Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: WAR
Публикувано на: 13 Ное 2008 18:39

е кво да го гледам тфа филмче бе? тоя па кв е малоумен кво се кефи на некво си филмче и го рекламира в темите за други игри :stooped: ти си супер зле бе брато
тва че тебе те кефи некво малоумно филмче некв асасин се шматка като муха безглава налево надесно и кууул кво се кефиш бе цървул

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2008 19:10

Аз изказвам мнението си от позицията на човек, който е играл голяма част от известните ММО'та. С мен спорят хора, които са ГЛЕДАЛИ ФИЛМЧЕТА на игрите, които аз съм ИГРАЛ. Натяква ми се, че някаква игра без грам клас баланс, била голямото ПвП чудо. Игра, чието пвп се случва само и единствено в сценарий (защото да пребиеш самотен гном(примерно), докато се бие с моб не е голямо пвп предизвикателство). WoW е една PvE игра с елементи на PvP.
Може би основната причина, поради която не харесах WoW(направих цели 4 опита на офи) е убитото и нагласено ПвП. Прекалено ПвП ориентиран съм, за да играя WoW.
А за тези тотално заблудени хора, които казват, че рекламата няма значение:
Има адски много хора, които не прекарват цялото си време по форумите. Съответно тези хора разбират за определени игри от рекламите. И когато един такъв човек чуе за WoW, благодарение на много-милионната реклама - той отива да си купи WoW. А не примерно Lineage 2, която бива рекламирана само в Азия.

MARiNZ0 - а ти точно не ми говори за pwn, защото в WoW такова нещо не съществува. Убият те... голяма работа, взимаш си трупа, поправяш бронята и айде... Голямо pwn е това. А на сценариите дори и това го няма :lol:. Камикадзираш се някъде, убиват те... чакаш 10 секунди и айде пак.

Профил

Публикувано на: 13 Ное 2008 19:16

Gipo написа:
Аз изказвам мнението си от позицията на човек, който е играл голяма част от известните ММО'та. С мен спорят хора, които са ГЛЕДАЛИ ФИЛМЧЕТА на игрите, които аз съм ИГРАЛ. Натяква ми се, че някаква игра без грам клас баланс, била голямото ПвП чудо. Игра, чието пвп се случва само и единствено в сценарий (защото да пребиеш самотен гном(примерно), докато се бие с моб не е голямо пвп предизвикателство). WoW е една PvE игра с елементи на PvP.
Може би основната причина, поради която не харесах WoW(направих цели 4 опита на офи) е убитото и нагласено ПвП. Прекалено ПвП ориентиран съм, за да играя WoW.
А за тези тотално заблудени хора, които казват, че рекламата няма значение:
Има адски много хора, които не прекарват цялото си време по форумите. Съответно тези хора разбират за определени игри от рекламите. И когато един такъв човек чуе за WoW, благодарение на много-милионната реклама - той отива да си купи WoW. А не примерно Lineage 2, която бива рекламирана само в Азия.

MARiNZ0 - а ти точно не ми говори за pwn, защото в WoW такова нещо не съществува. Убият те... голяма работа, взимаш си трупа, поправяш бронята и айде... Голямо pwn е това. А на сценариите дори и това го няма :lol:. Камикадзираш се някъде, убиват те... чакаш 10 секунди и айде пак.

Thanks for proving my point.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Публикувано на: 13 Ное 2008 19:37

Gipo написа:

Да,наистина до голяма степен ти показа,че познаваш World PVP частта на World of Warcraft.Но случайно от Blizzard са се сетили да добавят арени и батълграунди,за които ти явно не си и чувал.Не мога да разбера как можеш да ми говориш за "игра без клас баланс" като дори не си я играл?
Просто страшно много глупости изръси в този си пост,че просто май нямаш мярка.

Цитат:
С мен спорят хора, които са ГЛЕДАЛИ ФИЛМЧЕТА на игрите, които аз съм ИГРАЛ. Натяква ми се, че някаква игра без грам клас баланс, била голямото ПвП чудо. Игра, чието пвп се случва само и единствено в сценарий (защото да пребиеш самотен гном(примерно), докато се бие с моб не е голямо пвп предизвикателство). WoW е една PvE игра с елементи на PvP.

Доказва че никога ама НИКОГА не си играл world of warcraft и просто говориш шитни,които си чул от някой също толкова дебилен като теб от някой още по-дебилен форум.

Цитат:

Sry,ама да си дигнеш един друид до 20ти левъл и да дойде няква 70тка да те ганква и да ми кажеш,че играта няма никъв баланс и PvP-то е нагласено...Srsly по-скоро ще повярвам,че не си гей,отколкото да повярвам че играта която запалено вече година е това,което ти описваш.
Земи си наври тъпото си мнение отзад,изглежда там ще пасва най добре.

П.С.В World of Warcraft няма сценарии.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2008 19:57

тоя се е комплексирал на тема уоу

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2008 20:31

Алминаторе не че нещо но във всеки аспект фейлдваш ок ?
Даже ще ти разясня защо, защото си тийн който не е наясно със себе си и избива на агресийка в защита на фирма и игра която е жалка.
И да още нещо, крафта ти фейлдва със теб по простата причина ,че Warhammer e warhammer което е достатъчно за да фейлдне който и да е жанр някога правен.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2008 20:34

Alminator. написа:
Много ми е интересно как по дяволите оценяваш и сравняваш бойната система на WoW при положение,че очевидно никога не си я играл?Защото ако беше,щеше да разбереш клипа и щеше да го изгледаш докрай,както аз направих с твоите клипове.
Ако беше играл поне малко WoW щеше да знаеш,че с роуг,уориър така се бие-стоиш му зад гърба и не му позволяваш да те удари.
Адски много лайна изсра за изключително кратко време.

Предлагам WoW да обсъждат само хора,които са играли играта по-дълго от 3 месеца.

Просто от поста ти ясно си личи,че ти сравняваш бойната система на WoW,като дори не си виждал какво представлява.

Да, наистина опитът ми с WoW се изразява в четири часа на пиратски сървър, след което дойде невероятното "писна ми от бъгове на тоя сървър, а играта не си заслужава да давам пари за нея". Това беше след излизането на The Burning Crusade, btw, за да не кажеш нещо. И може би е грях, че не знам наизуст скиловете на rogue-a?

А, ти как би определил опита си с игрите, които аз съм посочил? Може би като "Ами една от тях съм я чувал дори!"?

Както и да е, бойната система на WoW е същата като на 4Story, като на Runes of Magic, като на Requiem: Bloodymare, като на Priston Tale 2, която между другото изключих преди 5 минути. "Изкуството" да стоиш зад гърба на някого ми се вижда малко overrated. Особено когато съм се опитвал да целя някого в муцуната с лък на Return of Warrior. Или като съм блокирал комбота и съм правил контракомбо на Lunia. И какво да гледам? 13 минути как rogue се крие и backstab-ва някакъв друг тип без дори да има проблеми с уцелването на мишената? PvPто не е фън да се гледа, фън е да се играе.

И как по-дяволите можеш да направиш предложение WoW да се коментира само от хора, които са я играли най-малко три месеца, след като преди малко тотално оплю шест игри, без дори да си се докосвал до тях? Ти си някакъв непоправим лицемер-идиот. Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но единствените лайна, които са наоколо, са тези, които са в собствената ти глава. Явно те са застанали на очите ти и скоро ще бликнат от ушите ти. Това е единственото обяснение, което мога да намеря за слепотата и глухотата, които демонстрираш.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Публикувано на: 13 Ное 2008 21:00

Sidhe написа:
Alminator. написа:
Много ми е интересно как по дяволите оценяваш и сравняваш бойната система на WoW при положение,че очевидно никога не си я играл?Защото ако беше,щеше да разбереш клипа и щеше да го изгледаш докрай,както аз направих с твоите клипове.
Ако беше играл поне малко WoW щеше да знаеш,че с роуг,уориър така се бие-стоиш му зад гърба и не му позволяваш да те удари.
Адски много лайна изсра за изключително кратко време.

Предлагам WoW да обсъждат само хора,които са играли играта по-дълго от 3 месеца.

Просто от поста ти ясно си личи,че ти сравняваш бойната система на WoW,като дори не си виждал какво представлява.

Да, наистина опитът ми с WoW се изразява в четири часа на пиратски сървър, след което дойде невероятното "писна ми от бъгове на тоя сървър, а играта не си заслужава да давам пари за нея". Това беше след излизането на The Burning Crusade, btw, за да не кажеш нещо. И може би е грях, че не знам наизуст скиловете на rogue-a?

А, ти как би определил опита си с игрите, които аз съм посочил? Може би като "Ами една от тях съм я чувал дори!"?

Както и да е, бойната система на WoW е същата като на 4Story, като на Runes of Magic, като на Requiem: Bloodymare, като на Priston Tale 2, която между другото изключих преди 5 минути. "Изкуството" да стоиш зад гърба на някого ми се вижда малко overrated. Особено когато съм се опитвал да целя някого в муцуната с лък на Return of Warrior. Или като съм блокирал комбота и съм правил контракомбо на Lunia. И какво да гледам? 13 минути как rogue се крие и backstab-ва някакъв друг тип без дори да има проблеми с уцелването на мишената? PvPто не е фън да се гледа, фън е да се играе.

И как по-дяволите можеш да направиш предложение WoW да се коментира само от хора, които са я играли най-малко три месеца, след като преди малко тотално оплю шест игри, без дори да си се докосвал до тях? Ти си някакъв непоправим лицемер-идиот. Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но единствените лайна, които са наоколо, са тези, които са в собствената ти глава. Явно те са застанали на очите ти и скоро ще бликнат от ушите ти. Това е единственото обяснение, което мога да намеря за слепотата и глухотата, които демонстрираш.

Лол за кво трябва да играя твоите тъпи 6 игри като мога да цъкна два пъти на иконката на World of Warcraft?
Освен това вие започнахте първи да ми викате колко тъп бил уоу щото никога не сте го играли.
И въобще не ме ебе колко комбота са ти вкарали на Луния и колко магийки имаш на Муния.
Нищо не променя факта,че това е глупаво безплатно ММО,което не заслужава вниманието на pvp играч като мен.Защо ли?Защото 50 процента от хората там са с ДОНОР ГИЪР,което ще рече най-яките айтеми в играта срещу реални пари.Това на практика обезсмисля цялото pvp като го прави абсурдно имбаво.А после ми казвате че WoW нямало добра бойна система.ХАХА.

Ей са ше почна да ти играя някви въшливи ммота дето са праени от бъхливи китайци с цел да събират социални помощи.Много ми е интересно как WoW дето се плаща се играе от 10 милиона души,а тия скапани игри дето ти ми ги казваш и дето сигурно сам си играеш,са хем безплатни хем никой не ги играе(освен теб,естествено)?
За бога,дори играта на WoW във фън сервер дето работят 5 таланта и 2 куеста е в пъти по интересна отколко в безплатните китайски ммота.
Блокнал ми комбо,контрирал ми удар не знам си кво.Ми брао,ма медал не спечели,щото играеш на някво тъпо безплатно ммо дето админите нямат пари да раздават медали.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2008 21:07

абе осъзнаи се бе глупако! на теб ти е интересно на друг не като ти е интересно си го играи, неми пречиш, но недеи да се вживяваш толкоз, че ставаш жалак :SPAM:

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 13 Ное 2008 21:48

Има едно просто решение - никога не се докосвайте до ММО до края на живота си(че и след него :P ).

Профил Skype

Публикувано на: 13 Ное 2008 22:28

iddqd написа:
абе осъзнаи се бе глупако! на теб ти е интересно на друг не като ти е интересно си го играи, неми пречиш, но недеи да се вживяваш толкоз, че ставаш жалак :SPAM:

Значи всички останали могат да си защитават тезата, а той не може?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2008 23:22

Ми очакваше се това просто.Във всяка една тема за игра АоЦ,УАР или което да е друго идват заблудените бастуни, в лицето на но лайфъри с 3000++ поста за 2 месеца по форумите и почват да опяват за великата УоУ, как тя е чудо невидждано колко е интересна, страхотна ,невероятна....2 неща са неизбежни в тоя свят-простотията и смърта.А всеки нормален човек,който не му харесва да бъде храбрия шивач и да мачка мухи в гората да се ориенитира към друга игра.Повечето фенове сами казват- едни пвп не харесват-други пве.Съответно сами си противоречите....Факт е,че пвп няма тое една огромна бозица,а пве е един безкраен гриндаж на айтами,които помислете за какво използвате....Да ви е по-лесно вземането на следващите.Ае хранете ся,поне тва го можете.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2008 23:45

Alminator. - Под 'сценарий' имах предвит 'батълграунд'. В WAR батълграундите се наричат сценарии, за това го казах така по навик. В WAR обаче има и истинско Open World PvP (или иначе казано RvR). Сийджове, мазала...
Сещаш ли се, че на момента мога да ти покажа, че не просто съм играл WoW, а имам акаунт в Blizzard? Друид не съм вдигал до 20 лвл, но пък имам Паладин 70лвл на Daggerspine. Съвсем на скоро се върнах в WoW да пробвам какво толкова са барнали на палито ми с пач 3.0.2. Даже още ми е активен акаунта. Дам, определено почувствах героя по-силен, но играта си беше все така тъпа.

the truth - честно да ти кажа ми дреме за SK. WAR е игра на 3 месеца, нормално е все още да не са решили, дали да правят гилдия. Играх WoW с едни доста сериозно PvP настроени личности. Общо взето останаха само тези, които се превърнаха в PvE играчи ;). За теб ПвПто в тая игра може да ти се струва върховно, но това е, защото явно не си пробвал качествени други игри. На мен лично "камък-ножица-хартия" ми се струва много по-пвп игра, отколкото WoW :lol:.

И пак към Alminator. - такива смешници като теб са ми любими. Един вид:"изобщо не знам другите игри какви са, ама WoW е най-яка!!!" :lol:.

За мен най-интересното нещо в WoW беше - да седя в Barrens и да слушам децата как говорят за Чък Норис :mrdr:. Щото всичко друго ми докарваше запек.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2008 00:24

Alminator. написа:
Лол за кво трябва да играя твоите тъпи 6 игри като мога да цъкна два пъти на иконката на World of Warcraft?
Освен това вие започнахте първи да ми викате колко тъп бил уоу щото никога не сте го играли.
И въобще не ме ебе колко комбота са ти вкарали на Луния и колко магийки имаш на Муния.
Нищо не променя факта,че това е глупаво безплатно ММО,което не заслужава вниманието на pvp играч като мен.Защо ли?Защото 50 процента от хората там са с ДОНОР ГИЪР,което ще рече най-яките айтеми в играта срещу реални пари.Това на практика обезсмисля цялото pvp като го прави абсурдно имбаво.А после ми казвате че WoW нямало добра бойна система.ХАХА.

Ей са ше почна да ти играя някви въшливи ммота дето са праени от бъхливи китайци с цел да събират социални помощи.Много ми е интересно как WoW дето се плаща се играе от 10 милиона души,а тия скапани игри дето ти ми ги казваш и дето сигурно сам си играеш,са хем безплатни хем никой не ги играе(освен теб,естествено)?
За бога,дори играта на WoW във фън сервер дето работят 5 таланта и 2 куеста е в пъти по интересна отколко в безплатните китайски ммота.
Блокнал ми комбо,контрирал ми удар не знам си кво.Ми брао,ма медал не спечели,щото играеш на някво тъпо безплатно ммо дето админите нямат пари да раздават медали.

Този целият ппост показва само едно - на теб ума ти стига само доколкото да можеш да кликнеш два пъти върху една икона.

the truth, преди малко чух как се говори за WoW в епизод на How I met your mother, това говори ли ти нещо за това защо има турнири на World of Warcraft? Просто това е като Хари Потър - навсякъде се продава. Това не означава, че е лошо, но няма как да не се отбележи, че има по-стойностни неща, стоящи в сянката му.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2008 00:25

Best pvp - UO.
преди много артс

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2008 00:32

а тези които играят някоя игра защото била най играната са офци

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 14 Ное 2008 12:36

Абе War има ли фрий триал?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2008 12:54

Все още няма.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2008 23:08

Трагедия
Защо въобще си губите времето с алминатора?
Първо ми разправя че тази, тази и тази игра не стрували защото видите ли той бил гледал филмчета от тях
След което се изцепва че никой който не прекарва живота си в недоносчето на близард не може да говори за него
Само това е достатъчно показателно

Всички други простотии няма дори да започвам да ги коментирам

Профил

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 15 Ное 2008 01:37

Аз ли се лъжа, или темата беше за private server-и на Уорхамъра?
И наистина, работи ли се по емулатор?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com