искам
искам
Какво означава думата "искам" ?
Re: искам
Да изпитваш нуждата от нещо, което не притежаваш. Независимо дали материално или не.
Убеден съм, че все някой по-долу ще напише километричен пост, но моето виждане е, че с тези две по-горни изречения може да се обобщи.
Убеден съм, че все някой по-долу ще напише километричен пост, но моето виждане е, че с тези две по-горни изречения може да се обобщи.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Takiva chesto izpolzvani dumichki imat mnogo znachenia, zavisiashti ot konteksta.
Imam tova koeto iskam
Imam tova koeto iskam
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Защо пък нещо, което не притежаваш? Ако искаш да целунеш някой ? Или пък искаш да идеш в София? Това не са неща, които можеш да притежаваш или не. Бих перефразирал твоето изказване така:Sweeney Todd написа:Да изпитваш нуждата от нещо,което не притежаваш. Независимо дали материално или не.
Да изпитваш нужда от нещо, независимо дали е материално или не.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Да, не съм се изразил правилно. В случая имах предвид примерно, че аз не съм в София, но искам да ида там; или че аз в момента не целувам, но искам да целувам.
- Gastly
- Обратна връзка:
Искам братовчедката на Константин да ми лапне големия генерал....Те тава е да искаш.
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.
~American Pit Bull Terrier
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.
~American Pit Bull Terrier
Iskam - otraziava syshtestvuvaneto na potrebnost - imam potrebnost, nujdaia se
"Искам" е най-краткият израз на стремежа към щастие, заложен у всеки човек.
Искането е естествена реакция на индивида при постигането на някоя цел. С постигането на целта тя веднага бива подменяна с нова, като по този начин привидно важните цели се оказват просто подробност - основното в целия процес е искането, стремежът.
Прескачам едно съществено логическо звено в разсъжденията си, та да спестя време и усилия, пък и да се помъчи и младият Мислещт, за да стигна до извода, че щастието не е състояние, а безконечен процес, който започва и завършва с "искам".
Искането е естествена реакция на индивида при постигането на някоя цел. С постигането на целта тя веднага бива подменяна с нова, като по този начин привидно важните цели се оказват просто подробност - основното в целия процес е искането, стремежът.
Прескачам едно съществено логическо звено в разсъжденията си, та да спестя време и усилия, пък и да се помъчи и младият Мислещт, за да стигна до извода, че щастието не е състояние, а безконечен процес, който започва и завършва с "искам".
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
"Искам" е определението за ЕГОИЗЪМ на човека. Хай клас е. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ами "искам майка ми да оздравее; искам баща ми да не катастрофира" ?The Chameleon написа:"Искам" е определението за ЕГОИЗЪМ на човека. Хай клас е.
Lex Luthor написа:Ако искаш да целунеш някой ?Sweeney Todd написа:Да изпитваш нуждата от нещо,което не притежаваш. Независимо дали материално или не.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Ами, това пак е егоизъм. Ако майка ти и баща ти са в потъващ кораб (да не дава Господ) наред със стотици други. Ти си мислиш "Дано майка ми и баща ми оцелеят" Не си мислиш за останалите пътници. Това си е егоизъм според мен. Ако изгубиш близък човек скърбиш. Скърбенето не е приятно. Тоест искаш да си спестиш неприятност. Роднините на останалите пасажери също ще загубят някого, но теб не би те интересувало това. Ще те интересуват твоите близки. Та от такава гледна точка, може да се каже че целият живот се базира на егоизма.Nocturno написа:Ами "искам майка ми да оздравее; искам баща ми да не катастрофира" ?The Chameleon написа:"Искам" е определението за ЕГОИЗЪМ на човека. Хай клас е.
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Забележете, че на света няма някой, който искрено иска благоденствие за целия свят.
Значи всички сме егоисти.
Това на аватара не съм аз :/
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Да, 2D правилно го каза.Nocturno написа:Ами "искам майка ми да оздравее; искам баща ми да не катастрофира" ?The Chameleon написа:"Искам" е определението за ЕГОИЗЪМ на човека. Хай клас е.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
е алтруизма измислица ли еKazim написа:Забележете, че на света няма някой, който искрено иска благоденствие за целия свят.Значи всички сме егоисти.
според мен не си прав
остарехме
"ИСКАМ" е дразнещото нещо в племеника ми, и ако се използва думичката "НЕМОЖЕ" става още по зле.
>>>V.S.A<<<
Брей,тоя ледник много ги разбира!Ледник написа:"Искам" е най-краткият израз на стремежа към щастие, заложен у всеки човек.
А ако използва двете думи "НЕ МОЖЕ", чак не ми се мисли какво ще е...VSA написа:"ИСКАМ" е дразнещото нещо в племеника ми, и ако се използва думичката "НЕМОЖЕ" става още по зле.
@Active, май нещо ти се прииска, а?
Добре, преди 2 години, докато още бях в България, го нямаше феномена "неможе"Sweeney Todd написа: А ако използва двете думи "НЕ МОЖЕ", чак не ми се мисли какво ще е...![]()
Има ли причина или просто ей така се появи?