Проблем с видео карта

Проблеми, съвети, ъпгрейд
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Проблем с видео карта

Мнение от denik »

Да, наистина, тествай с Chrome или Opera дали пак ще е така.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Goduerza

Мнение от Goduerza »

Няма смисъл,след като компа ми току-що заби и без интернет....докато се ровичках в една програма (ТuneUp Utilities).Бях на едно и също място (TuneUp System Information) два пъти,и в двата пъти крайния резултат беше EPIC FAIL...Нека използвам тази тема да постна и другия ми проблем,понеже и той вече много ме дразни.Доста често се случва,докато се стартира компа ми,да запецва в ей този момент,и се налага да го рестартирвам. :(
FORZA ROMA!!!
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

Я пробвай тогава да изключиш и да включиш молекса на харда ти, направи и същото с иде кабела...

Ако трябва ползвай друг молекс и кабел...

Може да му мигат напреженията и за това да се ресва компота...
Ако пък продължи да не развърта в началото значи диска ти е за боклука (или гаранция - според зависи от случая...)
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
Goduerza

Мнение от Goduerza »

Ами там човека във фирмата смени едно кабелче,което излизаше от харда с ново,и ми каза,че старото ми е било шитаво,обаче проблема не се оправи.Честно да ти кажа хардуерната част и тея кабели още ми куцат,за разлика от софтуерната.Тоя проблем ме дразни повече в момента,понеже се налага 100 пъти по-често да ресвам компа заради проблема с видео картата,така че не е той приоритетен в момента.
FORZA ROMA!!!
Аватар
Goduerza

Мнение от Goduerza »

Забравих да спомена,че този проблем със запецването се появи,след като се наложи да сменя дъното (с което и рам паметта и проца).Дъното ми сега е ASRock ALiveSATA2-GLAN,харда е Maxtor 6L160M0.
FORZA ROMA!!!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

еми бате водиш компютера от дето си го зел и им казваш че несата да ти го сменят ако е в гаранциа ще кажеш неможе да се работи преинслаирх уин нз нестава
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Публикувай отговор