Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: H.M.S.U. Presents Helloweed
Публикувано на: 29 Окт 2008 16:08

Helloweed

.: Парти Център 4-ти КМ - София :.
.: Петък.31.Октомври.2008 :.

Calyx b2b TeeBee

/ Photek Productions, Subtitles, Momentum, Metalheadz :: UK/NO :: 6 decks and 2 mixers /

Counterstrike

/ Algorythm Recordings :: South Africa /

HMSU Crew

Cooh
Position Chrome / Freak / Offkey / Commercial Suicide / Obscene / LB / Sinuous / oBSEssions / Future Sickness / H.M.S.U. / Bulgaria

Konspirator
H.M.S.U. / Bulgaria

Ogonek
H.M.S.U. / Bulgaria

Mocks
H.M.S.U. / Bulgaria

Acidtrip
H.M.S.U. / Bulgaria

Targy
H.M.S.U. / Bulgaria

eXo
H.M.S.U. / Mirizma / Bulgaria

hosted by:

MC 2SHY

/ Renegade Hardware, Metalheadz :: UK/

AUDIO FILEZ

Counterstrike - Live at The Monastery (05/27/2005)

Counterstrike - February 2008 Promo Mix

TeeBee - Take Control Studio Mix 4 XMAG November 2007

Calyx&TeeBee - ATM Mag 71 mix

Calyx - live@ at PyrotechnicRadio (06/09/2007)

Calyx Live At BBC Radio1 - (25/08/2007)

- TeeBee - Various Mixes (1999-2006)

VIDEO FILEZ

Calyx B2B TeeBee on Eight Decks

Calyx & Teebee - Studio Tips (by dnbarena.com)

Original & Unofficial video for TeeBee and Noisia - "Lost Cause"

вход: 25 BGN

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: H.M.S.U. Presents Helloweed
Публикувано на: 29 Окт 2008 16:27

рофлмао :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 29 Окт 2008 17:43

Тъпо.

-о- -о- -о-

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Окт 2008 20:45

като излизам сутрин и всички контейнери и кофи за боклук в квартала са олепени с плакати на те това

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Окт 2008 21:58

Да увехнете,лайнари.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2008 10:00

Къде е zip-а, бе?

Или пък тук щом пише "трева", занчи ще трябва Zipo, а не Zip.

Според мен "мъжкарската" заигравки с разни марихуани в заглавието е признак за сенилна деменция или тумор в главата на реклания агент.
Дали пък няма да забавно някой да подшушне на "куките", че на концерта ще се раздава безплатна дрога с цел зарибяване на публиката и разширяване на клиантелата...Дали една проверка от отдела за борба с наркотиците, ще се отчете, като успешна рекламна кампания от страна на организаторите? :twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2008 10:39

Идиоте,само ще ти кажа,че грам не си запознат с Дръм енд Бейс културата,за да изказваш такива мнения.
Като поразучиш малко тогава ще видиш цялата идея.

Много е тежко,като си се разпрострял единствено до тоновете анимета дето гледаш.Излезни навън,пусни си друга музика освен всекидневните ти метъл шитни(предполагам) и се успокой малко.Деба и ограничените типове,деба.

И за тва с наркотиците..както се казва в една реклама,дето мернах ония ден по ТВ-то -"Не се филмирай излишно,братле!"
Много е тежко положението при вас.Много.

Профил Skype

Публикувано на: 30 Окт 2008 10:43

Беше ми забавно да разбера вчера в училище, че има DJ, наречен Counterstrike. (Дори двама)

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2008 10:44

DennisEverything? написа:
Идиоте,само ще ти кажа,че грам не си запознат с Дръм енд Бейс културата,за да изказваш такива мнения.

Много е тежко,като си се разпрострял единствено до тоновете анимета дето гледаш.Излезни навън,пусни си друга музика освен всекидневните ти метъл шитни(предполагам) и се успокой малко.Деба и ограничените типове,деба.

И за тва с наркотиците..както се казва в една реклама,дето мернах ония ден по ТВ-то -"Не се филмирай излишно,братле!"

и абсолютно също толкова тежко е и при тебе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2008 10:46

педераст.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2008 11:04

Денис, загубена кауза :D

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: aoe3
Публикувано на: 30 Окт 2008 11:08

Ше ти кажа че вобще не е загубена каузата, просто тука е пълно с балъчета, които се чудят в коя тема да се направат на интересни. Няма кво да ви обяснявам ... плакати, лепенки, флайери .. ше продължаваме да ви флуудим кварталите стойте си смешни

Профил

Публикувано на: 30 Окт 2008 11:09

И човекът все пак ще си направи парата, независимо от това...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2008 11:13

mntrx написа:
Денис, загубена кауза :D

Ше ти драсна някой друг ред по скайпа,да видиме кога си свободен,да пиеме по бира тия дни :)

А иначе,при такива ограничени типове,каузата е доста загубена,да.

Evol Intent - 8 Bit Bitch [Spor Remix]

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2008 12:10

Някой да подшушнел на куките. Смях. Все едно не знаят какво става там ;)
Трева безплатно никой не раздава. Вече стигна над 12лв/гр. По-скоро със сигурност ще има кой да продава ;)

Така наречената Дръм'н'Басс култура в България е 16 годишни пишелемета прешмъркали и препушили до степен да не могат да се приберат. На Black Sun Empire Март месец по едно време нямаше хора над 18 години, които да не са подписвали вече декларации за придружител.

Не слагам всички под общ знаменател, но това е "културата" в България (:

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Окт 2008 14:44

Цитат:
Така наречената Дръм'н'Басс култура в България е 16 годишни пишелемета прешмъркали и препушили до степен да не могат да се приберат.

Ами да
Както и метъл културата, хип-хоп културата, емо културата и всички останали. Другите може да не са прешмъркали и препушили, но ще са препили или преплакали ( :lol: )
16-годишните ни заливат

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: aoe3
Публикувано на: 30 Окт 2008 23:57

Морт написа:
Някой да подшушнел на куките. Смях. Все едно не знаят какво става там ;)
Трева безплатно никой не раздава. Вече стигна над 12лв/гр. По-скоро със сигурност ще има кой да продава ;)

Така наречената Дръм'н'Басс култура в България е 16 годишни пишелемета прешмъркали и препушили до степен да не могат да се приберат. На Black Sun Empire Март месец по едно време нямаше хора над 18 години, които да не са подписвали вече декларации за придружител.

Не слагам всички под общ знаменател, но това е "културата" в България (:

Истински културисти от секвите култури има малко. Знаеш че винаги има някви дето не знаят каде са и за кво са там, но тва е навсякъде просто на места в повече. Обаче пак ти казвам има хора които наистина знаят за кво става въпрос колкото и малко да са ИМА култура.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2008 10:36

DennisEverything написа:
Цитат:

1. Защо така обидно? Не разбирам какво те боли толкова за H.M.S.U.-то. Смяташ, че е недооценено? Ако е така трябва да се опитваш да привличаш хората, а не да ги псумаш и отблъскваш.
2. Какво съм казал за Дръм енд Бейс културата? (Всъщност май терминът е субкултура, ама това е друга тема) Нищо не съм казал. Просто се подигравам с рекламната кампания и неадекватните и послания. Авторът на рекламният проект си е казал: "zip-ве и треви...с това се занимаван младите...значи и ще клъвнат на такава стръв"...ето това ми е смешно и това подигравам - неадекватната рекламна кампания. Откровенно тъпа е. Като рекламите за водка Флирт - натрови се с ментето, с което пълнят тези ботилки и ще правиш секс със курвите от рекламата...да бе...

Цитат:
Излезни навън,пусни си друга музика освен всекидневните ти метъл шитни(предполагам) и се успокой малко.

Ъъъ...ми аз съм спокоен, ти нещо се нервиш тук. Все едно от тези концерти ти зависи живота...Български Дръм енд Бейс ще има и с тях и без тях и въпреки тях :D .

Цитат:
Много е тежко,като си се разпрострял единствено до тоновете анимета дето гледаш.

Пич, живял съм 10-15 години повече от теб и съм имал най-различни периоди - метъл, транс и дори Дръм енд Бейс (тогава си беше по-свестна и по-бунтарска музика, а не простотията и гангстеризма, от които прелива в момента. Тогава марихуаната беше символ, а не цел...поздрав за всички с "Doctor GreenThumb" на Cypress Hill :lol: ).
Просто тези неща не ме кефят вече...май само метъла, колкото пъти го слушаш не остарява, но вече не го слушам така интензивно.
Тоновете анимета ги гледам просто защото все още не са ми писнали и все още ми звучат странно и екзотично. Пък и това е характерно за някои аспекти на Японската култура, колкото повече се ровиш толкова по-дълбок символизъм и скрити послания намираш. (Апропо мразя японския джей-поп и част от джей-рока...отвратителни са.)

DennisEverything, не те разбирам. Защо възприемаш тези концерти, като някакъв личен кръстоносен поход? Защо и най-малката критика или несъгласие с тях въприемаш, като лична обида. Защо наричаш маса народ "ограничени"? Защо преклонението пред българския Дръм енд Бейс автоматично трябва да се възприема, като признак на висока култура и широки възгледи за света?

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2008 11:19

Ами и на всеки флаер за някой предстоящ метъл концерт или излизане на нов албум има гробища,скелети,некви изроди или свръхестествени същества.Тва като какво трябва да го приемам?Всяка култура има своите символи.При хауса е розовия цвят,при метъла са некви същества,а при дръмеца е тревата...примерно.Не мисля,че трябва да упрекваш рекламната кампания точно с това.
Партитата не ги приемам като кръстоносен поход,както казваш ти.И далеч не съм поклонник на Дръм енд Бейс културата.Имах предвид,че не си запознат с HMSU.Колкото и да е,хората наистина се стараят.Може и партитата да не са им с мега яката организация,но наистина те са допринесли най-много за развитието на тази култура тук.Поне в последно време.И наистина има много хора,които не знаят за кво ходят там.Добре,приемете и мен за един от тях,ако трябва.Отивам...отивам заради музиката и заради дружките.И далеч не се ограничавам и не поклоннича само на този стил.Просто ми погледнете last.fm-a.

Просто ви се дразня.Ако аз се разпиша в постоянно бълващите метъл теми тук,ще ми кажете,че съм малоценен хаусер и не знам си какво.И аз не ви разбирам.Ако кажа... е тва...тва не ми харесва,ще изям адския хранеж,че съм ебаси лайното,че не разбирам... и кой откъде получава сигнали.Оправяйте се,бе.Не ме интересуват другите неща,затва дори и не си правя труда да чета темите,камо ли и постовете вътре.

Тва ми беше point-a.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2008 11:48

meth написа:
ше продължаваме да ви флуудим кварталите стойте си смешни

ахаххахаххахаххахаххахаахаххахаха

ще изям адския хранеж,че съм ебаси лайното,че не разбирам...

Батка, ти няма да изядеш хранежа, защото не разбираш от нещо си, а просто защото си си лайно at life :twisted:

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com