Aми то скуката си показва - тези на работа само по форумите стоят
Аз бях...ъъъ, я да видим сега... Бях Earthborn, Ruthless и ... по-често renegade, макар че се опитвах да го играя възможно най-"в ролята" - тоест войник съм, който gets the job done, но в крайна сметка изпълнява заповеди, не е "one man army". Така че ако нещо ми пречеше го убивах, но не бях баш безмилостен.
Кралицата аз я освободих с надеждата тази раса да ни помага завбъдеще, плюс това ми хареса идеята за песента им. Съвета разбира се ме напцуа на майка, че съм пуснал на свобода нещо ужасяващо. Май единственото правилно решение е да го оставиш затворено...
Не съм прекъсвал връзките със съвета, макар че доста ми се искаше
Пожертвах Кайден по погрешка - цъкнах на грешната опция и вместо да убия Ашли (което аз исках) я спасих
И двамата не ме кефиха, де, винаги ходих с Гариус/Врекс и механичката, за да мога да отварям из планетите разни артефакти със hard decryption.
За Врекс успях да го убедя да ме остави на мира, както казах - не съм безмилостен със съюзниците, само с хората. Например генерала ми даде мисия за някакъв дето проповядвал еди-ква-си-вяра и трябваше да го убедя да се откаже. Аз го търсих, търсих... най-накрая започнах да стрелям наляво надясно с надеждата да го улуча, избих всичко в сградата и чак като излязох навън се усетих, че то имало втора сграда
И вътре те ме нападнаха, аз ги избих и тях, стигнах до тоя тип и той каза 'Благодаря, че не изби чедата ми"
И даже получих paragon точки
Сарен опитвах и опитвах да го убедя, но да - накрая го накарах да се застреля
Оставих съвета да умре, спорих, че трябва да се направи нов съвет, но Удина вика, че съм безкрупулен и всъщност искам ние да управляваме галактиката (which I didnt
) и в крайна сметка избрах Капитан Андерсън за водач, а Удина вика, че е правилния човек. Мразя Удина, исках да го убия
Дер Мейстер, това казвам - вместо да ти забива на всеки 10 секунди ти забива през половин-един час. Точно като на мен преди да вдигна рам паметта. Моля ви се, не може да се спори с опита