Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

В момента имате ли си гадже ?

Да    29%  29%  [ 24 ]
 Не    71%  71%  [ 60 ]
Общо гласове : 84
Автор Съобщение

Заглавие: Re: В момента имате ли си гадже?
Публикувано на: 06 Сеп 2008 12:14

И аз трябва да предложа на деник тройка! Сексуалният ни живот е замрял. :?

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 06 Сеп 2008 12:26

Till Lindemann написа:
ае ти си наистина голям катил
виждал си я че става обратна и няма да я накараш да направи тройка

Сещаш се, че ако тръгне по "оня път" аз ще бъда безвъзвратно зарязан, right?
Надявам се да я тресне бисексуалността... :evil:

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 12:37

Гадже нямам. Виж приятелки има доста. Абе момичетата са коварни същества :| . Много трябва да се внимава с тях.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 06 Сеп 2008 13:24

King of Time написа:
Абе момичетата са коварни същества :| . Много трябва да се внимава с тях.

Now you're talking, lol.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 06 Сеп 2008 13:27

d-r Jones написа:
Billie написа:
С тухла и ебеш докато е топла :D :IMNOOB:

Disturbed TM

Имайки предвид модерните тенденции, май е по-добре с разни бонбонки и близалки да я залъжеш :oops: :lol:

Профил WWW

Публикувано на: 06 Сеп 2008 13:47

Цитат:

Нямам,не че някога съм имал де...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 06 Сеп 2008 15:10

Да 20% [ 10 ]
Не 80% [ 40 ]

Общо гласове : 50

Няма кво да си говорим тук има хора който не само нямат личен живот но и не ги интересува това :Д
Добре чудя се нещо има ли хора тук който искат цял живот да прекарат във виртуалният свят?

Мения от рода на "Момичетата са време и пари" са същите като "Фитнеса е за злетаци"
и двете са избиване на комплекс поради липса на "нещо" за ебане и красиво тяло.
Чудя се дали всички биха се радвали всички жени да са като тази девойка:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 15:17

Aз си признавам, че искам да имам. Не се и опитвам да намеря причина в момичетата и да си търся някакви тъпи оправдания. Жените са най-прекрасното нещо на този свят ( за мъжа ). Истината е, че съм много прост и единственното ми гадже беше в 5 клас, видях я общо три пъти :D

Профил

Публикувано на: 06 Сеп 2008 15:33

рекънектъ написа:
Aз си признавам, че искам да имам. Не се и опитвам да намеря причина в момичетата и да си търся някакви тъпи оправдания. Жените са най-прекрасното нещо на този свят ( за мъжа ). Истината е, че съм много прост и единственното ми гадже беше в 5 клас, видях я общо три пъти :D

Браво на детето :fingers:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 15:46

Добре сега защо се заяждаш, някакъв проблем ли имаш, дразня ли те, неприятен ли съм ти ? Ако е така си има опция "Враг" :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 16:16

" Няма кво да си говорим тук има хора който не само нямат личен живот но и не ги интересува това :Д
Добре чудя се нещо има ли хора тук който искат цял живот да прекарат във виртуалният свят?

Мения от рода на "Момичетата са време и пари" са същите като "Фитнеса е за злетаци"
и двете са избиване на комплекс поради липса на "нещо" за ебане и красиво тяло. "

Пф, човек, наистина ли мислиш така?

Какво разбираш само под личен живот? Гадже?! :lol: Да не споменавам, че за разлика от едни, които отиват на фитнес за добра фигура, други избиват чисти комплекси там. Баси, разочароваш ме.. почваш да мислиш като Гъмзата, едва ли не. :lol: Ядене, пиене, секс и спане. Втф? Това ли е " личен , извън виртуален живот "?! :lol: То верно, че удоволствието си е удоволствие, ама не бива да се губи ум и разум и да се превръщаме в малоумни говеда. ( не че някои..(доста?) не са стигнали тоя път. ) Цензурата не трябва да върти света. Ти може и да усещаш липса на " нещо " за ебане, аз нямам такива проблеми. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 16:43

The Chameleon написа:
AcTivE написа:

А за свободните какво да кажа... Играйте WoW и да не ви пука! :lol:

Aхах, брати, ти остави, ама като цъках преди месеци : един пич, от Швеция, ся в Норвегия, на 27.. остави си приятелката за УоУ-а, пуши си редовно хашиш и си няма грижи на света. :lol: :lol:

Хамелеоне,
хващам се за това ти мнение. Кажи ми честно, смяташ ли го за нормално? на 27 години ти отдавна вече си мъж. На теб се гледа като на опора, като на сила, способна да преодолява житейските проблеми, които спонтанно изникват един след друг.
На 27 години човек няма моралното право да проявява детинско съзнание - цъкай някаква игра и си пуши коза. Ама да, отстрани изглежда брутално лесно. Замисли се какво ти дава, какво развива в теб? Нищо. Граби те. С две пълни шепи те граби, само защото не си изживял детството си. Защото си неспособен да бъдеш онзи стожер, на който да разчита приятелката ти. Защото не искаш да признаеш, че си порастнал и всякакви такива тъпотии са останали много назад по пътя ти. Защото си жалък и страхлив, човек, който не смее да погледне живота в очите. на 27 години ти си едно Нищо. Един голям боклук, харчещ ресурси.
Не му се възхищавай, Хамелеоне. Ужасна е тази съдба. Съжали го, поучи се от грешките му и живей.

п.с. преди да сте ми наскачали всичките гийкове - Не говоря за wow конкретно, а по принцип за всичко, което пречи на това да си мъж.

Понеже гледам, че се развихри философско обмисляне на въпроса за какво му е на някой приятелка и как жените са най-долните кучки, които заслужават само да ги наебеш и да си продължаваш, искам да кажа дума-две. Не мога да кажа, че съм някакъв от новото поколение .. играч го наричат днес:) Имал съм момичета в живота си, видях немалко от тях. Жената е такава, каквато си я направиш.
Има много характери на тоя свят и не може да се говори за тях като за едно цяло - общ знаменател при жените съществува само във физическите им белези.. Но, все пак средностатистическата жена те тества във всеки един момент. Наблюдава поведението ти, иска да види дали си струваш, дали си мъж на място, дали може да разчита на теб. Някои го правят целенасочено, други не. Важното е, че иска да се убеди, че точно ТИ си човекът, който я заслужава. Изживява се като награда. Неслучайно казват "твоя съм", "никога не съм била твоя" и пр. Всички обясняват как най-добрият път да имаш една жена е да й угаждаш. Купувай цветя, бонбони, угаждай й във всичко, бъди непрекъснато около нея, бъди мил, нежен, откликвай на всяка нейна промяна.. Да продължавам ли? Лигаво е. Не издава нищо мъжко, нищо хищническо в природата на човека. Показва, че той е роб, че той се поставя в директна зависимост от нея, че е готов тя да мине през него и да го нагази както намери за добре. Учудващо, но факт. Жените не харесват такова нещо. Не им харесва да са толкова глезени. А масово всички залитат натам във връзките си. Смятат, че така се държи момичето. Ми не. Пробвах. КУР. Не моят. Някакъв чужд. Наеба я и си тръгна. Защо? Защото я бях възкачил на пиедестал, защото ми беше първото гадже. Не първа сериозна връзка, просто първата, с която се забих и се оказа, че ходим. Бях се вкопчил в нея като удавник за сламка. Няма да се оправдавам, да, бях още кажи-речи дете,но.. трябваше да помисля. Помислих и промених някои неща в себе си. И сега се чувствам много по-добре. Да, има ги изненадите, да, има я романтиката .. но е по един мъжки начин. Заедно летим в нашите облаци - като равнопоставени. Няма обожествяване, няма пиедестали, няма златни телци. Не е трудно.

Затова, изключвайте писитата и излезте. Ще ви ебат майките първите няколко пъти, ясно е. Глезени кучки, които са имали като горните лигльовци с цели години до себе си - колкото искаш. Опитайте да поемете с тях по път. Не по нейния, не по вашия личен, а по вашия общ. И не забравяйте, че не сте геймъри, форумци, тревомани, а преди всичко МЪЖЕ. И не ви е страх от новото, предизвикателното и трудното, независимо дали носи името "жена" или "житейска ситуация".
Дерзайте :)

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 16:53

С този пост ми се издигна страшно в очите.
Абсолютно съм съгласен. До сега съм си нямал гадже, да, но съм виждал много, попринцип си падам безнадежден романтик ( смейте се ако щете ) и си мисля, че като си намеря приятелка наистина ще я обичам адски много, ще и поднеса малкия свят в крката, както се казва, НО това не ми пречи пак да бъда мъж, пак да оспорвам тъпите и решения, пак да не и целувам краката и да изпълнявам всичко което иска, нали :)?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 17:06

Братле, уважавам начина ти на мислене и решенията, които поемаш, предполагам го знаеш. :)

Сега, да отговоря и аз сериозно:

" Кажи ми честно, смяташ ли го за нормално? " <- Не, не мисля, че е нормално. Но от какъв зор трябва да се водим по всеобщата норма? Той, че е мъж - мъж е. Е и? Живота е негов, има право да прави каквото си иска. За какво се правят децата? За да създадеш свои копия, по-добри от теб. Да останеш доволен, че си оставил нещо след себе си. Че след смъртта ти не е " Краят на усилията ти ". Но и децата се правят, преди всичко, когато си дорастнал за тях. Когато можеш да ги издържаш и когато знаеш, че ги искаш. Сега е на 27, какво му пречи да направи децата си на 30, на 33, на 36? Решението си е изцяло негово и аз не мога да го съдя.. не съм казал, че му се възхищавам, просто ми е направил впечатление с това, което е. И не е нищо, определено не е боклук.. :) Харчещ ресурси? Сякаш е длъжен да допринесе към всеобщото човешко благо? Не, не е длъжен. :) И тези ресурси, които " харчи ", не му се поднасят на тепсия, а си ги извоюва по честен начин. ... Мисълта ми беше, че всеки си гледа собствения живот, удоволствията и целите са лични. Ако има нужда от приятелка - ще си я намери. Все пак, той самия скъсва с нея, защото не му се занимава. Не, защото е страхливец или защото не може да се оправи с " реалния живот ". Ще ти сравня жените с цигарите ( баси якото сравнение е, бтв :Д ).. имам години за цигари, но не съм тръгнал да ги пуша. Не, защото ме е страх и прочие, просто защото не желая. Еми.. и той си преценява желанията и това е. :)

-----------------------

Относно подхода към жените.. не е ли мега голяма ирония? Това с " обожествяването ", което всъщност води до пълен провал? Никаква логика. Ама то.. каква ти логика при любовта.

--

И пак да кажа.. не сме длъжни да си намираме момичета, да ги чукаме и да правим деца. Това, че го можем, изобщо не ни задължава.. както много други наши способности и умения. Който иска - да го прави. Аз самият не казвам, че цял живот ще седя без мома до себе си, но не мисля, че на моята възраст са още узрели. Един ден, я след 5, я след 10 години. :) Не бързам, не умирам за девойка, не умирам и за секс. А мога и целият живот да го изкарам без мома. Това си е мой избор.. особено, ако имам други.. тежки като време, или трудни като осъществяемост цели за постижение. :) И пак мога да съм доволен, и пак мога да съм щастлив от живота и да умра с умивка на лице. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 17:07

ей, откаго го закачиха за народността, мн мъдър стана
както и да е
прав си за всичко
обаче не трябва да се пракалява както каза един приятел от англия, ти си осигуряваш сериозни връзки, уикендски връзки, свирки и тнт, при мен само свине, пък с тия от България не мога да си говоря както с теб за пръдни, уригвания и тнт
е да ама аз правех нещата така.не съм говорил с момичетата от колко далеч съм пикал тая сутрин или такива неща, но ги пуснах близко до себе си и ги взимах като приятели, истински приятели, почнаха да си мислят, че им споделям, че се специялни....и всищност тва трябваше
нз дали ме разбрахте
отивам да играя мач с едни цигани, не че ми се играе, просто публиката е 100 женска и нямаше как да отида

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 17:08

рекънектъ написа:
С този пост ми се издигна страшно в очите.
Абсолютно съм съгласен. До сега съм си нямал гадже, да, но съм виждал много, попринцип си падам безнадежден романтик ( смейте се ако щете ) и си мисля, че като си намеря приятелка наистина ще я обичам адски много, ще и поднеса малкия свят в крката, както се казва, НО това не ми пречи пак да бъда мъж, пак да оспорвам тъпите и решения, пак да не и целувам краката и да изпълнявам всичко което иска, нали :)?

Виж,
не си изгубил кой знае какво с факта, че си нямал гадже. Нещата, които трябва да разбереш, се проумяват за 3-4 месеца, така че .. важното е не кога, а ДАЛИ. Мисълта, че не си имал приятелка (което впрочем съвременната младеж приравнява към "не си ебал", което е наивно), не трябва да те принизява духом. Не си имал нуждата от нея. Ако пък си имал - не си имал достатъчно опит и смелост да я свалиш и да си с нея. Пътят към приятелката минава през свалката, няма как. Най-добрият съвет там е "Бъди себе си". Защото, знаеш, животът е хазарт. Ако не бъдеш себе си в тази опасна игра, а се опитваш да играеш роля, ще стане наистина катастрофално.
Притеснява ме, че сам няма да усетиш как еуфорията от мисълта "Копеле, копеле свалих я ходя с нея тя е страхотна тя е с мен тя е МОЯ КОПЕЛЕЕЕ" ще те обхване и ще замъгли мозъка ни. НЕ гледай на хващането на гадже като на победа, като на край. Напротив! Оттам нататък започва цял един нов свят, със свои усещания и емоции, който ще откривате заедно, ако е писано. Не се страхувай да кажеш мнението си - ако не е съгласна, ако се карате - няма защо да търпиш. Не прави компромиси със себе си! Винаги помни, че там някъде има Една. Тя е за теб и ще се срещнеш с нея. Дотогава бъди търпелив, учи се да бъдеш Мъж и когато Тя се появи, да бъде завинаги с теб.

Това е много малка част от онова, което изслушах за една вечер в един бар. Сподели ми ги един човек. Не, прощавайте, Мъж. Не го познавах, едва ли ще го засека повече. Не беше начетен или интелигентен, а просто .. преживял. Вслушах се в думите му, помислих малко над тях, сравних ги с предишни мои преживявания и изводи.. Споделям ги с вас:)

Профил ICQ WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 17:24

Sirius написа:
Хамелеоне,
хващам се за това ти мнение. Кажи ми честно, смяташ ли го за нормално? на 27 години ти отдавна вече си мъж. На теб се гледа като на опора, като на сила, способна да преодолява житейските проблеми, които спонтанно изникват един след друг.
На 27 години човек няма моралното право да проявява детинско съзнание - цъкай някаква игра и си пуши коза. Ама да, отстрани изглежда брутално лесно. Замисли се какво ти дава, какво развива в теб? Нищо. Граби те. С две пълни шепи те граби, само защото не си изживял детството си. Защото си неспособен да бъдеш онзи стожер, на който да разчита приятелката ти. Защото не искаш да признаеш, че си порастнал и всякакви такива тъпотии са останали много назад по пътя ти. Защото си жалък и страхлив, човек, който не смее да погледне живота в очите. на 27 години ти си едно Нищо. Един голям боклук, харчещ ресурси.
Не му се възхищавай, Хамелеоне. Ужасна е тази съдба. Съжали го, поучи се от грешките му и живей.

п.с. преди да сте ми наскачали всичките гийкове - Не говоря за wow конкретно, а по принцип за всичко, което пречи на това да си мъж.

Понеже гледам, че се развихри философско обмисляне на въпроса за какво му е на някой приятелка и как жените са най-долните кучки, които заслужават само да ги наебеш и да си продължаваш, искам да кажа дума-две. Не мога да кажа, че съм някакъв от новото поколение .. играч го наричат днес:) Имал съм момичета в живота си, видях немалко от тях. Жената е такава, каквато си я направиш.
Има много характери на тоя свят и не може да се говори за тях като за едно цяло - общ знаменател при жените съществува само във физическите им белези.. Но, все пак средностатистическата жена те тества във всеки един момент. Наблюдава поведението ти, иска да види дали си струваш, дали си мъж на място, дали може да разчита на теб. Някои го правят целенасочено, други не. Важното е, че иска да се убеди, че точно ТИ си човекът, който я заслужава. Изживява се като награда. Неслучайно казват "твоя съм", "никога не съм била твоя" и пр. Всички обясняват как най-добрият път да имаш една жена е да й угаждаш. Купувай цветя, бонбони, угаждай й във всичко, бъди непрекъснато около нея, бъди мил, нежен, откликвай на всяка нейна промяна.. Да продължавам ли? Лигаво е. Не издава нищо мъжко, нищо хищническо в природата на човека. Показва, че той е роб, че той се поставя в директна зависимост от нея, че е готов тя да мине през него и да го нагази както намери за добре. Учудващо, но факт. Жените не харесват такова нещо. Не им харесва да са толкова глезени. А масово всички залитат натам във връзките си. Смятат, че така се държи момичето. Ми не. Пробвах. КУР. Не моят. Някакъв чужд. Наеба я и си тръгна. Защо? Защото я бях възкачил на пиедестал, защото ми беше първото гадже. Не първа сериозна връзка, просто първата, с която се забих и се оказа, че ходим. Бях се вкопчил в нея като удавник за сламка. Няма да се оправдавам, да, бях още кажи-речи дете,но.. трябваше да помисля. Помислих и промених някои неща в себе си. И сега се чувствам много по-добре. Да, има ги изненадите, да, има я романтиката .. но е по един мъжки начин. Заедно летим в нашите облаци - като равнопоставени. Няма обожествяване, няма пиедестали, няма златни телци. Не е трудно.

Затова, изключвайте писитата и излезте. Ще ви ебат майките първите няколко пъти, ясно е. Глезени кучки, които са имали като горните лигльовци с цели години до себе си - колкото искаш. Опитайте да поемете с тях по път. Не по нейния, не по вашия личен, а по вашия общ. И не забравяйте, че не сте геймъри, форумци, тревомани, а преди всичко МЪЖЕ. И не ви е страх от новото, предизвикателното и трудното, независимо дали носи името "жена" или "житейска ситуация".
Дерзайте :)

Прав си, в интерес на истината, при това до много голяма степен. Чудех се за какво да се заям, ама всъщност не виждам да има за какво.

Макар, че понеже съм преди всичко мъж, не виждам какво би ми пречило да си пуша коза с Нев и на 27, че и на 57 дори. Далеч не бих бил първият, нито пък последният лекар, който пуши. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2008 17:31

Чета и попивам... наистина благодаря. Когато си намеря гадже, няма да говоря, че е победа и т.н. Ще съм с нея, ще я обичам, ще се държа като мъж и ще сме равни. Няма някой да е роб на другия. Най-важното, ще сме приятели и ще си казваме всичко, ще можем да разчитаме един на дуг. Вярно съм малко отчаян, но знам, че някъде има ЕДНА и за мен :) Имам нужда от нея, а когато дойде ще бъда най-щастливия човек.

Профил

Публикувано на: 06 Сеп 2008 17:48

рекънектъ написа:
Чета и попивам... наистина благодаря. Когато си намеря гадже, няма да говоря, че е победа и т.н. Ще съм с нея, ще я обичам, ще се държа като мъж и ще сме равни. Няма някой да е роб на другия. Най-важното, ще сме приятели и ще си казваме всичко, ще можем да разчитаме един на дуг. Вярно съм малко отчаян, но знам, че някъде има ЕДНА и за мен :) Имам нужда от нея, а когато дойде ще бъда най-щастливия човек.

Е от кво си отчаян...кво стана с най-добрата приятелка или както там и беше името :lol: не го приемай като неква ебавка ма човека ти го каза явно си нямал нужда не си си "хванал" тва е :roll:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 06 Сеп 2008 17:58

За спора малко по-горе - не съм чел всичко, мързи ме, но горе долу схванах идеите ви. Та ето мойта:

Аз съм човек, не шибано животно. Не съм се родил и не живея за да порастна, намеря женска и създам потомство. Аз съм човек, интересувам се от изкуство, мога да мисля, създавам, руша и да изпитвам разни чувства от това. В живота си търся кеф. Кеф ми е да играя УоУ цял ден - играя си. Кеф ми е да обиждам някой уанна би плейбой - обиждам си го. Отрепка съм, ама това не ме грее, щот мога да се протегна, вечерта на терасата уискито много хубаво ми влиза и имам няколко добри дружки. Човек, не животно. Живея за нещата, които ми харесват, не за принципи и глупости.

едит: ей, да не ме изкарате някое хомо. Ако момичето ми харесва бих стоял с нея, но не бих се применил както тя ме иска. Геймките ще си ги има, стоенето по цял ден само по едни боксерки също, а и пийването понякога. Ако ме иска какъвто съм да заповяда, но няма да ставам "отговорен мъж" или както там викате на онея ляти от калъпи работяги. Храна на масата ще имам винаги, риза на гърба ще намеря да си сложа, някой ден може и плазмата да ми кацне, време за всичко има.

NIN - Every day is exactly the same

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com