Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: The Mark 2
Публикувано на: 15 Ное 2008 20:45

Mark 2: Наследството на ацтеките. The Protector. В САЩ при неизвестни обстоятелства загива известен археолог. Неговата смърт по тайнствен начин е свързана със загадъчен артефакт,останал от цивилизацията на Ацтеките. По легендата,човек,в ръцете на който се намира реликвата,ще може да управлява човечеството. До скоро точното местонахождение на артефакта оставаше в тайна...

Нова екстремиска организация,си поставила си за цел да завладее този артефакт. Единствения който може да им попречи е дъщерята на загиналия археолог,Дженидър и нейния стар познат Джонатан Кейн,бивш боец от анти терористичната организация на британското разузнаване. От това кой по бързо ще стигне до разрушителното наследство на ацтеките,зависи съдбата на Света.

Особености на играта: Два стила на преминаване на нивата: Джонатан набляга на силата и огневата мощ,а Дженифър на ловкостта и скриптността. - Абсолютно разрушаема околна среда. - Повишен AI,позволяващ на противниците в случаи на опасност да се крият зад заложници като живи щитове,да откриват героя по шума... - Вие можете да правите враговете си беззащитни ,стреляйки по оръжията им. Ще им трябва време за да намерят друго оръжие или да се прикрият. - Огромно количество противници,от терористи до мистични ацтецки чудовища.

## Изисквания : Минимални системни изисквания: Windows XP / Vista; Pentium 4 2.4GHz; RAM 768 MB (1024 Vista); Video 256 Mb пиксел шейдер 3.0; DirectX 9.0с.

Хора,играта е убийствена!Теглете:
http://www.zamunda.net/details.php?id=147545

Профил

Аватар
Заглавие: Re: The Mark 2
Публикувано на: 15 Ное 2008 21:42

Първата част на играта не беше нищо особено, но ставаше горе-долу да постреляш така неангажиращо ако не си много претенциозен геймър. Дано тази е по-добра.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2008 12:54

Абе защо е на руски играта? Нали не е някакъв тъп руски мод, каквито доста често почнаха да се появяват, а наистина си е втора част?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2008 13:46

Der Meister написа:
Абе защо е на руски играта? Нали не е някакъв тъп руски мод, каквито доста често почнаха да се появяват, а наистина си е втора част?

Не е мод,ама просто я правят руснаци!

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2008 00:48

Еми да бяха направили версия на английски. Аз вече като видя нещо на руски изпитвам панически ужас да не е мод. Те тия направиха модове на всички игри. Иначе някой, който я е играл да каже как е, че нямам време да цъкам.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 22:53

Абе някой изобщо успя ли да я подкара? Аз не успях. Един от замундата е дал решение:
Цитат:
Turok написа:

Аз я подкарах.Върви на макс без грешка.Няма бъгове като другите руски игри.За тези които не знаят как се подкарва:
1.Влизате в контролния панел.
2.Давате на "Add Hardware".
3.Давате напред и след това ви пита Дали да инсталира автоматично или вие да изберете кое да инсталира в този случай давате ВТОРОТО.
4.Натискате напред и най-горе има надпис "Show alll devices" кликвате 2 пъти на него.Кликвате на "Have Disk" изчаквате малко и ви излиза един прозорец където трябва доло да дадете "Browse".Търсите директорията на свалената игра и намирате файла "dev000.inf".Кликвате 2 пъти върху него и натискате "ОК".След това напред още веднъж напред и драйвера се инсталира.Натискате "Finish" и драйвера е инсталиран.
5.Инсталирате играта оставяте я маунтната в Деймън Тулса.Пускате я и изчаквате докато направи проверка(после може да ви поиска СД кея-а но на мен не ми го посика)и ИГРАЕТЕ

Надявам се да съм ви помогнал

Направих всичко както е казал, но като пусна играта почва да прави проверка на диска и компа става адски бавен. С часове чаках да я направи проверката и нищо не става. Някой има ли други идеи как се подкарва това чудо?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2008 00:39

Айде де никой ли не може да помогне?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 27 Ное 2008 13:08

Явно не става и това си е...

Аз не съм я дърпал, но един френд каза, че му е скъсала нервите докато я оправи и накрая я е изтрил след 1 час игра :>

Трябва да го питам като се прибере какво точно е правил.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com