Въпрос относно хладни оръжия.
Въпрос относно хладни оръжия.
Някой знае ли къде във Варна се правят/ продават хладни оръжия ? Говорим за мечове, саби, катани и т.н.
Също така ми се иска да разгледам скъпи ножове. По възможност някакви изрисувани и т.н
Също така ми се иска да разгледам скъпи ножове. По възможност някакви изрисувани и т.н
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
Re: Въпрос относно хладни оръжия.
За да си направиш сепуку не мисля че е задължително да имаш фенси ножка... Достатъчно е просто да се разпориш и да ни отървеш от своето безсмислено съществуване, другарю... Не се радвам че ви познавах...рекънектъ написа:Някой знае ли къде във Варна се правят/ продават хладни оръжия ? Говорим за мечове, саби, катани и т.н.
П.С. Живея в шибаната дупка наречена София и не мога да ти помогна
Torsofuck - Raped by Elephants: http://www.youtube.com/watch?v=JblFx1aXpeU
Anal Cunt - Hitler was a Sensitivie Man: http://www.youtube.com/watch?v=j44jb8hPWu8&NR=1
Nyon - Das ist Sparta: http://www.youtube.com/watch?v=1RAsil7l ... re=related
Anal Cunt - Hitler was a Sensitivie Man: http://www.youtube.com/watch?v=j44jb8hPWu8&NR=1
Nyon - Das ist Sparta: http://www.youtube.com/watch?v=1RAsil7l ... re=related
- Till.Lindemann
еми имаше един магазин магнум надолу от операта
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Ше колиш ли некой бе, дупе? Или от много слушане на млековар и ти реши да станеш рицар?

човeк написа:Ше колиш ли некой бе, дупе? Или от много слушане на млековар и ти реши да станеш рицар?
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
за Варна не знам, но покрай Търново има майстор който прави много добри катани за приемливи пари (около 600-700лв)
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
600-700 кинта не са ли малко множко за нещо, което няма да има точно определена цел (или само да краси)? По-добре една култова картина да си вземе за тея пари или нещо, което ще му е от полза 
100-200 лева, айде ок, ама 600 О.о
100-200 лева, айде ок, ама 600 О.о
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
е, не става дума за сувенир като тия по курортите с който и един крайник няма да можеш да отсечеш, а за сравнително сериозен меч
ако човека се занимава с кендо/кенджуцу/йайдо защо да не си вземе
тренировките с истинско оръжие са по-ползотворни
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Може ли да попитам защо тренировка с нещо, което може да убие противника ти са по-ползотворни?Не е заяждане а любопитствоI_Hate_Noise написа:е, не става дума за сувенир като тия по курортите с който и един крайник няма да можеш да отсечеш, а за сравнително сериозен мечако човека се занимава с кендо/кенджуцу/йайдо защо да не си вземе
тренировките с истинско оръжие са по-ползотворни
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
при самостоятелните упражнения става дума, разбира се. добре е да се свикне с теглото на teh real thing. бокенът е по-лек. стига да си донякъде advanced, колкото да не се заколиш с истинският меч де
малко не по темата, но яко: http://coldsteel.nnm.ru/vystavka_aho_v_tule_ за цената на тези не ми се мисли обаче
ако изобщо могат да се закупят
малко не по темата, но яко: http://coldsteel.nnm.ru/vystavka_aho_v_tule_ за цената на тези не ми се мисли обаче
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Е извинявай ма 6-700 лева да са добри пари за катана...Тоя майстор мое да си я навре отзад тая катана.Баща ми преди време някъв родопски ковач му изработи много добър меч (в който има много повече матерял от катаната) за 150 леваI_Hate_Noise написа:за Варна не знам, но покрай Търново има майстор който прави много добри катани за приемливи пари (около 600-700лв)
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
но не е до мат'риала само, изработката е МНОГО сложна (това е най-съвършеното хладно оръжие все пак). острието има доста елементи изискващи голямо внимание и майсторство. качествата и цената на меча се определят точно от прецизноста на изпълнението им. и 600-700 лв са си малко, цената на мечовете на японските майстори стига до десетки хиляди (треньора ми си е купил неговата от Япония преди 6 години за $9000, но тя си е СВРЪХ... ако ще е нещо за украса на стаята - има и за 30-40 лв... но те само приличат на катана
)
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Бе какъв баланс на острието бе аз да не съм тръгнал да правя геноцид с тоя меч я се осъзнайтеNo написа:И ти как разбра колко е добър меча? Баланс на острието, качество на металната сплав, качество на самата изработка, материал, използван за направата на ефеса?
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
човeк написа:Ше колиш ли некой бе, дупе? Или от много слушане на млековар и ти реши да станеш рицар?
АХАхахАХАХАХаХхАхАхахахахаХАХХАХАхАХАХха !!!!!!!!
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
Алминатора__
Ай на бас,че на баща му меча ще разреже твойта катана на две!No написа:О, ние сме запознати, ти говориш глупости.
Е него за кво му е?Смисал едва ли ше си го носи по улицата за самозащита.А ако е решил да тренира му трябва изкуственаNo написа:ГЛУПОСТ, КОЯТО СТОИ ЗАКАЧЕНА НА СТЕНАТА.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Джорикс, стига писа постове, за да се депресираш от пост каунта си, чети книги барем поумнееш.Jorix написа:Е него за кво му е?Смисал едва ли ше си го носи по улицата за самозащита.А ако е решил да тренира му трябва изкуственаNo написа:ГЛУПОСТ, КОЯТО СТОИ ЗАКАЧЕНА НА СТЕНАТА.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Добре къв ти е проблема на тебе па са.Обсъждаме си нещо по темата не мога да разбера с кво толко те издразних,че да напишеш няква безмислица само и само да се заяждаш.Честно казано не разбрах кво искаш да кажеш,явно е свързано със посткаунт.Ма то кво друго мое да напише човек със 8000+ мнения ти сигурно кат си легнеш сънуваш форума.Книги достатъчно чета а ти очевидно и депресия не знаеш кво е.The Chameleon написа:
Джорикс, стига писа постове, за да се депресираш от пост каунта си, чети книги барем поумнееш.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ми, момче, приказваш няк'ви адски глупости. Слушай No по темата и се учи.Jorix написа:Добре къв ти е проблема на тебе па са.Обсъждаме си нещо по темата не мога да разбера с кво толко те издразних,че да напишеш няква безмислица само и само да се заяждаш.Честно казано не разбрах кво искаш да кажеш,явно е свързано със посткаунт.Ма то кво друго мое да напише човек със 8000+ мнения ти сигурно кат си легнеш сънуваш форума.Книги достатъчно чета а ти очевидно и депресия не знаеш кво е.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ок е са тичам да си зема меч за 700 лева