Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какво мислите за мометата?

Ако ми паднат ще ги скъсам от ебане!    38%  38%  [ 30 ]
 Ох на баткооо...    24%  24%  [ 19 ]
 Не. Не ми харесват?    23%  23%  [ 18 ]
 Аз съм гей.    16%  16%  [ 13 ]
Общо гласове : 80
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Японски мацки
Публикувано на: 16 Окт 2008 23:09

Аз нямам, но бих изпраскал някоя яка при първа възможност. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2008 23:40

"Изобщо не са хубави,сиг и най яките путки там ще са под средното ниво тук.",Същото важи и за пишките :P
Aбе някой някога виждал ли е надарена(от към гърди)представителка на жълтата раса,защото аз за тея 17г и 1 несъм видял,та се зачудих

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2008 06:52

Тука повечето говорят глупости, щото не са виждали азиатки на живо! :twisted: :twisted: :twisted:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 17 Окт 2008 09:03

Audiofly написа:
Не знам при наличието на такива красиви европейки как може да харесате повече тези китайки ;О

Нали знаеш трябва да има кой да ги еба нали и те уж са хора ;Д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2008 09:31

то и теб по същата логика, но си оставаш малко девствено злобно момченце :D

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2008 11:49

Изкривената демокрация доведе до това нормалните да ги изкарват за луди

Профил

Публикувано на: 17 Окт 2008 14:50

Kazim написа:
Аз нямам, но бих изпраскал някоя яка при първа възможност. :D

Абе, а ти къде живееш?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 17 Окт 2008 16:47

Audiofly написа:
Не знам при наличието на такива красиви европейки как може да харесате повече тези китайки ;О

Не, при наличието на такива сладки, красиви, невероятни ЯПОНКИ как може да харесвате европейки. Както казах - въпрос на вкус.

progata, на 17, пък толкова невежа, ех. :)

П.п. Това с въпроса на вкус го казвам просто, за да не ви обидя. :lol: :evil:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2008 17:17

:lol:

Профил Skype

Публикувано на: 17 Окт 2008 17:23

Сега вече може да се даде начало на спора "Кой вкус е по-правилен?"

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2008 17:31

Еби му вкуса има баланс! :o

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2008 21:06

Защо нямаше японка героиня в токио дрифта,ем щото са грозни кранти е затва.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 17 Окт 2008 23:31

progata написа:

:lol: :lol: :lol:

Ок, това привършва коментара ми. :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 18 Окт 2008 00:56

Аз съм с Хамо! Да живеят японките!

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2008 07:45

progata написа:

Е това вече беше тъпо!Защо има коли по пътищата? :shock:

Та както казах има баланс!Единственото хубаво нещо,което е излязло от Япония е техниката и анимето,което си е мега добре,лично бих ги поздравил,че са се развили страшно добре в тази насока,но в друго не ме кефят.А историята им на развитие и всичките им бойни снаражения ме кефят,но друго не.Според мен Виетнамките са по-хубави!

Профил Skype

Публикувано на: 18 Окт 2008 07:51

Китайците са по във военно отношение. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2008 14:40

Доста са зле. Ако са без грим .... :113:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2008 14:48

Именно!

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Публикувано на: 20 Окт 2008 22:03

Сус бре! Аман от тая прехласия по японски символи значи.

Не ми иде наум някакъв смислен ред на изложение, затова ще карам през просото.

Гледам си аз из интернет и изведнъж навсякъде разни оцъклени фигури с големи очи във всякакви разновидности на кръга и геоида, всякаква разцветка от 24-битовия цвят, и с нещо, което трябва може би да мине за коса, ама някак си повече прилича на бърсалка за прах. И до тях някакви английски транскрипции на непознати текстове. И се питам, бе аджеба, отде тая вълна поклонническа, насочена към Япония. И не мога да си отговоря. Обаче едно нещо е сигурно - всичко това дразни! Имаше време, когато очите на рисуваните хора не приличаха на чинии, носовете не изглеждаха като на емблемата на Mac OS, и въобще, хората си бяха хора, а не човекоподобни. От моя гледна точка тая т.нар. "анимация" (сиреч вдъхване на живот, на душа) е грозна, и каквото малко съм гледал, изпълнено в такъв стил, никога не съм могъл да се примиря напълно с гледката на един добре изпипан фон и на него нескопосани свръхактивни фигурки. И напоследък, колкото и такива картинки, независимо от източника, да видя, почти всички си приличат една на друга - което говори за пренасищане и за прекомерно количество на производството. Дотук имаше една-две световно известни земни зони, откъдето се бълваше голямо количество сходни бози - Екваториална Америка и Индия, да речем. Е те, сега станаха с една повече.
Независимо от зрителното възприятие, друго нещо ми е направило впечатление, гледайки каквото и да било, озвучено на японски - тия хора - и особено жените им - не говорят. Те мяукат и пищят. Което също е адски отвратително. Примери: http://www.youtube.com/watch?v=iyK66UHcrY4; http://www.youtube.com/watch?v=_6-KrrIbAEs. Тези гадни високи нотки ми дълбаят в ухото и си нямам и понятие как може някому да се харесат.

Така. Изписах всички тия неща, дето нямат нищо общо с "японските мацки". Обаче не съм в офтопик, тъй като тая тема е поне отчасти пръкнала се под влиянието на такива чуждопоклоннически въжделения. Защо, например, заглавието гласи "японски" ? Пък вие ще кажете: че то тръгнало от блог, в който има снимки на японки. Е да, ама защо не се казва "източноазиатски", "далекоизточни", или нещо в този дух? Със сигурност не е поради факта, че японките се отличават от китайките само по това, че обитават няколко определени острова.

В заключение: Има места нагоре, където фактите ми не са верни. Не ми дреме. Аман от чуждопоклонници. Има си хора, които се интересуват от японска история, култура, поезия и така нататък, народни ценности, тъй да се каже, и които поради туй или онуй си тачат Япония. Те са краен брой. Цялата тая сюрия млади неориентирани хора, дето върлува из Интернет, не е от тях. Това е някакво заблудено влечение, което е твърде безпочвено и много досадно. Има нещо гнило в Япония.
Пример 1
За пример 2 питайте Хами, нека ви разкаже какви дълбокомислени неща гледахме една нощ с него.

П.П.: Всичките тия снимки полуавтоматично ми се асоциират с едно неприятно подпискване, за което май споменах. Не ги ща.

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2008 09:15

mcmlxxxvi

1. Наистина не трябваше да намесваш мангата и анимето.
2. Темата е точно за японски мацки и ако не можеш да ги отличиш от китайките, корейките, виетнамките и монголките, значи си кьорав (или просто не внимаваш в картинката).
3. Как да не бъдеш чуждопоклонник, като гледаш с каква простотия ни заливат постоянно - чалга, Бойко Борисов, Слави Трифонов, дебилни холивдски сериали, афро-американци, Дабая и пр. селяндурщини.
Японската комикс култура според мен е много над тези неща и примерно включва точно такива неща, като
Цитат:
японска история, култура, поезия и така нататък, народни ценности

4. Фактът, че не можеш да свикнеш с големите очи (не всяко аниме/манга е с големи очи и нащърбени прически, ама нали сте тръгнали да слагате етикети) и необичайните за европейското ухо гласове, говори за неспособността ти да приемаш нови идеи и различни културни ценности. Героите на Дисни също имат огромни очи, но те не ти правят впечатление, защо? Защото си свикнал с тях от малък...ако погледаш известно време аниме, ще свикнеш и с тях и ще почнеш да разбираш значението им. Интересното е, че японските дублажи може да се в пъти по-изразителни и смислени от англоезичните им аналози. Мангата е също такава карикатура, калкото и американските comix-и, просто ползва по-различен символизъм, изразни средства и културен пъленж.
Съгласен съм, че има страшно тъпи заглавия, като Ю-Гу-О, Наруто и пр., но по ирония на съдбата, точно те са най-разпрастранени и популярни в България.
5. Примерно аз, калкото и да съм anime-addicted, знам че това все пак е поп култура и в масовата си част не е някъкво ултимантивно творение на изкуството. Не го и възприемам, като такова. В годината най-много да има 1 сериал и 1-2 филм, които да са истинско изкуство. За мен това е просто приятен начин за прекарване на времето. Ако не друго, поне е 100 пъти по приятен начин за горене на мозъчни клетки, отколкото Мюзик айдъл, Биг брадър и пр. реалити селяндурщини.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com