Помагайте
Игри: Стелт жанк
Игри: Стелт жанк
Моля, кажете ми една игра в stealth жанр. Вече играх Spliner cell, assassins creed, hitman и manhunt.
Помагайте
Помагайте
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Игри: Стелт жанк
Че тя Assassin's Creed ако е стелт аз съм Сам Фишър. Иначе тъй като стелта е един любим мой жанр ще ти препоръчам доста заглавия: Death To Spies, Cold War, Pilot Down: Behind Enemy Lines, Aurora Watching, Sniper Elite, Alias (която не е баш стелт де ама има от време на време стелт елементи).
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
No написа:Thief сериите.
I second that!
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Всичките splinter cell и hitman игри ли си минал 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Hitman e the best ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
ААА зомбита навсякаде HELP!!! DESENT FROM THE DARKNES!!!
^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img
^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img
Не ми се сториха много по-дървени от Half-Life.No написа:Thief сериите. По думите ти съдя, че си "новопокръстен" геймър (извини ме, ако греша) и по-старите две части на поредицата ще ти се сторят "дървени" (най-вече заради графиката), но 3-тата част на гаретската сага би трябвало да ти допадне..
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
The Dark Project, ако му се стори дървена, по-добре въобще да не се занимава със стелт игри. DS просто бледнее пред първата (!) и втората.No написа:Thief сериите. По думите ти съдя, че си "новопокръстен" геймър (извини ме, ако греша) и по-старите две части на поредицата ще ти се сторят "дървени" (най-вече заради графиката), но 3-тата част на гаретската сага би трябвало да ти допадне..
Hitman: Silent Assassin както и Contracts са добри попадения. Ако сте крайни фенове, ще изиграете и първата, разбира се. Колкото до Blood Money - бъгава е. Също MTG, поне това, което е излязло за PC.
Negative Frequency Entity.
Всички горепосочени съм ги превъртал без Sniper Elite. За нея не ми стигнаха нервите.
-
Ейнджъл Фейсо
Братле, Sniper Elite пък е ебати лесната игра 
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Еми тогава пробвай Stolen ако и нея не си я играл. Забравих да я спомена в предния ми пост.Zezo написа:Всички горепосочени съм ги превъртал без Sniper Elite. За нея не ми стигнаха нервите.
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Препоръчвам ти Metal Gear Solid, всичките!