Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Steel
Заглавие: Re: Светът на Военния занаят-Врата на кралят лич(wotlk) 30/11
Публикувано на: 08 Сеп 2008 11:25
Офф като си помисля за арена само и почва да ми се повръща... и като се сетя как хънтъра ми в арена ще става само за скапани дрейн тиймове (йеей 30+ минути мачове, баси кефа) направо ми се отщява. Да не говорим че си представям как ще им е ОЩЕ по-лесно на уорриърите, които никога явно няма да станат нещо повече от faceroll клас..
Публикувано на: 08 Сеп 2008 11:28
В началото е скучна наистина,но на голям левел е доста интересно .. след 4 год игра все още ми се играе ... но тъпото е че почнаха да прават съпунка от играта .. супер лесно се зимат вече итеми,изчезва тръпката постепенно
NeO_Zealot
Публикувано на: 08 Сеп 2008 12:42
@Steel
Хвърли един поглед на форумите и таланти/умения от бетата. Може да си промениш решението.
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 08 Сеп 2008 19:35
Одавна не съм цъкал уоу в офицялния (най-вече защото мразя цикъла на 70 лвл,а нов герой не ми се почва),но тва мисля да си го зема.Първото защото избягвам споменатия цикъл на 70 лвл 2ро щото деат найта ми се струва много лудница
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения