http://games.slashdot.org/article.pl?si ... 5&from=rssAfter the first announcement on 1997-04-27 and over eleven years of fresh start after fresh start, Duke Nukem Forever finally comes to your system. At least if your system is an Xbox 360. Jon Siegler, the webmaster of 3D Realms, confirms this on their site: "As has been reported around the net today, we can confirm that the game has indeed passed final certification with Microsoft on Friday the 15th of August (on our first try, no less). That means the game is done — it is now in the hands of Microsoft."
Duke Nukem Forever DONE!
Duke Nukem Forever DONE!
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Re: Duke Nukem Forever DONE!
Масово коментарите са, че това е Duke Nukem 3D за XBox, НЕ Duke Nukem Forever.
Пък ако е все пак DNF, обезателно ще излезе за ПЦ (пък било то след още едно десетилетие
), защото приходите ще са главозамайващи.
Пък ако е все пак DNF, обезателно ще излезе за ПЦ (пък било то след още едно десетилетие
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- shub niggurat
- Обратна връзка:
АХАХАХХАХА[12:32:18] ENDVRA каза: това е все едно
[12:32:20] ENDVRA каза: да цъфнат
[12:32:21] ENDVRA каза: налъмите бе
джумерки
Duke Nukem Forever
Release Date - 06.06.2666
- Till.Lindemann
скоро ще кажат, че работата по играта е спряна
-
Sentinel
- В момента играе: World of Warcraft: Wrath of the Lich King
Update: 08/19 10:47 GMT by T : Several readers have written with a correction: this announcement is actually about Duke Nukem 3D, rather than Duke Nukem Forever.

Global Strike Task Force
Разработката на тази игра ще надживее всички ни!!!
Под всички ни имам предвид човечеството като цяло...
Под всички ни имам предвид човечеството като цяло...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Защото енджина на следващия Quake или Unreal им се е сторил в пъти по-добър и трябва да го нагодятTill Lindemann написа:скоро ще кажат, че работата по играта е спряна
- Кирилицата
- В момента играе: GTA 4
е нали трябва да имаме време да поиграемчовeк написа:На 23 е уе.Brain написа:Release Date: 22/12/2012
Аз викам да го сложат на 24, та като настъпи края на света, да си кажеш "Копеле, така и не успях да разцъкам 4ever-а"...и така ще се ядосаш, че няма да забележиш, кога си пукнал. Няма да имаш време, за съжаления, разкайвания и депресии.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
then they will be inspired by the apocalypse and rewrite the story of the game, so it would take them another decade or twoZZZzombie написа:Duke Nukem Forever
Слава Героям!
Това честно ме разби!code_red написа: then they will be inspired by the apocalypse and rewrite the story of the game, so it would take them another decade or two
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Ебах.... 
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Какво толкова пищите по тази игра?Вярно е ,че авторите се избазикаха с нас,но щом са казали ,че ще я направят-значи ще я направят.И аз не вярвам ,че ще стане,но и аз тръпна в очакване.Не сте ли забелязали,но щом излезе някакъв трейлър на дадена игра или филм ,то той\тя е факт?
То трейлъри от DNF имаше и към 2002-2003, ако не се лъжаZuzko написа:Какво толкова пищите по тази игра?Вярно е ,че авторите се избазикаха с нас,но щом са казали ,че ще я направят-значи ще я направят.И аз не вярвам ,че ще стане,но и аз тръпна в очакване.Не сте ли забелязали,но щом излезе някакъв трейлър на дадена игра или филм ,то той\тя е факт?
Първият трейлър, с Quake 2 engine е от Е3 през 1998.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!