Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Полиция и жандармерия отново помляха мирни протестиращи
Публикувано на: 30 Окт 2008 20:17

The.Rampage.Rado написа:
....

Разбрал съм те погрешно.Мислех че говориш за "частните производители" не за предприятия като "Пещера" и подобни,при тях е ясно че пиеш спирт и шитс,но ракията по принцип се прави и би трябвало да се прави(едва ли точно с тези пропорции които съм позочил)по начина и съставките които съм описал(обобщено казано).Колкото до акциза в действителност всеки който си прави домашен алкохол не го плаща като единствените разходи са за захар и вода(за охлаждене).

ЕДИТ: Колкото до темата,съгласен съм с The Grim Reaper.Когато се прави протест трябва да е с цел- за и в полза на протестиращите и обществото,и с вреда за тези срещу който се протестира/правителството....да бяха се разделили на групи,едни да блокират входа на мин. на земеделието други на народно събрание примерно(или там където трябва)така че да не пречат на движението по улиците/булевардите а да попречат на работещите в мин. на земеделието да отидат на работа или нещо такова нз...

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 30 Окт 2008 21:45

Ех, Радо, че си и забавен. :)

Ако говориш за производство на ракия както в дадения пример Винпром Пещера, то думите ти в първия пост, в който спомена ракията, нямат никакъв смисъл. И са много далеч от темата. И... Просто никак не се връзва, освен ако не говориш за еднолично, не дистрибуторско производство.

Ии... Когато си бил в моя клас си гледал картинки, и си напълно запознат с факта, че кравите не си пият млякото...но някак просто написа точно това в предишните си постове? Без да искаш ли беше? Или може би беше изявление на някаква жалка агресия, с която се опитваш да ме обидиш?

И ше ме извиняваш, ама ти вкара кравите и ракията в разговора, та не върви да лепнеш едно "щом се хващаш за това", след като ти се обясни.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2008 22:18

Цитат:
Знаеш ли колко мляко дава една крава на ден без да се храни с професионална смеска и дали тя може, чрез това мляко за 20-30 стинки литъра да се самоизхранва пък какво остава за човека.

Къде съм написал, че кравата се храни с мляко? Храни се с фураж, който се купува с пари от млякото. Да обясня, че май не сме от схватливите....

Цитат:
А да приемем, че утре ти ще правиш мебели... или ще вариш ракия примерно, айде...

И тея смешници ти качат данък корпоративен, качи се цената на суровината (нали знаеш от какво се прави ракия - спирт, вода, есенция), качат после и акциза, за да не се купува и какво правиш ти?

Като си вари дъртия ракия не плаща корпоративен данък нито и плаща акциз. (2рото трябва да го плаща).
От тук всеки човек ще си направи изводи за какво говоря... явно ти не си разбрал, че става въпрос за производство на нещо.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 31 Окт 2008 09:48

Проблема в днешно време е че истинските десни партии почти изчезнаха от политическия небосвод и няма кой да поведе народа срещу днешните управляващи. Протести има, но те са откъслячни и се организират от определена засегната група- протести на учители, на студенти, на фермери, на работниците от кремиковци, на природозащитниците. Всичко това не може да доведе до смяна на властта защото не е канализирано от един политически лидер, както това беше през 1997г. когато изкарахме комунистите с шутове от парламента. Това което ще стане е, че правителството ще си изкара мандата до край (не виждам причина да не го изкара) и след това изборите ще бъдат спечелени от Бойко Борисов, примерно, което е почти същото като да управлява БСП. Така че нещата няма да се променят особено (надявам се-всмисал да не стане по-зле).

А тук ако трябва да отдадем заслуженото на истината, никъде не се вижда полицията да бие когото и да било. Куките общо взето избутаха тълпата от улицата, като някои хора предпочетоха да легнат за да създадат повече трудности при отместването си, това е всичко.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2008 22:23

Имат вина че са ми блокирали улицата и ми пречат да си свърша работата от което следва че не мога да се прибера
Прибрах се в осем заради тия копелета

Хич не ме е грижа за техните проблеми
Нека си протестират ама да не ми пречат на мене
Аз не им заставам на вратата на обора да им преча да си издоят кравите когато не съм на кеф

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 31 Окт 2008 22:36

High_voltage написа:
Протестиращите нямат никаква вина, че инфраструктурата е толкова лоша, че като се блокира един булевард и цяла София го духа.

Пич, тебе те знаем като интелигентен, ама туй е едно от най-тъпите неща, излизало изпод пръстите ти. :)

Просто ти е тъпа логиката.

Протестиращите щом знаят, че задръствайки булеварда цела София ще го издуха, значи требе да се съобразят. Инфраструктурата може да е насрана, но те щом с действията си съзнателно влошават полжението, значи носят отговорност. Ако нещо е зле, не можеш да го влошиш още повече и да си невинен, щот' разбираш ли, то и без това си било зле. Съществуват и понятия като "по-зле", представи си. :)

И естествената реакция на управляващите, виждайки, че инфраструктурата се наебава още повече, е да ги поизбутат насилствено, та да отпушат канала. И после естествената реакция е медиите да се разкрякат и да се запускат и коментират теми как, ебало си е мамата, хванали горките земеделци, та ги хвърлили в месомелачката, та излезнали на кайма помляни.

Радо, вервай си ако щеш. Аз и грешно да съм те разбрал, не ме е заболел гъза заради това. Тебе изказа ти е неуспоримо перфектен. И не, тези ми думи не означават, че се отричам от предишните си, в които твърдя, че си наговорил купчина лайна, та после обясняваш как, ама то такова, друго си имал предвид.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 31 Окт 2008 23:16

Куките си правят каквото поискат с народа.

Корупция и Малтретиране.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com