Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какво мислите за мометата?

Ако ми паднат ще ги скъсам от ебане!    38%  38%  [ 30 ]
 Ох на баткооо...    24%  24%  [ 19 ]
 Не. Не ми харесват?    23%  23%  [ 18 ]
 Аз съм гей.    16%  16%  [ 13 ]
Общо гласове : 80
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Заглавие: Re: Японски мацки
Публикувано на: 22 Окт 2008 01:02

Кратка дуплика:

2. Монголоиди. Не виждам разлика. Специално между японки и китайки.
3. Нито чалгата, нито сериалите не би трябвало да подтикнат една целокупна маса да величаят точно една страна. Позовавам се на предишните си думи и продължавам да твърдя: ценителите са отделни личности.
4. Не знам какво следва да са аниме, манга и т.н., затова приемам за отличителен белег специфичния стил на представяне. От който отделям два елемента: начинът на изрисуване на фигурите и звуковият фон. Малка забележка: героите на Дисни с големи очи са преимуществено животни.

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Окт 2008 08:52

Цитат:
Монголоиди. Не виждам разлика.

Както казах, не внимаваш в картинката (картинките) - тогава защо спориш? :shock:

Цитат:
Нито чалгата, нито сериалите не би трябвало да подтикнат една целокупна маса да величаят точно една страна.

Да но може да подтикне да мразят собствената си...особено след последните мъдри полемики за цената на парното.
Като се замисля, Япония е точно една от малкото страни, които си заслужават величаене - гонели са си собствените имперски интереси, не им е пукало за никой друг, накратко - гадове, ама умни гадове. Точно такива прогресират. А не нашите алчни търтеи, дето само гледат, как да гепят някъкви мангизи и да ги изядат и изпият.
От друга страна, защо гледането на някъкви чужди филмчета, да се тълкува едва ли не, като национално предателство? Защо да се приема, като величаене? Къде е българския аналогичен продукт? Колко анимация е произвело Анимационно студио Бояна, за цялото си съществувание? Колко заглавия от нея, не са някъква неразбираема изродщина или детинщини?
"Тримата глупаци" и...? "Умно село"...пак на Доньо Донев. "Пардон"...пак на Доньо Донев. "Планетата на съкровищата"...ъъъ...май имаше нещо от 60-те с един вълк...само това си спомням.

Цитат:
Малка забележка: героите на Дисни с големи очи са преимуществено животни.

Та значи според теб няма Аладин, няма Ясмин, няма Ариел (е, тя е полувин риба...дали да я броим?), няма Пепеляшка, няма Снежанка, няма джуджута, няма Куско, няма Пача, няма Маугли...в крайна сметка няма Ким Посибъл или пък Рон Импосибъл...ах безмалко да забравя всеобщата любимка Крюела Де Вил...това според теб са незначителен брой никому неизвестни герои? Или пък, че всички те имат малки очи? Всъщонст това е списък само не героите, които ми хрумват в момента, а има още много...ето докато пиша този текст се сещам още за героите от The Incredibles или за хората (баз да броим плъховете) от Ratatouille. Не виждам нищо лошо в това, хората да се представят, като карикатури.
Пък и тези "животни", за които говориш, нима ще ми кажеш, че не си и подозирал как зад тях винаги се подразбират хора и човешки качества?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 23 Окт 2008 09:54

mcmlxxxvi,

2-рия пример бе съставен от гор и хорър филми и си е на 6. :D Лично аз смятам, че за да може човек да оцени японския народ, трябва да е open-minded, готов да приеме иновативност и нови идеи. А според някои дори леко чалнат, няма лошо. Япония е култ. Как да не ги боготворя и почитам?! Гласовете на японките са изключително сладки и красиви за ушите ми. Анимацията им е несравнима, персонажите са перфектни. Японките се различават изключително много от китаиките, кореиките и прочие на външен вид.

" Защо, например, заглавието гласи "японски" ? Пък вие ще кажете: че то тръгнало от блог, в който има снимки на японки. Е да, ама защо не се казва "източноазиатски", "далекоизточни", или нещо в този дух? "

Като направиш тема за български жени, специално, балкански мацки ли ще напишеш или български?

" Има места нагоре, където фактите ми не са верни. Не ми дреме. Аман от чуждопоклонници. "

Мда, важното бе да изразиш негативизма си. :) Защо пък да се ограничавам с факта, че съм българин и от България ?! Ебал съм ти Българията, братле. Виждам нещо повече в японската нация от нашата => тя>нас, в моите очи. Т'ва е положението. Дай сега като съм българин да слушам само българска музика, да гледам само българско кино и прочие, и прочие. Безумие!

" Това е някакво заблудено влечение, което е твърде безпочвено и много досадно "

Бе, за да е толкова мащабно влечението, явно има защо. И пак да се повторя, Япония е място съставено от много иновативност, нови идеи, да не споменавам дисциплина, морал, ценности, невероятна история и език, музика, кино и театър. Много, мнооого класи над почти всички други държави, за мен.

П.п. Вярно си е, че аз съм просто маниак, и в конкретния случай маниак по Япония, но това не променя факта, че е мега яка държава. ;д Държава като за мен. Все пак сме хора нали? Главната цел на съществуването ни е щастието. Нека всеки си го търси там, където смята, че ще го открие.

Abayo!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 23 Окт 2008 10:40

2012

Профил Skype

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 23 Окт 2008 10:46

Докато бях в Русия се нагледах на доста жени от жълтата раса.Далеч не видях толкова впечатляващи, колкото бяха самите рускини...Изобщо като цяло европеидната раса повече ми харесва.Е, на някоя като тези от първа страница няма да откажа естествено...Но едва ли ще я предпочета :)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 23 Окт 2008 12:09

Жената си е жена, към която и раса да принадлежи, и всеки избира коя да предпочете. Във всички човешки раси има красиви жени, както и не дотам такива. Ако ще обръщаме темата на предразсъдъци, това е съвсем различно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2008 18:03

Съгласен съм с Duke, че от всички раси има красиви жени обаче определено азиатките най-много ме кефят. Разбира се има и грозни, но ако трябва да определя най-красивата жена на света със сигурност ще е азиатка.

Профил Skype

Публикувано на: 23 Окт 2008 19:33

?BEROFFTOPIC

Цитат:
За пример 2 питайте Хами, нека ви разкаже какви дълбокомислени неща гледахме една нощ с него.

Ти кажи, ако си навит, па ще гледаме от хубавите хорър хави в бъдеще неопределено; като мина през щаб квартирата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2008 19:35

за морското свинче да не сте гледали ?

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 23 Окт 2008 19:52

Нямаше да му издържи стомаха за Морското Свинче. :lol:
--

П.п. Naked Blood и Yeogo Goedam IV : Moksori ( което е корейско ) помня аз. Дали имаше и 3-ти филм... :roll:

П.п.2 . A tale of Two Sisters, пак кореиски, сега се чудя дали с него гледах Моксорито... :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 23 Окт 2008 22:19

За нехаресващите азиатски жени - моля, отидете при тази дама и и кажете, че е грозна. Можете ли? Така си и знаех.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2008 22:29

Хърф написа:
За нехаресващите азиатски жени - моля, отидете при тази дама и и кажете, че е грозна. Можете ли? Така си и знаех.

Защо си даваш снимките?

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2008 23:06

Хърф написа:

Изкуствени устни и изкуствени цици. Че то какво й е японското на тая бе? Не, не се прави, че не виждаш белезите. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2008 23:15

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2008 23:29

Nordvargr написа:
?BEROFFTOPIC

Цитат:
За пример 2 питайте Хами, нека ви разкаже какви дълбокомислени неща гледахме една нощ с него.

Ти кажи, ако си навит, па ще гледаме от хубавите хорър хави в бъдеще неопределено; като мина през щаб квартирата.

Същата вечер, за която баце Люб говори, гледахме и Сталкер :P
След това с шефо си легнахме, а Гошо и Люб останаха да гледат азиатските филми и да ми опърдят стаята , докато спя :x

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2008 23:35

Забележете, че I_Hate_Noise е само с 5 позиции назад от старата си регистрация. :D

Цитат:
145 bloody_M Вторник 14.08.2001 21:17:40 1036
146 Firzen Петък 31.01.2003 13:18:15 1031
147 The Kid Понеделник 5.07.2004 15:47:09 1029
148 Ludnichar Сряда 13.10.2004 17:31:32 1021
149 Beautevil Четвъртък 21.09.2006 23:46:41 1020
150 I_Hate_Noise Неделя 6.08.2006 22:38:37 1017

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 25 Окт 2008 01:37

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2008 12:03

Добре виж какъв грозен поглед има!!

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Окт 2008 14:06

Вермик е прав! Ако става дума за цици и тяло, расата няма значение. Тази обаче в лицето хич не става. Не казвам, че няма хубави японки, но в темата не видях хубава досега...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2008 22:39

абе вие май сте объркали геймърския форум с гей форума :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми