Море
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Re: Море
Ще ми се
С две от тях не съм си имал само взаимоотношения...Две от тях пък имат връзки по 2 год вече...абе мани, към други си пренасочих вниманието на морето 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Tripadvisor.com , niama da kazvam dali e nai - dobria sait za turistical researchs, no dokolkoto imam opit za Greece opredeleno e perfekten, mojesh da namerish info i pic's, kakto i reviuta ot klienti za vsichki hoteli. Vse pak triabva da se ima v predvid, che poniakoga sobstvenicite na hotelite pishat do sebe si.
Good luck and enJOY
Good luck and enJOY
- Гиро мекицата
аре сички на москвича да се натварват с луканка, шпек салам и домашна питка, тръгвайте към Гърцията че има страшни примосии
точно такаHELLwINd написа:dokolkoto imam opit za Greece opredeleno e perfekten
И аз в първия момент си помислих друго. 
Колко си наивен.Duke написа:И аз в първия момент си помислих друго.
Не, той казва, че има постоянна възвръщаемост на инвестициите!човeк написа:Не, просто е глупав...Ледник написа: Колко си наивен.
По малко и от двете май. 
Бях преди няколко седмици в Атина. Не е лошо за десетина дена, но плажовете не са като тукашните... Пасъкът е по-лош, а и морето е прекалено солено. Да не говорим, че хубавите жени са рядкост. Не ме разбирайте погрешно де, все пак много ми хареса.
Утре заминавам на лагер в Приморско и като се върна ще споделя впечатления и от там.
Утре заминавам на лагер в Приморско и като се върна ще споделя впечатления и от там.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Тази година беше интересно. В началото на лятото с клуба ми имахме участие на златните, бяха ни покрили пътя и преспиването, но аз бях в сесия и останах там само 24 часа. На 2-ри август пък отново имахме участие, този път на Свети Влас, но останахме на морето за десетина дни, самоче не на Свети Влас, а на следващият ден се транспортирахме чак до Варна, щото там имаме приятели. Абе голямо приключение беше 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
----------
В Италия за един ден бях на море и след тва исках да се прибирам в България...
Нема такъв ужасТ, на плажа (ако може да се нарече така) нямаше пясък а некви малки камъни които се нагряват до 50+ градуса и не може да се стъпва по тях, а в морето имаше големи камъни на които няма начин да не се удариш, пък и водата беше много солена,
на всичкото отгоре така изгорях, че през следващите 5 дни едвам можех да се движа...
П.П. Поне сега във Варна ще съм на истинско море.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
П.П. Поне сега във Варна ще съм на истинско море.
- Till.Lindemann
ми, баторе, то почти навсякъде е така
великата френска ривиера-марсилия, МОНАКО-бели камъни, остри на всичкото отгоре, не можеш да легнеш...
Дубай, дето всички много го хвалят-еми не, пак камъни, а където не са камъни, някъв мн кофти(пустинен)пясък, дето първо се нагрява много, после като духне вятър, направо пясъчна буря в очите ти, мн е фин пясъка за това май
великата френска ривиера-марсилия, МОНАКО-бели камъни, остри на всичкото отгоре, не можеш да легнеш...
Дубай, дето всички много го хвалят-еми не, пак камъни, а където не са камъни, някъв мн кофти(пустинен)пясък, дето първо се нагрява много, после като духне вятър, направо пясъчна буря в очите ти, мн е фин пясъка за това май
EDIT: This post under construction
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Абе нещо по новините даваха за технопартито, за което разправяшМорт написа:EDIT: This post under construction
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Обзор е много добро местенце.Хареса ми много
Особенно,ако мястото за почивка е лагера с рускинчетата
Има доста красиви.
Иначе много яко си изкарахме.С Васко(amc) бяхме заедно.Лудницата беше.
Догодина пак,ама за 15 дни
Особенно,ако мястото за почивка е лагера с рускинчетата
Иначе много яко си изкарахме.С Васко(amc) бяхме заедно.Лудницата беше.
Догодина пак,ама за 15 дни
|
|
| 
Започна така:

3те дни в Родопите протекоха горе долу по този начин:

Имаше и музика:

След това пътувахме:

И отидохме на Градина:

Там се пи доста бира:

Дните минаваха така:

А нощите така:

Флюбих се:

Бях на феста в бургас:

Като Много Важен Човек:

След това вдигнахме лагера:

И отидохме на Текнивала:

Имаше големи сцени:

И трещящи чужденци:

Когато си тръгнах от морето спряхме за 3 часа in the middle of nowhere поради някакъв проблем:

Почаках си:

Но пък намерих правилните хора:

3те дни в Родопите протекоха горе долу по този начин:

Имаше и музика:

След това пътувахме:

И отидохме на Градина:

Там се пи доста бира:

Дните минаваха така:

А нощите така:

Флюбих се:

Бях на феста в бургас:

Като Много Важен Човек:

След това вдигнахме лагера:

И отидохме на Текнивала:

Имаше големи сцени:

И трещящи чужденци:

Когато си тръгнах от морето спряхме за 3 часа in the middle of nowhere поради някакъв проблем:

Почаках си:

Но пък намерих правилните хора:

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Истината е, че въобще не ми приличате на хора, 'дето биха пушили тютюн на това наргиле. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS