Need For Speed-Undercover

Игри за PC
Zuzko

Need For Speed-Undercover

Мнение от Zuzko »

В нета са плъзнали трейлари на Need For Speed-Undercover.От първи впечатлиния ми харесаха.Само да не стане с ProStreet-а-една голяма "Гавра" с феновете.

Какво мислите и какви ще са ви впечатлениятя за новия Need For Speed-Undercover?

Без спам моля!!!
Аватар
Till.Lindemann

Re: Need For Speed-Undercover

Мнение от Till.Lindemann »

еми няма как да ти кажа какви ще ми бъдат впечатленията...надявам се добри
но изглежда добре, щяло да има още коли и по-добър геймплей(все пак наскоро излезе ГРИД, тъй че ако си говорим за състезания на писти, ЕА няма смисъл да почват)
надявам се да бъде като MW
Аватар
Riser
В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.

Мнение от Riser »

Ми като си имате в предвид ,че ще е нещо като "Транспортер" и ще е като в MW ,но ще играеш някаква главна роля като съучастие или замес с ченгетата... мисля ,че тва ще бъде наистина интересно! :)

Edited! be happy :)
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Riser написа:Ми като си имате в предвид ,4е ще е нещо като "Транспортер" и ще е като в MW ,но ще играеш някаква главна роля като съу4астие или замес с 4енгетата... мисля ,4е тва ще бъде наистина интересно! :)
Само да те информирам, че клавишът ~ изпълнява ролята на буквата "Ч" при фонетичен режим на клавиатурата.Нищо лично, просто като ти гледам писанията, май не го знаеш. :D
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Lord of the dreams написа:
Riser написа:Ми като си имате в предвид ,4е ще е нещо като "Транспортер" и ще е като в MW ,но ще играеш някаква главна роля като съу4астие или замес с 4енгетата... мисля ,4е тва ще бъде наистина интересно! :)
Само да те информирам, че клавишът ~ изпълнява ролята на буквата "Ч" при фонетичен режим на клавиатурата.Нищо лично, просто като ти гледам писанията, май не го знаеш. :D
Доживях момента Никсъна да учи другите за писане във Форума! :D Алилуя :omfgomfg:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Боже и взех, че повярвах на ръководството, че тея са си взели поука от това всяка година да пускат по едно ново заглавие. Уж Началото на идната година (2оо9) ,за да стане нещо читаво. Дрън дрън ярина все същата работа на година по 1 NFS.
Да се надявам , че няма да е като ProSuxTreet, а ще бъде нещо наистина грабващо ;)
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Публикувай отговор