Автор |
Съобщение |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 00:48
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 03:17
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 07:41
Rammstein feat. Sharleen Spiteri - Stirb Nicht Vor Mir Нова Генерация - Нарцис '88 Vader - The Final Massacre Rammstein - Engel
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 07:44
Днес ще слушам олд тайм рокендрол ол дей(+ глам  ). 
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 08:28
087. THE BLOODHOUND GANG - [Hooray For Boobies #01] I Hope You Die
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 08:30
Children of Bodom - every time i die
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 09:01
Blind Guardian - Turn The Page
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 10:53
Burzum - Inn I Slottet Fra Droemmen
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 11:09
Цитат: "Metal is about being WHO YOU ARE. Fuck all those people who can't understand what YOU ARE, what metal is. It's a statement, you know, it's like telling everybody "that's me, folks, and if you don't like me then you don't understand me and you don't know what I do and what I am... and fuck you."[/ Като я прочетох тая простотийка, дето си я написал, се сетих ей за тоя клип, не знам защо. http://www.youtube.com/watch?v=5nFtSnvBVOA&NR=1П.С. Аз слушам хард рок да го еба, слушам и метъл, че и мааалко дет метъл, ама тия изгъзици вашите...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 11:12
Правилно, стой далеч от изгъзиците и слушай мама. 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 11:15
ROW ROW FIGHT THE POWAH!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 14:12
Evil Genius написа: Цитат: "Metal is about being WHO YOU ARE. Fuck all those people who can't understand what YOU ARE, what metal is. It's a statement, you know, it's like telling everybody "that's me, folks, and if you don't like me then you don't understand me and you don't know what I do and what I am... and fuck you."[/ Като я прочетох тая простотийка, дето си я написал, се сетих ей за тоя клип, не знам защо. http://www.youtube.com/watch?v=5nFtSnvBVOA&NR=1П.С. Аз слушам хард рок да го еба, слушам и метъл, че и мааалко дет метъл, ама тия изгъзици вашите... Нищо не слушаш. Май само си чешеш мъдете и си толкова тъп и нищо не можеш да проумееш, че главата ти се вдлъбва като искаш да помислиш за нещо. Абсолютен (дървар) смешник, псевдоинтелигент, псевдоморалист и въобще - псевдочовек, човекоподобно. Въобще замисляш ли се над това, което (искаш да) казваш ? Слушал метъл, слушал и малко дет метъл. Метълът е всичкият метъл. Да бе, добре, едното е дет, другото блек, третото траш, четвъртото груув, петото е смесица с хардкор пънк, шестото е спийд, седмото е смесица с хард рок, а осмото е на майката си Цензурата... Щях да напиша още трижди по толкоз, обаче се сетих, че ще ти причиня невероятни болки, ако почнеш да четеш и главата ти ще се вдлъбне отвсякъде, затова само ще ти кажа - ТИ СИ НЕВЕРОЯТНО ТЪП. И аз слушам хард рок. Deep Purple - Lady double dealer
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 14:35
Evil Genius написа: Като я прочетох тая простотийка, дето си я написал, се сетих ей за тоя клип, не знам защо.
П.С. Аз слушам хард рок да го еба, слушам и метъл, че и мааалко дет метъл, ама тия изгъзици вашите... Пикльо, тея неща може да ги разправяш на шибаната си дърта майка, докато й мачкаш циците и я ебеш в косматия гъз, нали ти е ясно? Много е взела да ти пораства работицата, гледам, пък не виждам да си спрял да си все същото мазно и жалко лайненце, което беше преди. PSEyedea & Abilities - Now
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 15:37
Soilwork - Martyr
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 19:28
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 19:34
\OC Discography\OC Singles\oc-chococornet.mp3
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 19:50
Sirius написа: Класика, как... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 20:05
Nocturno, Endura, разни други там бед ес пичове, сега съм напълно сериозен. Е това "хранене" чаках. Не бе, честно. Влизам в тоя форум по една причина - чисто забавление. Дали ще е да прочета някоя глупост като повечето теми (сега, признайте си, такива са) или ще ме е налегнало малко по-сериозно настроение - и в двата случая има за четене. Случва се да ми се прииска да почета и истински хейт, а вие доставяте един вид качествен (макар и твърде груб) такъв. Та да се позащитя малко: където трябва да проявам мисъл - проявявам си я, ама не и тук. Тук чета, щото ме кефите. И независимо какво ви е мнението за мен, ще продължавам да наблюдавам форума и да списвам някоя кретенска реплика, колкото да ви провокирам. Мерси. П.С. Цитат: Слушал метъл, слушал и малко дет метъл. Метълът е всичкият метъл. Тоя па, за какво намерил да се хване 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 22:36
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
jones
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 10 Сеп 2008 22:40
Evil Genius написа: П.С. Цитат: Слушал метъл, слушал и малко дет метъл. Метълът е всичкият метъл. Тоя па, за какво намерил да се хване  А къде да се хване, като за това спорите бе, генийче :/ Онтопик: Catamenia - The day when the sun faded away next: Pink Floyd - Childhood's end
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|