Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Петиция срещу Евгени Андреев
Публикувано на: 15 Ное 2008 19:17

:(

Жалко човечество...

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 19:24

Аман от дървени философи
Утре ако ви нападне някой баничар ще заврещите че всички баничари трябва да бъдат избити, а?
А майките ви следващия път като ви опердашат защото сте безумно тъпи, хванете ножа и ги колете

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 19:28

Досега се чуха версии, че бил в Швеция, Щатите, Чехия, само в Зимбабве не е в момента...Я се стегнете и спрете да се занимавате с глупости. Тези змии в гората с какво се хранят бе, с шишарки? Ако искате да им купува от магазина бисквитки, та да не ги храни с "живи душички". На улицата прегазени или изядени умират 10 пъти повече котенца, а зайчета не ядете все едно?
Той тоя, че не е нормално човешко същество, не отричам, ама и всички май се вживяват прекалено много в ролята на природозащитници. Я се стегайте, пинете една вода и излезте да помаате некоя пичка, че ви мине.

who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 15 Ное 2008 19:51

Gastly написа:
Досега се чуха версии, че бил в Швеция, Щатите, Чехия, само в Зимбабве не е в момента...Я се стегнете и спрете да се занимавате с глупости. Тези змии в гората с какво се хранят бе, с шишарки? Ако искате да им купува от магазина бисквитки, та да не ги храни с "живи душички". На улицата прегазени или изядени умират 10 пъти повече котенца, а зайчета не ядете все едно?
Той тоя, че не е нормално човешко същество, не отричам, ама и всички май се вживяват прекалено много в ролята на природозащитници. Я се стегайте, пинете една вода и излезте да помаате некоя пичка, че ви мине.

Тъп си колкото си искаш.
Ако беше прочел темата можеше да разбереш, че всички са възмутени от тоя болен мозък, а не от това, че змиите са природно устроени да убиват за да се изхранват...

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 20:09

mcmlxxxvi написа:
Преди всичко, ела първо и се виж с мен, после си позволявай да ми говориш на умалителни, "лекенце", "нещастник" и т.н.
Ебал съм ви дефинициите за пенсионерско. Нищо не оправдава ничии кучета и котки да пикаят, серат и разнасят бълхи в двора ни, а за нашите да остава да им метат лайната.
Аз с нищо не съм допринесъл за упадъка на жалкото ни подобие на общество. И, което е най-важно за темата - никога не съм имал животно, и съответно, изобщо не съм виновен за това, че такива се движат безстопанствени навсякъде. И няма никаква разумна причина да съм принуден да го търпя. Отделен въпрос е на какво основание мен обвиняваш за съучастник в падението, имайки предвид ти какъв си. А и нека не правим статистика на това, колко пъти числено си бил "анти" по някоя тема, сравнено с това, колко пъти аз съм бил, за което също ме обвиняваш.
Едно уточнение - не са ме нападали. Само скочиха и ме наобиколиха. И нямаше нищо логично в това положение - нищо логично, което да е осезаемо за човешкия организъм. Но дори и това не биваме нападнати, не трябва такива неща да се приемат за нормално и да се търпят.
Нататък по въпроса, начинът им на живот е последствие от човешка грешка, която не е моя. Да дойдат тези хора и да оправят последствията. Аз нямам нито време, нито ресурс, нито желание да се разправям с това. В тая връзка, нека да чуя какво постижимо и приемливо решение за проблема с бездомните животни можеш да дадеш - защото проблем има и запазване на сегашното състояние не трябва да има.

Не смей да ме гониш от страната ми !

В заключение, князчо, върви сам се еби.

Тъй като нито имам ентусиазмът да те убеждавам в каквото и да било, нито пък съм си го поставял за цел, ще постна отговорът, който ми прати по ЛС за да могат хората сами да се убедят до колко то подкрепя написаното от мен по-горе. Смятам, че е достатъчно красноречиво.

ПП
Между другото, би ли ми обяснил какъв точно съм, че да не съм в позицията да те виня за социалната деградация? :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 20:26

Хммм нека за миг се абстрахираме от факта, че всички харесваме малки сладки котенца. Получава се следната ситуация: човека си храни домашния любимец. Когато обаче става въпрос за заснемане на тези убииства ситуацията коренно се променя. Той не само снима змиите, ами снима и животинчетата как се гърчат. Това означава, че изпитва удоволствие от тези гледки. В природата много пъти се срещат подобни неща, но това ЧЕ Е ИЗПИТВАЛ ИЗВРАТЕНО УДОВОЛСТВИЕ ДА ГЛЕДА ПОДОБНИ НЕЩА го прави психопат.

P.S. Има и още много неща които могат да се кажат по случая, ама ме мързи да пиша :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 20:30

айде стига сте писали простотии от тая и оная гледна точка. познавам го тоя тъпак, познавам и други като него. не само с цел хранене на домашния любимец са се гаврили с живи същества. не знам защо им е приятно, може бащите им да са ги ебали като малки. разбирам че е форум и всички гледат да напишат нещо интересно ама... ТАКИВА ХОРА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА. И ТЪЙ КАТО НЯМА ДРУГ НАЧИН ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ В НАШАТА МИЛА ПОМИЙНА ЯМА, НЕЩАТА ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 20:32

Ама и той лъже хората-търси обяви н ахора,които подаряват котета,взима им ги с обещанието,че ще се грижи добре за тях а всъщност... :|

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 21:21

Q5Q5Q5 написа:
Ама и той лъже хората-търси обяви н ахора,които подаряват котета,взима им ги с обещанието,че ще се грижи добре за тях а всъщност... :|

УАУ ТОЙ ЛЪЖЕ ?!
ЧЕ КОЙ НЕ ЛЪЖЕ БЕ ТЪПАК !

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 22:33

да ти еба майката бе, младши метълист.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 15 Ное 2008 22:36

Никога не съм си представял, че ТОЧНО този форум ще се вдигне на брадва за малки, сладки, пухкав котенца :D

Иначе копелето заслужава смърт...Не заради това, че храни любимците си с други такива, а това, че го заснема и се гаври с тях докато умират...

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 16 Ное 2008 00:25

Wintersun, изключи капса, момче. Нискоинтелектуалната ти същност няма място тук. Подложи глава на релсите и спаси човечеството от поне едно нищожество, пикаещо в генния басейн.

Gastly, гледам си над нещата, които занимават нашите недоразвити умове, а?
Предлагам ти да отидеш да се заебеш някъде, защото лайнарски постчета като твоите съм чел немалко в този форум. И вече ми се драйфа. Проумей, че далеч не си единствения пипнал момиче тук. И колкото и комплексарското ти мозъче да се опитва да си внуши, че пцм е пълна с нърдове, ще останеш разочарован.

mcmlxxxvi написа:
Нищо не оправдава ничии кучета и котки да пикаят, серат и разнасят бълхи в двора ни, а за нашите да остава да им метат лайната.

Въпреки началната скорост, която отбрах псувайки по недорасляци тук, искам да е ясно, че на тебе нито дума с агресивен тон нема да ти отправя.
Ама пък ми иде отвътре да се изкажа, че тамън физиологията и еволюцията оправдава 'сек'фи кучета и котки да пикаят, серат и разнасят бълхи в двора ти. По нормално природно явление на тоз' свят от това, не мога да се сетя. И ако това толко' ти пречи, факт е, че с емиграция е изхода. Ама не от държавата, а от планетата. :roll:

Освен това си се изсрал върху планетата с раждането си като човек, ама туй е много абстрактна тема, която да не засягаме сега. :)

И моля, това че нападат без видима за човек причина не означава абсолютно, че такава причина няма. Напротив, причинно-следствените връзки са най-силни в природата, и много по-слаби при човека.

И да, абсолютно сериозен съм. Искам му адреса.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2008 11:16

Я не видим накъде заорахме с бездомните кучета ... Нали става въпрос за домашните животни. Ако тръгнем да дълбаем , можем да стигнем до извода, че бездомни кучета има по погрешка на човека, следователно отново стигаме до извода, че ние сме проблемния вид на тая планета :P

Това, че ние серем в кенефи, не значи, че лайната ни не мърсят нечий двор :o

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2008 13:18

Grim, мисля че трябваше да поясня, че това което написах, не се отнася само за форума на ПЕЦЕМАНИА, ами за всички "наказателни" дружинки по всички форумчета из България. Просто, има много по важни неща в живота ни днес или утре, от това да ръсим виртуални закани, към един перко, който НИКОГА няма да видим на живо. А пък тва с момичетата, беше само пример, със същата сила можеш да си свириш на китарката, да си играеш футболчето, да си бараш пишката или просто да се занимаваш с хобито си. Ще е в пъти по-смислено от това тук.

Профил ICQ Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2008 13:27

Gastly написа:
Просто, има много по важни неща в живота ни днес или утре, от това да ръсим виртуални закани, към един перко, който НИКОГА няма да видим на живо.

Верно?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2008 13:30

Аз съм го виждал бая пъти :D

Профил Skype WWW

Публикувано на: 16 Ное 2008 13:37

То нали е много трудно да намериш някой. :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 16 Ное 2008 13:42

Код:
"Забранено храненето на диви животни с живи животни...освен когато е биологически целесъобразно..."

Това от Закона за Защита на Животните в България.Също имало точка, която уточнявала, че змии и други влечуги могат да бъдат хранени най-много с лабораторни мишки и плъхове.

Освен, че това, което тоя изрод прави е отвратително, е и незаконно.Къде са ни органите на реда?
Абе без коментар.Наистина се надявам тоя да бъде смачкан.Не мъртъв, естествено - но с кеф да не може да си ползва ръцете до края на живота...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2008 14:13

човeк написа:
То нали е много трудно да намериш някой. :roll:

Давам ти 10 лева, ако ме намериш.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2008 14:38

Нито петиция, нито трепане на гадта.

Такъв ако го трепеш - услуга му правиш.

Той вече е влюбен в злото и насилието го възбужда.

Аз бих го оставил на мира, без да го гледам, щото над него тегне страшна прокоба, ако е истина, че СНИМА кървави зрелища и после ги разпространява.

Просто, истина ви казвам, той вече получава своята награда. :oops:

Не го мразете,
щото, кфото мразиш, то ще ти дойде на главата.

Но и не се интересувайте от съдбата му, ако сте със слаби сърца и лабилни психики.

Искам да кажа, че има наказания далеч по-страшни от смъртта,
и силата им е в тяхната категоричност, неумолимост,
щото са издадени от неподкупен Съдия, Чиято власт е над всичко видимо и невидимо.

++++++

Мир :!:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com