Bator написа:
Очаквах повече... малко повече... съвсем малко
и ебаси
loading screen-а...
Това не е оригиналният loading screen, а бъзик от RELOADED.
Като сложиш крака подменя файловете в папката с loading screen-овете. Пак е яко.
Играта ми вървеше отлично на 1280 x 1024 low (поне не е very low). Малко експериментирах и я настроих на 1280 x 1024 водата и земята на медиум, а моделите и текстурите на хай(най-високото), а също и видео ефектите са на low (вместо на very low). Всичко останало, мисля че е на най-ниска настройка. Играта пак върви отлично.
А съм с Intel 2,66GHz, РАМ:512мб, видео GeForce 6200 TC. Тъй че, сваляйте/купувайте смело (ако имате кинтите).
Водата е много красива. Мисля да пробвам да я пусна на very high ако не гръмне компа.
И аз очаквах повече. (Най-много от графиката съм разочарован) Не съм пробвал още кампанията, но от скирмиша засега според мен RA2>RA3. Gameplay-а е добре направен и напомня на двойката, но се надявах да не бяха променяли толкова много неща.
По наблюдения до този момент имам чувството, че са се постарали най-много с Империята откъм графика, после със Съюзниците и най-зле са направили Руснаците.
Най-добре се е получила музиката и може да се каже, че са усъвършенствали оригиналите, макар че, оригиналният
Hell March си е просто най-култов.