Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Олимпиадата
Публикувано на: 12 Авг 2008 10:28

Очертава се по-пълен провал и от тази в Атина :x :x :x
Като гледам, единствено имаме шанс за някакви медали при волейбола, дългото плуване (Стойчев фтв) и може би борба... Пълна трагедия, чак се срамувам :( :x :x :x :x

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Олимпиадата
Публикувано на: 12 Авг 2008 10:29

Да го духат китайците. :rockon:

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 10:35

Те много народи да го духат, но мисля, че това ще ни е най-лошата Олимпиада евър. И то не, защото нямаме добри спортисти, а защото повечето от тях са 30+ и годините си казват думата. Ето за пример Назарян днеска както се бореше за трето олимпийско отличие, сега играе репешажи за бронзов медал :| Или Таню Киряков...
Не култивираме млади спортисти. Само волейбола ни отсрамва, донякъде. Те имат потенциял за медал...
Сега ще видим какво ще покажат и лекоатлетите ни, тия дни почват състезанията...

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 10:46

Ахам, а за Йовчев да не говорим. Той вече пета олимпиада се мъчи да вземе златото. :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 10:54

абе деник не се надъхвай изобщо
ти виж, хора, на които трябва да им пука, не дават пет пари за тва, което се случва, а ти се ядосваш
спортистите са скапани-виждам Армен Назарян и Венелин Венков-падат от най-скапаните противници, от първия ден по борба, останаха до 11 часа, стига толкова
вчера гледах тва момиче с федербала-еби бахти бездейната мърлява работа...противничката си личеше, че е спортист, трениран при това.нашето момиче беше някакъв дроб, която се мъкнеше като гущер по корта
тва другото момче плувеца-Мишо май беше.еми напомня ми като предна олимпиада един черен се плицикаше във водата, докато другите поставяха рекорди, другите вече се бършеха, той тогава излезе от басейна, обаче накрая всички го аплодираха-при нас същата работа само дето не го аплодираха Мишо...
Великите ни стрелци се преебаха в самото начало.обясни ми как според теб, златни медалисти, за няколко години да загубят тотално умения и да завършат 10 и 11-ти?Те какви травми получават?Късане на бицепса на пръста ли?
за Йордан Йовчев надежда няма ли?
А боксьорчето, което би с 14 на 1?
Единствените ни силни звена-щангите и волейболът, пак намериха начин да ги преебат.Щангите-няква мистерия, някви проверки през седмица, накрая намират някъв праисторически стимулант и тва е.Никой нито лук ял, нито лук мирисал.Вината няма да я поеме никой гаранция.Те са си прибрали парите вече за това.
Волейболът-нам си кво, нам си що, с контузия, без контузия, конфликт с нам си кой, конфликт с баба му-един от най-добрите ни играчи чи няма-пак някой се опитва да не бутне.

Тъй, че деник, не се надъхвай.Истината е, че на никой, свързан със спорта, не му пука, а ти само ще хабиш мозъчни клетки.Всъщност нас нищо не ни грее от евентуалните медали.Просто гордостта.Да, ама сега и нея я няма.Еми бал съм ги тогава.

Най-голямата шибня е, че американците, колкото и тъпи и малоумни да са, явно имат школа и държавата им се грижи за тях-сам виждаш медал след медал.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 15:13

Жалко ми е за спорта у нас... Ти го каза - хората, на които трябва да им пука не дават никакви пари.
Просто исках да изразя искрения си песимизъм. Верно, пропуснал съм още някой-друг спортист сред потенциалните медалисти, но нека направим една проста сметка

Цитат:
33 Bulgaria Bulgaria (BUL) 2 1 9

Това са медалите ни от Атина злато/сребро/бронз.

А само потенциалните ни медалисти тази година сигурно са по-малко от общия ни брой медали преди 4 години.

Волейбол - тъкмо чета, че Константинов се върнал при отбора и ще играе, иначе ще се доуточняват нещата кво се е случило с него. Та тук може да имаме медал, защото сме побеждавали всяка една от великите сили, защо да не го направим и сега.

Петър Стойчев също е потенциален (дори златен) медалист в своя плувен маратон. Също бях чул, че ще се пробва и на 1500м, но не знам как е с късите разтояния.

Румяна Нейкова вчера направи добър четвъртфинал, и ми изглежда в добра форма (като за последна олимпиада...) - според мен има сили за медал.

За Йовчев също има надежда за медал, както викаш, и той е крайно мотивиран, защото и на него му е последна олимпиада.

Боксьорчето би с 14 на 1 в първия кръг, както бадминтонистката би една украинка в началото. Ама кво стана..? (ти го каза)
Но и за двамата ни боксьори се надявам да стигнат по-далеч, но просто не ми се вярва. И не защото са слаби и т.н., а защото боксовата ни делегация на олимпиадата се състои от трима човека - 2 боксьора и един треньор. От федерацията не са им пратили нито масажисти, нито лекари, нито поне спаринг партньори. Така не се печелят медали.

Не знам как стоят нещата с художествената ни гимнастика, винаги сме били сред най-добрите, но с тези азиатки (и русначки, и китайки, и всякакви други там), надали ще имаме шансове.
При леката ни атлетика имаме разни спортисти, като повечето от тях са ми неизвестни. Не съм чул за нова голяма наша звезда след Атина 2004, така че и тук надали ще успеем. Не знам в каква форма е Ивет Лалова, но при конкуренция, състояща се основно от чернилки (които им е вродено да бягат), според мен също няма шанс.

Ако пропускам някой наш спортист/ка, може да ме допълниш
По моите груби преценки тази година имаме потенциални... 4 медала :(
Дано се окажа лош гадател, но нещата не вървят на добре.

Армен Назарян безславно се прости с тази олимпиада като не взе дори бронз.
В момента ние имаме 0 медала и сме зад държави като Киргистан, Грузия, Того и т.н.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 15:17

denik написа:
В момента ние имаме 0 медала и сме зад държави като Киргистан, Грузия, Того и т.н.

:oops: Срам и позор. Аз вече и на 4 медала ще се радвам. :oops:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 15:40

denik написа:
не, защото нямаме добри спортисти, а защото повечето от тях са 30+ и годините си казват думата.

Да, това е последното поколение спортисти, тренирали при социализма.
А откъде да имаме по-млади спортисти? Младежкия спорт държавата го заряза. В момента ако искаш да спортуваш, трябва сам да си плащаш. Преди имаше организирано търсене на таланти, треньори тренираха групи деца с надеждата някой да излезе талантлив и да стане професионален спортист. Това вече го няма в България, резултата е, че младото поколение спортни таланти работят като охранители.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 19:13

Прав си.
Между другото имам една теза, че именно заради студената война ние, а и много други съветски държави сме имали такива школи и такива спортисти. За да покажем на капиталистите колко по-добри сме, естестствено. А сега всичко се диктува от пазара - какво се търси и какво се предлага и на кой кое му е изгодно...

И все пак да честитим на волейболистите победата срещу Япония! Убеден съм, че ще излезем от групата (Япония, Китай, Венецуела, САЩ, Италия), при положение, че първите 4 се класират.

Искам и да добавя нещо към предишния си пост - направих груба грешка, че пропуснах две наши спортистки:
Станка Златева е може би единствения ни 99% сигурен медалист (да не се контузи само, да не дава господ), затова чакам с нетърпение да почнат нейните мачове (борба)

Мария Гроздева вече се подвизава веднъж на тази Олимпиада и отпадна безславно, но сега тъкмо разбрах, че това не й е била силната дисциплина - тя предстои тия дни, така че ще стискаме палци! :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 12 Авг 2008 19:14

Честита да ни е победата срещу Япония и аз останах много доволен!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 12 Авг 2008 19:59

Till Lindemann написа:
Късане на бицепса на пръста ли?

PWNED!!!11!!! :lol: :lol:

Иначе подкрепям.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2008 09:23

Мария Гроздева не взе никакъв медал за първи път след 16 (4 олимпиади) години.
Не можахме да се представим добре в един спорт, в който имаме традиции... Нито Таню Киряков, нито Мария Гроздева...

Профил

Публикувано на: 13 Авг 2008 09:38

Някой може ли да ми каже как този Майкъл Фелпс спечели всички медали без допинг.

Профил

Публикувано на: 13 Авг 2008 09:46

denik написа:
Очертава се по-пълен провал и от тази в Атина :x :x :x
Като гледам, единствено имаме шанс за някакви медали при волейбола, дългото плуване (Стойчев фтв) и може би борба... Пълна трагедия, чак се срамувам :( :x :x :x :x

Не знам но мисля,че Румяна Нейкова има шанс да вземе медал.Досега гледах всичките и гребания и не си даваше много зор,а все завършваше първа.Така че успех Руми.

Профил

Публикувано на: 13 Авг 2008 10:02

chekadilo написа:
Някой може ли да ми каже как този Майкъл Фелпс спечели всички медали без допинг.

Все някой трябва :)

Пък и ще вземе около 2.5 милиона долара от рекламодатели и спонсори :)
Ти щеше ли да вземеш всички медали без допинг срещу 2.5 милиона долара?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2008 11:13

абе аз знам, че спорт без стероиди вече няма
важното е да не те хванат
пък и американците имат лаборатории, сами си правят качествени неща, не чакат като нас руснаците да си раздават боклуците при нас

Профил

Публикувано на: 13 Авг 2008 11:20

Може и да те хващат,но мисля че някой ги подкупва да мълчат.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2008 11:31

Всички вземат химии. Просто умните взимат химии, които притискат незаконните химии.
А нашите щангисти взимат комунистически химии (за което не са виновни те, де)...

За Румяна сте прави - според мен и тя ще вземе медал :)
Тъкмо сега почва мача на нашия за бронз (борба, Янакиев). Пожелавам му успех!

Братята Янакиеви (гребане) завършиха последни, наравно с лодката с камерата ...

Другия ни борец отпадна от борбата за бронза.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2008 12:18

Евалата-бронз
кво стана с Нейкова

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2008 12:35

Класира се за финала (2-ро място на полуфинала) като показва доста добра форма :)

Браво за бронза, верно! Честито!

И въпреки това, песимизма ми продължава да преобладава :> Днес от 17:30 играе Кубрат Пулев (бокс, осминафинал) при тежките. Там имаме шанс!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com