Cronos от VENOM през 1982г. някъде на хвърчащи листи написа:METAL - OUR PURPOSE IN LIFE!
В момента имате ли си гадже?
Re: В момента имате ли си гадже?
Eто и моето мнение за спора малко по-нагоре, което съвпада с мнението на друг човек, когото ще цитирам:
Горната мисъл е типичен пример за така наречената "жертва на форумно възпитание".рекънектъ написа:Чета и попивам... наистина благодаря. Когато си намеря гадже, няма да говоря, че е победа и т.н. Ще съм с нея, ще я обичам, ще се държа като мъж и ще сме равни. Няма някой да е роб на другия. Най-важното, ще сме приятели и ще си казваме всичко, ще можем да разчитаме един на дуг. Вярно съм малко отчаян, но знам, че някъде има ЕДНА и за менИмам нужда от нея, а когато дойде ще бъда най-щастливия човек.
Спрете бе!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Шейди рече, туй що ми е насърце и на мен.
( говоря за основата на поста му де, едит-а си е негов )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Sirius написа:бла бла бла любов
Абе да си призная не съм чел тия дългите постове, ама мернах тоя и нямаше как да не реагирам незабавно. Нещо много взеха да ти се издигат хората в очите напоследък, забелязвам. Преди много ли ти бяха паднали в очите?рекънектъ написа:С този пост ми се издигна страшно в очите.

Ами ти си възможно най-долу. Да знам, че чувствата са взаимни. Мога да ти кажа същото- - GET REALчовeк написа:Sirius написа:бла бла бла любовАбе да си призная не съм чел тия дългите постове, ама мернах тоя и нямаше как да не реагирам незабавно. Нещо много взеха да ти се издигат хората в очите напоследък, забелязвам. Преди много ли ти бяха паднали в очите?рекънектъ написа:С този пост ми се издигна страшно в очите.Сещам се за едно което мога да ти кажа в момента - GET REAL.
Но стига сме оспамвали темата.
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
Реконект, ставаш малко жалък 
А по темата - снощи бях малко пиян и реших да я отрежа. По Скайп, да й е гадно
А по темата - снощи бях малко пиян и реших да я отрежа. По Скайп, да й е гадно
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Lol- не
Не мислех, че са чак толкова зле нещата.
По темата- мда
По темата- мда
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
чами и шейди
супер относителни мнения
себе си залагам , че до 10.. 5 .. дори може би и по малко и двамата ше сте на различен акъл
нема лошо де , може би точно тва имате предвид .. че в момента не ви тряя нешо подобно
дано така да е
супер относителни мнения
себе си залагам , че до 10.. 5 .. дори може би и по малко и двамата ше сте на различен акъл
нема лошо де , може би точно тва имате предвид .. че в момента не ви тряя нешо подобно
дано така да е
остарехме
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Разбира се, че говоря за сегашната си позиция.
Нещата се менят с годините..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
+1 за постовете на Хами и Шейди.
На мен странно ми се струва, като гледам как някои хора, много настоятелно си търсят гаджета.Комлекси ли искат да избият, не се мислят за trve без приятелка ли....?
На мен странно ми се струва, като гледам как някои хора, много настоятелно си търсят гаджета.Комлекси ли искат да избият, не се мислят за trve без приятелка ли....?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Факт е, че за да търсиш приятелка, трябва да имаш някаква празнина в себе си, която да запълниш с " половинката " си. 
天皇陛下万歳。。!
- VALEN7INVS
- Цар
OMG, THAT WAS PATHETIC, AHAHAHHAThe Chameleon написа:Факт е, че за да търсиш приятелка, трябва да имаш някаква празнина в себе си, която да запълниш с " половинката " си. :)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Е, моля те, не се засягай.Oda Nobunaga написа: OMG, THAT WAS PATHETIC, AHAHAHHA
天皇陛下万歳。。!
че аз съм супер trve и без приятелкаFenrir написа:не се мислят за trve без приятелка ли....?
- VALEN7INVS
- Цар
Еми... просто е невъзможно да се съглася, поне за моят случай. А не мисля, че той е особено специален. ;рThe Chameleon написа:Е, моля те, не се засягай. :lol:Oda Nobunaga написа: OMG, THAT WAS PATHETIC, AHAHAHHA
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Ок. 
天皇陛下万歳。。!
Хахаха,я разкажи за секс преживяванията ти с неячовeк написа:Абе, брои ли се ако обичам котката си?
- Till.Lindemann
тъ...почвам
мн хитри неща казвате тука, едва разкарвам приятелката ми(не тая, другата)да не чете кво сте писали току веж стане някой скротум със системата...
тъй, чудя се дали да се поучавам от тва, дето го пишете, или да ви тегля една, щото аз нищо подобно не правя, пък не се оплаквам
истината е, че има различни момичета.днеска на поне 5 момичета провах тва баналното с Болеше ли като падна от рая и онова за любовта от пръв поглед и всички се впечатлиха, меко казано
а моето момиче, тва с което имам нещо, да не кажа чувства(щот фийлингс ар гей), като и казах тия неща се изсмя и каза, че са лигави, не съм бил такъв човек.а мен обвинява в неромантичност...
като цяло искам да формулирам мисълта, че ако вкарваме в действие приказките на сириус, макар и неосъзнавайки, ставаме роби на жените
с приказките на шади май пък отиваме на другата крайност-ся на всеки му е кеф да си ходи гол вкъщи и да пърдиш докато ядеш, да пием бира по цял ден, да ядеш навсякъде, вкл и в кенефа, което ме подсеща за срането на отворена врата, обаче вс трябва да си има граници
та, питам се, не може ли да намерим златната среда
хам ние да сме спокойни, хем жените да се чувстват добре
примерно моята връзка-приятелката ми е скейтърка, аз не мога да се задържа на скейта, аз скачам от 30метрови скали, тя не ходи на плаж, аз съм 88кг тя е на половината, аз ходя рошав, тя ми скубе веждите, аз пия, тя не близва алкохол....пълна противоположност
е, да, ама както се казва, противоположностите се привличат(явно)
ходим навсякъде заедно, ходим по мачове, пазаруваме заедно, тя повтаря колко ме обича, аз.....съм привързан към нея
сигурно си мислите, че се правя на шут пред нея, но не
за всичко си говоря с нея, имах пъпка на бузата, тя я изтиска, подиграх и се, че е недоразвита(щото тя няма)само ме изтиска по силно и тва беше, без драми, без сърдене(друга би решила, че тва е намек, че има малки цици примерно)
слушаме Show me Your Genetals без проблеми, а един приятел беше зарязан заради това клипче
идва у нас, чисти ми(събира ми дрехите от земята), готви ми(е, и аз мога да си изпържа яйца, ама...), от време на време спи у нас, правя и подаръци, абе нормално съжителство, и обърнете внимание, без никой да е преебан
компромиси и жртви в името на това да е с мен, не, някак си се допълваме взаимно, правим си кеф, без да си даваме зор
нз дали само на мен ми прави впечатление, но досега не съм видял такова нещо
все някой мълчи, търпи само и само да са заедно.еми...глупаво е момчета
на вярвам всички да схванат какво искам да кажа, рекънекте, не решавай, че се фукам, сириусе, обърни внимание на поста ми
щот все пак, често се случва да виждаме пияни хора по баровете, всеки със собствена теза за живота, обаче колкото и да ги осмисляме и сравняваме със своя опит, тва не е задължително правилно
мн хитри неща казвате тука, едва разкарвам приятелката ми(не тая, другата)да не чете кво сте писали току веж стане някой скротум със системата...
тъй, чудя се дали да се поучавам от тва, дето го пишете, или да ви тегля една, щото аз нищо подобно не правя, пък не се оплаквам
истината е, че има различни момичета.днеска на поне 5 момичета провах тва баналното с Болеше ли като падна от рая и онова за любовта от пръв поглед и всички се впечатлиха, меко казано
а моето момиче, тва с което имам нещо, да не кажа чувства(щот фийлингс ар гей), като и казах тия неща се изсмя и каза, че са лигави, не съм бил такъв човек.а мен обвинява в неромантичност...
като цяло искам да формулирам мисълта, че ако вкарваме в действие приказките на сириус, макар и неосъзнавайки, ставаме роби на жените
с приказките на шади май пък отиваме на другата крайност-ся на всеки му е кеф да си ходи гол вкъщи и да пърдиш докато ядеш, да пием бира по цял ден, да ядеш навсякъде, вкл и в кенефа, което ме подсеща за срането на отворена врата, обаче вс трябва да си има граници
та, питам се, не може ли да намерим златната среда
хам ние да сме спокойни, хем жените да се чувстват добре
примерно моята връзка-приятелката ми е скейтърка, аз не мога да се задържа на скейта, аз скачам от 30метрови скали, тя не ходи на плаж, аз съм 88кг тя е на половината, аз ходя рошав, тя ми скубе веждите, аз пия, тя не близва алкохол....пълна противоположност
е, да, ама както се казва, противоположностите се привличат(явно)
ходим навсякъде заедно, ходим по мачове, пазаруваме заедно, тя повтаря колко ме обича, аз.....съм привързан към нея
сигурно си мислите, че се правя на шут пред нея, но не
за всичко си говоря с нея, имах пъпка на бузата, тя я изтиска, подиграх и се, че е недоразвита(щото тя няма)само ме изтиска по силно и тва беше, без драми, без сърдене(друга би решила, че тва е намек, че има малки цици примерно)
слушаме Show me Your Genetals без проблеми, а един приятел беше зарязан заради това клипче
идва у нас, чисти ми(събира ми дрехите от земята), готви ми(е, и аз мога да си изпържа яйца, ама...), от време на време спи у нас, правя и подаръци, абе нормално съжителство, и обърнете внимание, без никой да е преебан
компромиси и жртви в името на това да е с мен, не, някак си се допълваме взаимно, правим си кеф, без да си даваме зор
нз дали само на мен ми прави впечатление, но досега не съм видял такова нещо
все някой мълчи, търпи само и само да са заедно.еми...глупаво е момчета
на вярвам всички да схванат какво искам да кажа, рекънекте, не решавай, че се фукам, сириусе, обърни внимание на поста ми
щот все пак, често се случва да виждаме пияни хора по баровете, всеки със собствена теза за живота, обаче колкото и да ги осмисляме и сравняваме със своя опит, тва не е задължително правилно
Wait dude...stop hereTill Lindemann написа:приятелката ми е скейтърка
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman