Автор |
Съобщение |
elianpz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 02 Ное 2008 21:57
Firzen написа: Разходката до Vault 112 нощно време беше запомнящо се изживяване... а вътре е болно... яко е там верно сичко жълто все едно от 5 хиляди ггодини никои не е влизал яко е там в началото беше малко страшно ама после кат заграях минигъна и нагласих палар амора и меле стана вътре и кат искарах оня големия пич още по яко стана играта е направо N1 ама е много кратака прочетох няколко страници назат и гледам много хора ги е бъзе от подземията и така нататака и в др. саитове съшто аз попринцип сам супер ъмм ми и от карртинки се плаша ама тая игра нещо нестава не ми влиае навсякаде влизам кво ли не съм видял(поне в играта )обаче не наи лошото което видех един пич на 4 крака и кадето има 4 езика и той е супер редък можеби е от радиото супер песнички има аре отивам да се лутам из DC
___________________________________ ААА зомбита навсякаде HELP!!! DESENT FROM THE DARKNES!!! ^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 03 Ное 2008 16:14
Някой влизал ли е в Цитаделата?Искам да вляза!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 03 Ное 2008 16:55
Абе, тоя Bloody Mess perk-а е твърде имба. Без него пак късах крайници , а сега с него - целя някой в главата и му късам и краката Или удрям някого с тръбата и той става на кайма ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 03 Ное 2008 17:21
Тя цялата gore система е една недоклатена. Иначе, след няколкочасово лутане из пустошта, бих казал, че съм приятно изненадан. Не че геймплея и облика не бият на Oblivion, както и предполагах, но поне атмосферата са я уловили. Има доста елементи, които можеха да ги доизпипат, но здраве да е. Дано следващия Fallout е дори по-добър. Доволен съм, че са запазени 5-те най-отличителни белега на fallout игрите - секс,наркотици,насилие,хумор и свобода.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 03 Ное 2008 18:36
Кире_Гръчата написа: Абе, тоя Bloody Mess perk-а е твърде имба. Без него пак късах крайници , а сега с него - целя някой в главата и му късам и краката Или удрям някого с тръбата и той става на кайма ... Просто такъв е perk-а иначе ти дава 5% повече damage като бонус. Това с късането на крайници е просто за визуализация. Аз само като уцеля някой в главата и тялото и го убия само тогава може да се пръсне. Иначе другаде не.И се случва на 3 убийства поне веднъж. SPOILER!Намерете Evergreen Mills(на пътя за Vault 106 е). Като избиете всичко вън (има Super Mutant Behemoth!) влезте вътре и там избиите всичко. Там има един търговец-raider с който може да търгувате. Носи една много добра пушка - The Terrible Shotgun. Аз го убих, защото едва ли пак ще ходя там, и му я взех. Сега в близък бой съм imba.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 00:26
Ще се извиня за двойния пост, но туко-що превъртях Fallout 3 и искам да споделя.
Играта много ми хареса и Bethesda са успяли да пренесат класическия Fallout и неговата атмосфера в 3D свят без да погубят нищо от него. Казвам го като човек, който трудно вече може да се зариби по игра толкова много. С ръка на сърцето мога да кажа че Fallout 3 от Bethesda е една от най-добрите игри, които съм играл. Слагам я наред с Arcanum,Morrowind,Oblivon. От утре започва превъртане наново с друг герой и различен подход и сериозно quest-ене. Тази игра отива в моято колекция от игри, които винаги ще помня.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 01:42
Туку-що видях сметката на roachking-а... има минигън, ама заради снайперите нямаше възможност да го използва, копелето. Хах, ебахти яката игра.
Шефе, тва не го очаквах от тебе... да се оплакваш от прекалено мн кръв?!
Я някой да сподели от кой левъл е почнал да кърти супер мутанти и къде?
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 05:52
5ти левъл по пътя за сградата на Galaxy Radio. Имам си минигън! *най-щастливият човек"
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 08:05
Аз още около Arefu се сблъсках с мутанти и взех минигън И не се оплаквам от много кръв , а от нелогичния начин, по който тя краси пейзажа Нямам никакво време да играя, да го еба ... Оно Far Cry 2 , Dead Space , Red Alert 3 , Fallout-о ... и се очаква и да уча П.П. Някой да ми спойлне къде да намеря Moira ... В Rivet City ли е, или там , където ми показва на картата ... някъде из руините, където не мога ( видимо ) да пристъпя ? Тя нали става ghoul като гръмвам Мегатон , ама продължава да ми дава куестовете за сървайвъл гайда и сега трябва да й занеса мина... Бтв, пробвайте да снийкнете зад някой, започнете да го крадете, но вместо това му сложете мина или граната в инвентара
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 09:12
Кире_Гръчата написа: Оно Far Cry 2 , Dead Space , Red Alert 3 ... и се очаква и да уча Така си е. О.о
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 10:53
Убиха таткото сега съм в цитаделата и колкото и да се опитвам да съм добър все съм неутрален -.-
Как ви завършиха игрите?Какво стана на края?Намерихте ли оня от семеиство уест?
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 14:09
Иан Уест е при the Family. При тях се отива през Seneca Station. Лидера им носи доста силен енергиен меч и ако си изиграеш картите правилно ти дава плановете за да си го сглобиш. Естествено може просто да го убиеш и да си го вземеш направо готов.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
elianpz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 14:23
Vermic написа: Убиха таткото сега съм в цитаделата и колкото и да се опитвам да съм добър все съм неутрален -.-
Как ви завършиха игрите?Какво стана на края?Намерихте ли оня от семеиство уест? препоръчвам ти да минеш следващата мисия и да спреш да минаваш главния куест щтот ти си вече в края а свършиш ли главния куест краи на играта а и някои на скоро да е минавал покраи стария си дом просто така да е влязал да види кво прави голямата метална врата
___________________________________ ААА зомбита навсякаде HELP!!! DESENT FROM THE DARKNES!!! ^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 17:13
elianpz написа: Vermic написа: Убиха таткото сега съм в цитаделата и колкото и да се опитвам да съм добър все съм неутрален -.-
Как ви завършиха игрите?Какво стана на края?Намерихте ли оня от семеиство уест? препоръчвам ти да минеш следващата мисия и да спреш да минаваш главния куест щтот ти си вече в края а свършиш ли главния куест краи на играта а и някои на скоро да е минавал покраи стария си дом просто така да е влязал да види кво прави голямата метална врата Не се отваря А това Фамили къде се намира Маринзо?
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 17:35
След като говориш с Evan King, на картата се появяват 3 нови локации. Едната от тях е Northwest Seneca Station и точно там са the Family. Влизаш в метрото и ще видиш 2-3 ghoul-a(единия от тях търси sugar bombs). Близо до тях има врата, а зад нея 2 радиоактивни варела и шахта. Влизаш в шахтата и от там е пътя за the Family.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 19:34
Добре на последната крачка съм от превъртане там където бащата умря каква е паролата :/ Ако не въведа паролата всичко гръмва ;о
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 22:09
Vermic написа: Добре на последната крачка съм от превъртане там където бащата умря каква е паролата :/ Ако не въведа паролата всичко гръмва ;о Помниш ли в началото любимия псалт на майката от библията - 2:16 -> Паролата е 216 (или 261 - не помня точно.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 04 Ное 2008 22:54
Да аз се сетих късно не знаех че накрая умирам ;С
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 06 Ное 2008 10:00
Има ли някакъв шанс да стана към страната на енклейв?Щото съм зъл някъв сега като почнах отначало и за това.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout 3 (официална тема) Публикувано на: 06 Ное 2008 10:08
Vermic написа: Има ли някакъв шанс да стана към страната на енклейв?Щото съм зъл някъв сега като почнах отначало и за това. Едва ли. Единствения начин да си към Enclave е като сложиш вируса в Project Purity. Само а това знам.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|