Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какво мислите за мометата?

Ако ми паднат ще ги скъсам от ебане!    19%  19%  [ 9 ]
 Ох на баткооо...    15%  15%  [ 7 ]
 Не. Не ми харесват?    15%  15%  [ 7 ]
 Аз съм гей.    11%  11%  [ 5 ]
 Искам Гипчо.    11%  11%  [ 5 ]
 Искам Елфа.    6%  6%  [ 3 ]
 Изнасилен съм от лолита.    23%  23%  [ 11 ]
Общо гласове : 47
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Корейски мацки
Публикувано на: 09 Ное 2008 00:22

:?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 00:23

Знам само една истина,българите сме последни по заплати в Европа защото сме наи-тъпи,
българите сме последни по продължителност на живота защото сме наи-грозни

Всичко останало е спекулации,

супер момиче е българката,
ама живее с 10 години поне по-малко от японката защото е повече болна,
със какви искате да излизате с болни хора или със здрави?

Аз съм на мнението че именно българина и българската жена са наи-грозните на света.

И поради това че са толкова много грозни и болни ,българите постоянно избиват комплекси.
Все българите били наи-красивите,наи-великите,наи-умните,

Да,ама не,дрън дрън ярина,

Българите са наи-комплексираните и заблудени като народ от цяла Европа

А и да не забравя последни сме и по щастие

По добре да си с щастлива азиатка отколкото с нещастна и сърдита българка

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 00:33

elfbg написа:
Аз съм на мнението че именно българина и българската жена са наи-грозните на света.

:lol: :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 09 Ное 2008 00:35

Добре, че има сънародници като elfbg, че да ми капе мед на сърцето :!:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 09 Ное 2008 00:36

kitty написа:
Доста са гадни, онази горе по става.Тези момичета не се ли бръснат или мислят естествената прическа за секси. :?

Ами не е най-естетичеки издържаното, да. Пф.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 00:38

elfbg написа:
И поради това че са толкова много грозни и болни ,българите постоянно избиват комплекси.

Епа освен да избегаш на изток, друго решение не видим. Они японките нема да дойдат тука - при нас българите, най-тъмните балкански субекти :P

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 00:39

ся почвам

първо-евала на момето(евентуално), което каза, че са еднакви тия момичета.с хамелеона така и не достигнахме до консенсус по тая тема.всеки с вкуса си(казало кучето и ... нали).

после-верно, има известна доза екзотика, ама айде.пък и после тва за космите някъде чух, че за китайците било лош късмет да чукат жена без косми.тва малко като грузинския мустак, сещате се.

и накрая-елфе, ся не знам кой си откъде си и кой те кара да ги казваш тия неща, обаче говориш пълни глупости.не знам с кво правиш съпоставка, обаче е ФАКТ - БЪЛГАРКИТЕ СА НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ.за мъжете не знам.бил съм на мн места, виждал съм всякакви по много-италиянки, французойки, испанки, холандки(мууууу), англичанки(грух), германки(мууууууу), чехкини(бееееее), хърватки, румънки, туркини, гъркини, полякини, украинки, унгарки, рускини, мн, ама мн негърки, едни мадами от Нова Зеландия, които си държаха на своето, че са от коренното население(маори) и още и още
обаче такова нещо като Българката няма батенца.или поне аз не съм виждал.
бил съм на разни места без желание, така, че знам какво е да си затворен, така, че при всяка възможност се разхождам сред хората.вземи варна-движение по гезмето(нещо като вашата витошка ама не точно)и ставам разноглед точно 1475 пъти.сигурен съм, че и в другите градове е така.тва за другите места-поссловично красивите италиянки и французойки са просто мн добра реклама.нали знаете-и лайно да продаваш, с добра реклама, пак пара ще направиш.като плажовете в дубай-всички се прахласват по дубай, ама не отбелязват, че пясъка около великия Бурж Ал Араб е пустинен и при по леко подухване на вятъра усещането на пясъка по кожата ти е като унищожетелен сърбеж.

накрая-нз ква е тая статистика, ама ако си достатъчно умен ще разбереш разликата м-у щастието на шведа и волвото и мебелите от икеа, който забравя да поздрави жена си и децата си, но и те не го поздравяват, защото са свикнали да са студени като времео навън и щастието на бай евстати от младост, който се скатава всяка вечер да играе карти с миро, спиро и никодим в мазата, на вино и пръжки и на празници се оттегля на къщата си в перник вика бал съм ти софията, налива от същото вино, ама вече с огромната си фамилия, която го обича, с която пият и се веселят заедно.

нз дали ме разбрахте

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 00:40

elfbg написа:
защото сме наи-тъпи,

българите постоянно избиват комплекси.

Българите са наи-комплексираните и заблудени като народ от цяла Европа

Аре само да те помоля да правиш такива крайни констатации за майката ти, баща ти, приятели и познати, а.к.а. хора които познаваш лично, щото иначе съм ти ебал пичката майчина, к ? Ако ти си грозно, 15 годишно, комплексирано емо педалче, аз не съм, нито приятелите ми, нито семейството ми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 00:43

Till Lindemann написа:
виждал съм всякакви по много-италиянки, французойки, испанки, холандки(мууууу), англичанки(грух), германки(мууууууу), чехкини(бееееее), хърватки, румънки, туркини, гъркини, полякини, украинки, унгарки, рускини, мн, ама мн негърки, едни мадами от Нова Зеландия, които си държаха на своето, че са от коренното население(маори)

Виждал си кура ми Янко

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 00:44

Всеки човек които не спазва закона е комплексар,

в България няма закони какви сме тогава? :?

Профил

Публикувано на: 09 Ное 2008 00:46

Till Lindemann написа:
накрая-нз ква е тая статистика, ама ако си достатъчно умен ще разбереш разликата м-у щастието на шведа и волвото и мебелите от икеа, който забравя да поздрави жена си и децата си, но и те не го поздравяват, защото са свикнали да са студени като времео навън и щастието на бай евстати от младост, който се скатава всяка вечер да играе карти с миро, спиро и никодим в мазата, на вино и пръжки и на празници се оттегля на къщата си в перник вика бал съм ти софията, налива от същото вино, ама вече с огромната си фамилия, която го обича, с която пият и се веселят заедно.

Е какво, същото кухо нещо си е. В единия случай живееш като робот (спи, става, работи, връща се, спи), в другия - като развален робот (спи, не работи, пие, спи, пие, спи). :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 00:46

Till Lindemann написа:
...

Теб никога не те разбираме.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 01:02

идеята е

щастието има разл измерения

шведът казва
имам волво, хубав апартамент, нов лаптоп-щаслив съм

българинът казва
имам кола на 20 години, с която ме свързват толкова спомени, че никога няма да я продам, заклахме свинята, мн месо, сланина, кожичка.виното става в момента, още 10 дни, че от миналата година взе да свършва.и зеле си имам в мазата, два бидона големи и един малък, сина е знаменосец на техникума, дъщерята роди внуче, кръстиха го на мен, имам семейство и приятели, които ме уважават и обичат-щастлив съм

ПРИМЕРНО

има разлика м-у щастията, нали

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 01:04

дае, то тва си е ясно, ама не разбрах само.. искаш да кажеш, че ми харесва да си ближа гъза ли ве???? :?

--

елфбг, виж си ЛС-тата бре, имам нужда от скайпа ти! :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 09 Ное 2008 01:11

Till Lindemann написа:
имам волво, хубав апартамент, нов лаптоп-щаслив съм

=

Till Lindemann написа:
заклахме свинята, мн месо, сланина, кожичка.виното става в момента, още 10 дни, че от миналата година взе да свършва.и зеле си имам в мазата, два бидона големи и един малък

Ядене, пиене, пари.

А вече това е друго

Till Lindemann написа:
имам кола на 20 години, с която ме свързват толкова спомени, че никога няма да я продам,

и

Till Lindemann написа:
сина е знаменосец на техникума, дъщерята роди внуче, кръстиха го на мен, имам семейство и приятели, които ме уважават и обичат-щастлив съм

Профил

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Публикувано на: 09 Ное 2008 03:26

elfbg написа:
http://www.youtube.com/watch?v=SiuKMK6Z6FM&feature=related

Прослушах го няколко пъти и твърдя, че имат отвратителен тембър. Пък двете пред зелената мотриса изглеждат ужасно.

elfbg написа:
Знам само една истина,българите сме последни по заплати в Европа защото сме наи-тъпи,

Тия думи премахнаха всяко съмнение за работещ разум в съобщението и обезсмислиха прочитането на остатъка му, което все пак извърших, тъй като ми хареса лекият намек за прогресивно влошаване на мисловната дейност и безоснователното извеждане на статистически твърдения. Та, с две думи, беше почти весело:
Цитат:
супер момиче е българката [...]

The Chameleon написа:

При наличието, Хамелеоне, на текстов блок като този, за който говоря една стъпка по-нагоре, ще приема това като обида.

П.П., допълнение към първия цитат: Нямам никаква представа какво ще рече "kashimashi", но е отвратително звуково съчетание.

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 10:47

mcmlxxxvi написа:
The Chameleon написа:

При наличието, Хамелеоне, на текстов блок като този, за който говоря една стъпка по-нагоре, ще приема това като обида.

Определено.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 11:03

"Прослушах го няколко пъти и твърдя, че имат отвратителен тембър. Пък двете пред зелената мотриса изглеждат ужасно"

Не те ли кефи толкова грозни момичета като тези пред мотрисата да се издигнат дотолкова че да направят добър клип и да пеят,много е яко когато хората харесват и се радват на "грозните",
а всъщност те са по-различни и искат да подчертаят различността си от другите

Това да се правиш на красив, а не да подчертаваш някои стил,от аниме или манга герои е малко retro.

Браво все пак че си го прегледал,отначало винаги всяко различие между хората ни звучи и изглежда ужасно.

Нека си припомним за расизма,за омразата към негрите,таиванците,виетнамците,индииците,индианците.

Не е важно какъв език говориш и каква раса си,важното е какви идеали и стремежи имаш

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 09 Ное 2008 12:17

elfbg написа:
"Прослушах го няколко пъти и твърдя, че имат отвратителен тембър. Пък двете пред зелената мотриса изглеждат ужасно"

Не те ли кефи толкова грозни момичета като тези пред мотрисата да се издигнат дотолкова че да направят добър клип и да пеят,много е яко когато хората харесват и се радват на "грозните",
а всъщност те са по-различни и искат да подчертаят различността си от другите

Това да се правиш на красив, а не да подчертаваш някои стил,от аниме или манга герои е малко retro.

Браво все пак че си го прегледал,отначало винаги всяко различие между хората ни звучи и изглежда ужасно.

Нека си припомним за расизма,за омразата към негрите,таиванците,виетнамците,индииците,индианците.

Не е важно какъв език говориш и каква раса си,важното е какви идеали и стремежи имаш

Ти да не си от greenpeace бе

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2008 12:21

elfbg написа:

Педалче. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com