Просто винаги ми е било интересно
към русенци:Къпете ли се у Дунава?
-
Алминатора__
към русенци:Къпете ли се у Дунава?
Е?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: към русенци:Къпете ли се у Дунава?
Всъщност не, но скоро мисля да го направя за пръв път.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Till.Lindemann
ае винаги съм се чудил тая река става ли за къпане
ако не искате да станете като мен, не се къпете там
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Абе май вече става, за разлика от преди известно време... ;рTill Lindemann написа:ае винаги съм се чудил тая река става ли за къпане
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
На мен селото ми е там и съчетавам плуването с риболова като ходя 
Не се къпете бе,замърсявате реката!Баси 
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Веднъж бях на Златия и се отбихме до Дунава да ходиме за риба с един приятел и се избанях. 

Къпал съм се много отдавна, но не го препоръчвам...
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- bgKommando
- Обратна връзка:
Що лоши спомени?bOtLik3 написа:Къпал съм се много отдавна, но не го препоръчвам...
Аз мисля в скоро време да отида да вида дали става.
Ако пък не ще си донес въдицата да уловим некоя риба.
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Издирват поредната жертва на Дунав
Русенски новини Тяло на удавник било забелязано снощи във водите на Дунав.Р.Р. на 41 години, влязъл да се къпе в р. Дунав, в района на Конския плаж и повече не е излязъл. ... Това е 11-ата жертва във водите на Дунав край Русе тази година, сочи черната статистика.
Ето какво пише днеска в сайта на ruse news. Преди 2 седмици пък двама братя се бяха удавили пак като плували някъде до кея. 11 жертви само за тази година и само в Русе! Никога не съм се къпал у Дунав и мисля да не го правя определено...
Русенски новини Тяло на удавник било забелязано снощи във водите на Дунав.Р.Р. на 41 години, влязъл да се къпе в р. Дунав, в района на Конския плаж и повече не е излязъл. ... Това е 11-ата жертва във водите на Дунав край Русе тази година, сочи черната статистика.
Ето какво пише днеска в сайта на ruse news. Преди 2 седмици пък двама братя се бяха удавили пак като плували някъде до кея. 11 жертви само за тази година и само в Русе! Никога не съм се къпал у Дунав и мисля да не го правя определено...
Nothing of value comes without being earned.
Да, редовно се давят някви, а по баловете да не приказвам изобщо...
Не бих препоръчал на никой да се къпе, и аз не съм се къпал, щото представете си все пак колко много мръсотия е събирала реката в държавите преди България и Румъния и при нас като последни държави през които минава колко мноого е замърсена вече... Пък и голяма част от реката, която минава през Русе е осеяна с всякакви плавателни съдове, които по един или друг начин замърсяват допълнително. А от корабостроителницата колко тонове мизерии изливат
Не бих препоръчал на никой да се къпе, и аз не съм се къпал, щото представете си все пак колко много мръсотия е събирала реката в държавите преди България и Румъния и при нас като последни държави през които минава колко мноого е замърсена вече... Пък и голяма част от реката, която минава през Русе е осеяна с всякакви плавателни съдове, които по един или друг начин замърсяват допълнително. А от корабостроителницата колко тонове мизерии изливат
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Колко тона пикня, лайна, мръсотия, слюнка, пот и що ли още не има в тази речица - не, мерси. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ако мислиш, че морето е много чисто - грешиш!The Chameleon написа:Колко тона пикня, лайна, мръсотия, слюнка, пот и що ли още не има в тази речица - не, мерси.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
А ако ти мислиш, че се къпя и в морето!!!zip0 написа:Ако мислиш, че морето е много чисто - грешиш!The Chameleon написа:Колко тона пикня, лайна, мръсотия, слюнка, пот и що ли още не има в тази речица - не, мерси.
--
Ем, нз.. наистина Дунав ми се струва като по-мръсен в предвид, всичките държави дето си излизат мръсотиите преди нас, а площта вода не е толкова огромна като при морето,.. бе ддз..
ЕДИТ : Ода, дае, разбира се, че мръсотията е много повече, ама не сравняваме 2 реки Дунав, едната много по-мръсна от другата.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Точно. Дори има много повече пикня, лайна, мръсотия, слюнка, пот и що ли още не, предвид че всичките от по-горе изброените нечистотии на реката се вливат там през последните няколко стотин години.zip0 написа:Ако мислиш, че морето е много чисто - грешиш!The Chameleon написа:Колко тона пикня, лайна, мръсотия, слюнка, пот и що ли още не има в тази речица - не, мерси. 8)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Поне създава подобна илюзия (понякога ).zip0 написа:Ако мислиш, че морето е много чисто - грешиш!The Chameleon написа:Колко тона пикня, лайна, мръсотия, слюнка, пот и що ли още не има в тази речица - не, мерси.
абе аз 15 години вече ходя на почивка там и се къпя в реката, а още не са ми изникнали трета ръка и втора глава, тъй че няма какво да се плашите, не е мръсно
а тия, дето се давят, влизат на дълбокото (а на "кея" (каквото и да е това) едва ли брегът е полегат), където течението е най-силно. по принцип е опасна река, защото навсякъде има прагове за корабите - както си ходиш и постепенно става дълбоко (полегат бряг), изведнъж пропадаш 4 метра и край. ама като знаеш къде са праговете, нищо не пречи да си влизаш докъдето щеш.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Еми всъщност на кея прагът не е полегат, да. То е съвсем отвесен. Друга е причината за многото удавници - нужно е не само да си мислят, че могат да плуват, защото реката не прощава на никого.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
... и това се знае откак е потекла.Oda Nobunaga написа:реката не прощава на никого.