Горе-долу имаш право, Моридине, и това прави поста ти един от малкото смислени в тази тема. И ме провокира да попрестана да спамя.
Та, жените са хора като нас, с различно развити от нас мозъчни дялове обаче. И при другите видове има съществени различия в поведението, но при нас поради усилената мисловна дейност (леле, колко мразя да превъзнасям Хомо сапиенс) те са многократно по-задълбочени. Та, жената е човек, който в повечето случаи мисли различно от мъжа. Не, нямам предвид еснафските приказки от сорта на "с жена и с радио не се спори", а научно доказаните факти, доколкото са доказани.
И това, че повечето жени имат различен мисловен подход спрямо мъжете (или поне така се твърди), различна емоционалност и т.н., не значи, че като са различни, са по-низши същества.
Пиша този пост в кочовски форум, където естествено ще бъда засипан с "ШТФУ НУУБ (винаги съм мечтал да го изпиша на кирилица), жената е тяло с три дупки" и прочее. Е, пука ми, че форумът е кочовски, пука ми, че темата е на майтап, писна ми вече и от шегите на тема полови различия. Нещо класната ми ги употребява в повече. Селящина е, разберете. Не е забавно.
Моридине, говориш за съотношението на курви и тъпаци. Е, верижно-радикалов механизъм на химична реакция учил ли си в даскало? (Съжалявам, ама за пореден път си пълних главата с това днеска.) Ето как става: харесва си едно добричко момиченце някакъв дръвник, той я изритва, нарича я пача, тя решава, че всички са такива, и взема, че наистина става пача. И после по същия начин превръща няколко невинни, романтични момченца в същите тъпаци, за които "жената я има само да я Ебеш". И така до безкрай.
Иначе, за свестните момчета и момичета - ами аз се разбирам по-добре с момичетата, да. Но това не ми пречи да имам също толкова свестни приятели момчета. Въпрос на късмет, моят е наистина хубав. Ще отбележа едно. Поне аз се радвам на среда, в която много пачи няма, да не кажа никакви. Плоски (откъм акъл и манталитет) момичета почти не познавам. Момчета... абе горе-долу също.
А че жената не е
човек - в смисъл Калоян Атанасов от Перник (май), подвизаващ се в този форум с ника "човек" - е, не е.
П.П. Относно сексапила ми... поласкан ли да се почувствам, или заплашен?
ЕДИТ: Владо, Хами, подкрепям.