Лаптопа ми е с вградена камера.Инсталирах софтуера към нея,но като пусна програмата ми изписва You have no video capture device.В Device Manager не ми намира никаква камера.Някакви идеи по въпроса?
___________________________________ Everywhere,and before everything,by day and by night,constantly in mind is death.
The Psychology of the Assasin
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Заглавие: Re: Проблем с камерата на лаптопа...
Публикувано на: 22 Окт 2008 19:30
Най-вероятно проблема е в драйверите.
Виж в дивайс менаджера дали няма нещо с удивителна/въпросителна!
Само информативно би ли (и колко) пратил, за да дойде човек и да ти оправи проблема?
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
line
Публикувано на: 22 Окт 2008 20:33
The.Rampage.Rado написа:
Най-вероятно проблема е в драйверите.
Виж в дивайс менаджера дали няма нещо с удивителна/въпросителна!
Само информативно би ли (и колко) пратил, за да дойде човек и да ти оправи проблема?
Хахахахах , шегаджия!
___________________________________ Everywhere,and before everything,by day and by night,constantly in mind is death.
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Публикувано на: 22 Окт 2008 20:59
Аз ако не забелязваш те питам сериозно - ти като си достатъчно прост та само да се хилиш на всичко..
Кажи - НЕ и готово.
Нито ще дойда да ти оправя гробницата, нито имам желание - питам те...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
line
Публикувано на: 22 Окт 2008 22:32
The.Rampage.Rado написа:
Аз ако не забелязваш те питам сериозно - ти като си достатъчно прост та само да се хилиш на всичко..
Кажи - НЕ и готово.
Нито ще дойда да ти оправя гробницата, нито имам желание - питам те...
Хубаво - НЕ
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Публикувано на: 23 Окт 2008 18:07
Без камера тогава...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения