Даскало
Даскало
Тази година доста се колебаех дали да се запиша в математическа гимназия, или в езикова. И реших да се запиша във френската. А от 15ти септември насам съжалявам, че не съм в МГ. Има ли начин да се прехвърля. Балът ми стигаше за навсякъде.
Enfant d'une g?n?ration rat?e
Vautr? devant la tv
Vautr? devant la tv
Re: Даскало
Заеби
Има начин, но е свързан с финансиДъ Пичъ написа:Тази година доста се колебаех дали да се запиша в математическа гимназия, или в езикова. И реших да се запиша във френската. А от 15ти септември насам съжалявам, че не съм в МГ. Има ли начин да се прехвърля. Балът ми стигаше за навсякъде.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
А в СМГ как щеше да се научиш да пиеш 
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Да беше дошъл в НПМГ, последната горе-долу непреебана година май ще е тва.Дъ Пичъ написа:Тази година доста се колебаех дали да се запиша в математическа гимназия, или в езикова. И реших да се запиша във френската. А от 15ти септември насам съжалявам, че не съм в МГ. Има ли начин да се прехвърля. Балът ми стигаше за навсякъде.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
От цялото средно образование в София стигнах до извода, че кварталното училище е съшо толкова добро. Изключвам СМГ и НПМГ, защото там наистина ги учат на нещо. Ма пък им спукват гъза. Въпрос на избор.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Абе единствената полза от новата директорка, която съм видял досега е, че праща заместници, когато някой учител отсъства. Нема таа, нема онаа. Иначе запада даскалото. А за СМГ не знам.Omega-x написа:НПМГ, защото там наистина ги учат на нещо. Ма пък им спукват гъза.
Да беше отишел у СГСАГ. 
- mcmlxxxvi
- В момента играе: в момента не играе, довечера може
У дома езиковата беше няколко класи под математическата. Даже на олимпиадата по английски, на втория кръг, бяхме 15:2 в съотношение на участниците (да, последна година, не им дреме на повечето - ама след третия кръг имаше разни бонуси за кандидатстване по-нататък, тъй че този аргумент не важи). И като тип учители, и като способности, и като желание, и, от друга страна, леко по-високо средно ниво на учениците. Та в моето виждане математическа гимназия е по-добър избор от езикова за повечето хора. Пък и далеч не всички ги късат от учене там. Бай ви Кире бъкел не отбира математика, което не му попречи да завърши и да се уреди 'убаво. Та бих ти препоръчал някак да се преместиш - обаче ти ще си прецениш най-добре, чети съвети и си мисли по въпроса.
Код за потвърждение: Избери целия код
res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
Като делим парите за сметките от пазар, тоя все гледа да ни ментри, ама не мога да разбера дали причината е, че не разбира бъкел, или чифутското в него се обаждаmcmlxxxvi написа:Бай ви Кире бъкел не отбира математика, което не му попречи да завърши и да се уреди 'убаво.
Щом ти е стигал бала за сите значи не си тъп,просто никога повече не слушай ваще за каквото и да е било явно тази невероятно тъпа идея да учиш френски е била тяхна.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Виж са в СМГ-то можеш да влезеш и след осми клас. ( ИИИ да наиситна има риск да се пропиеш)
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Има начин да се прехвърлиш, но както казаха - най-вероятно ще ти трябват и известно количество финанси.Също така системата е доста мудна ( аз специално 2 месеца чаках да се свърши цялата глупост по премествания и тн. ) но ако имаш желание да учиш - действай.Аз никога няма да съжаля, че се разкарах от 18то навремето.Успех ти пожелавам!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
To и аз искам се разкарам от Хуманитарната Варна, ама късно
Грешка номер едно- влязох в пети клас там
Грешка номер две - останах след седми клас там
И до днес си мисля, че това е може би най-голямата грешка в живота ми, която ме прецака от всякъде. Пич ако мислиш, че там не ти е мястото, че хората не ти харесват, просто се изнасяй защото ще съжаляваш наистина много после...
Грешка номер едно- влязох в пети клас там
Грешка номер две - останах след седми клас там
И до днес си мисля, че това е може би най-голямата грешка в живота ми, която ме прецака от всякъде. Пич ако мислиш, че там не ти е мястото, че хората не ти харесват, просто се изнасяй защото ще съжаляваш наистина много после...
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Причината е дължината на носа, мене ако питаш. ;ДNocturno написа:Като делим парите за сметките от пазар, тоя все гледа да ни ментри, ама не мога да разбера дали причината е, че не разбира бъкел, или чифутското в него се обаждаmcmlxxxvi написа:Бай ви Кире бъкел не отбира математика, което не му попречи да завърши и да се уреди 'убаво.
Negative Frequency Entity.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Зависи от града, за който си говорим, 'щото в Русе е точно наопаки на Враца в това отношение. Хамелеонът беше в МГ, може да каже. Аз съм в АГ и не съжалявам за избора си въобще.mcmlxxxvi написа:У дома езиковата беше няколко класи под математическата. Даже на олимпиадата по английски, на втория кръг, бяхме 15:2 в съотношение на участниците (да, последна година, не им дреме на повечето - ама след третия кръг имаше разни бонуси за кандидатстване по-нататък, тъй че този аргумент не важи). И като тип учители, и като способности, и като желание, и, от друга страна, леко по-високо средно ниво на учениците. Та в моето виждане математическа гимназия е по-добър избор от езикова за повечето хора. Пък и далеч не всички ги късат от учене там. Бай ви Кире бъкел не отбира математика, което не му попречи да завърши и да се уреди 'убаво. Та бих ти препоръчал някак да се преместиш - обаче ти ще си прецениш най-добре, чети съвети и си мисли по въпроса.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Би ли се обосновалprogata написа:невероятно тъпа идея да учиш френски
- mcmlxxxvi
- В момента играе: в момента не играе, довечера може
Сравнявам ги като обща база, не като отделни хора.Zarathustra написа:Хамелеонът беше в МГ, може да каже. Аз съм в АГ и не съжалявам за избора си въобще.
Между другото "Баба Тонка" е обучила доста силни математици.
Баща ми някога е учил там в паралелка по програма на, или съставена с оглед такава на НПМГ.
Код за потвърждение: Избери целия код
res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
По почти всички показатели на матурите миналата година АГ - Русе биеше МГ - Русе 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel