В нета са плъзнали трейлари на Need For Speed-Undercover.От първи впечатлиния ми харесаха.Само да не стане с ProStreet-а-една голяма "Гавра" с феновете.
Какво мислите и какви ще са ви впечатлениятя за новия Need For Speed-Undercover?
Без спам моля!!!
Need For Speed-Undercover
- Till.Lindemann
Re: Need For Speed-Undercover
еми няма как да ти кажа какви ще ми бъдат впечатленията...надявам се добри
но изглежда добре, щяло да има още коли и по-добър геймплей(все пак наскоро излезе ГРИД, тъй че ако си говорим за състезания на писти, ЕА няма смисъл да почват)
надявам се да бъде като MW
но изглежда добре, щяло да има още коли и по-добър геймплей(все пак наскоро излезе ГРИД, тъй че ако си говорим за състезания на писти, ЕА няма смисъл да почват)
надявам се да бъде като MW
- Riser
- В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
Ми като си имате в предвид ,че ще е нещо като "Транспортер" и ще е като в MW ,но ще играеш някаква главна роля като съучастие или замес с ченгетата... мисля ,че тва ще бъде наистина интересно! 
Edited! be happy
Edited! be happy
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Само да те информирам, че клавишът ~ изпълнява ролята на буквата "Ч" при фонетичен режим на клавиатурата.Нищо лично, просто като ти гледам писанията, май не го знаеш.Riser написа:Ми като си имате в предвид ,4е ще е нещо като "Транспортер" и ще е като в MW ,но ще играеш някаква главна роля като съу4астие или замес с 4енгетата... мисля ,4е тва ще бъде наистина интересно!
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Доживях момента Никсъна да учи другите за писане във Форума!Lord of the dreams написа:Само да те информирам, че клавишът ~ изпълнява ролята на буквата "Ч" при фонетичен режим на клавиатурата.Нищо лично, просто като ти гледам писанията, май не го знаеш.Riser написа:Ми като си имате в предвид ,4е ще е нещо като "Транспортер" и ще е като в MW ,но ще играеш някаква главна роля като съу4астие или замес с 4енгетата... мисля ,4е тва ще бъде наистина интересно!
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Боже и взех, че повярвах на ръководството, че тея са си взели поука от това всяка година да пускат по едно ново заглавие. Уж Началото на идната година (2оо9) ,за да стане нещо читаво. Дрън дрън ярина все същата работа на година по 1 NFS.
Да се надявам , че няма да е като ProSuxTreet, а ще бъде нещо наистина грабващо
Да се надявам , че няма да е като ProSuxTreet, а ще бъде нещо наистина грабващо
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON