Zarathustra написа:Педалче.elfbg написа:Не е важно какъв език говориш и каква раса си,важното е какви идеали и стремежи имаш
qft
Zarathustra написа:Педалче.elfbg написа:Не е важно какъв език говориш и каква раса си,важното е какви идеали и стремежи имаш
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Уф добре, че си японец та на са те застигнали проклятията на българското.супер момиче е българката,
ама живее с 10 години поне по-малко от японката защото е повече болна,
със какви искате да излизате с болни хора или със здрави?
Аз съм на мнението че именно българина и българската жена са наи-грозните на света.
И поради това че са толкова много грозни и болни ,българите постоянно избиват комплекси.
Good point.NhazUl написа:Кити, нека ти напомня, че се намираш във форума на ПЦ Мания, не в някое кътче на цивилизацията.
Да бе!Точно това си е откъсване от реалноста.Тук развитие няма.NhazUl написа:Кити, нека ти напомня, че се намираш във форума на ПЦ Мания, не в някое кътче на цивилизацията.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Имам добър вкус ;}The Chameleon написа:Ебаси Вермик, откъде ги намираш такива сладки ве?
Много оригинално бе Били толкова си тъп че думи немам ;Сkindzadza написа:намерете си гажита, дено нямат фамилия .jpg или не си отваряте с тяхна помощ сутрин киселото мляко
Vermic написа:Много оригинално бе Били толкова си тъп че думи немам ;Сkindzadza написа:намерете си гажита, дено нямат фамилия .jpg или не си отваряте с тяхна помощ сутрин киселото мляко
По принцип има много примери за това как разни хора идват във форума и ни заливат с неграмотно писане. С времето те порастват, оправят си писането... ти обаче явно си тотален ръб, защото неадекватния ти стил на писане не е мръднал изобщо.Till Lindemann написа:нз дали ме разбрахте
Къв е тоя Били? Аз едно време имах рег тука, ама забравих къв беше и се регнах наново. Тоя герой не го знам къв е...Vermic написа:Еми виж къде живее ;Д лесно се е издал ;с
Били ела те ебем били!kindzadza написа:Tи сера на сърпа...Vermic написа:БИЛИ!ЕЛА ТУК!БИЛИ!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!