилвани в Еврабия

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 11:23

Andrey358 написа:
Наистина ли вярваш че в 21-ви век, в Европа, диктатурата е единственото решение...

Повечето источно-европейски страни, които влязоха в ЕС са си много добре и то от години. Да и те като нас са били 50 години под тоталитарна власт, но някак си сега успяха да направят прехода и да преживеят възход, взимайки своето място в Европа, което по принцип винаги им е принадлежало.

Като гледам манталитета на българина - да, явно на него му трябва твърда ръка, за да свърши нещо като хората.Колкото повече свобода му се дава, толкова повече той се възползва от нея.

Повечето иЗточно-европейски страни ( иЗток, не иСток ) явно са населени с хора, които вършат работата си! Ще ти дам един елементарен пример от Русия.Някакво павилионче в едно тяхно мини-молче, 9 и 30 вечерта.Продават се GPS системи.Какво биха направили повечето българи, седейки в края на работното си време пред компютъра? Биха киснали в нета, играли пасианс или нещо от сорта, нали? Е да, ама напук на ПРАЗНОТО молче, пича седеше през компа и работеше.Някакви таблици, някакви работи - абе работеше си човека.Аз това в БГ все още не съм го виждал - виж, да говорят по телефона и като влезеш да те гледат намръщено щото трябва да затварят е редовен номер!

И пак темата се обръща на българи vs. турци/цигани, зарад такива лайна като мразещия шум, които освен шум май мразят и всичко останало...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 11:28

да те еба и тебе бе, смешник недъгав :lol: ще кажеш че живеете на луната, заеби.

как може да сте толкова зле беее... отказвам се. така или иначе от вас нищо не зависи и никога няма да зависи. ще си заминете с останалия безличен боклук като дойде време да се поочисти.

и всъщност, не съм обръщал темата на българи vs турци цигани, не разбрах защо реши така.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 11:34

Не знам как е в Druse, ама мен циганин от 4 години не ме е закачал в квартала или на улицата някъде.Турски също не съм чул.Виж, има едно фризьорско салонче на едно арабско семейство където се подстригвам, но първо, че преди да ги чуя как си говорят на арабски нямаше и да предположа, че не са българи, второ - че фризьорката е супер готина и може да си говориш с нея на какви ли не теми.А при теб как е, разкажи сега?

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 12:20

I_Hate_Noise написа:
ей, дришльо, иди в Израел (или някое тукашно село, че по-близо) да те обрежат, после се връщай при мама и тате в ориндж каунти, където нямате цигани. дееба и политическия анализатор, до скоро без право на глас, ама нищо. такива промити помиярчета като тебе ПРЕЧАТ.

Така е, спасението ни е в хората с антисемитски аватари, които се пенявят по форуми и призовават за революция чрез насилие. Разбира се, че е много по-лесно да хвърлим вината на еврейте/циганите/турците, вместо да поемем отговорност за жалкото си съществуване.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com