Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Еротичен сън
Публикувано на: 29 Окт 2008 19:45

Hahahalol написа:
През нощта се събуждам от силен гъдел между краката си и усещам как дясната ми ръка се намира между тях,натискайки нежно оная ми работа...след това започнах по-интензивно. Всичко това става неусетно,даже не знам как така изведнъж. След което затварям очи и явно съм започнала да сънувам. Усещам този убийствен гъдел,а в съня ми се появява един мъж,който застава зад мен и ме обхваша. Дупето ми се е разположило в/у кура му,аз усещам как е наедрял от възбуда,а с двете си ръце ме е хванал за Цензурата и ми я разтрива. На мен ми е хубаво. После пъха едната си ръка в гащичките ми и вкарва вътре пръстче. Много ми е хубаво,стена от удоволствие. След тази игра той ляга на леглото, а аз се нанизвам отгоре му...правя адски бързи и бесни движения..харесва ми.. След това той повдига с двете си ръце дупето ми и ме опира у стената,нахлузва си го отново в мен, държи ме за дупето и ме целува и с бързи и силови движения навлиза целия в мен,а аз пъшкам...движенията му са отревисти,а аз не издържам на напрежението, натискайки ме силно до стената,телата ни се допират и се движат с темпото на неговите тласъци...
Накрая се събудих цялата мокра... с дясната си ръка се пипах там долу...
Харесваше ми. :oops:

Невероятно!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Еротичен сън
Публикувано на: 30 Окт 2008 17:15

Не!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми