Джо беше стар войн. Предстоеше му тежка мисия - да хване самурая без име.
Джо се криеше зад един храст, докато чуваше стъпките на самурая. Излезе пред него и извади двете си брадви.
-Ти идваш с мен.
-Не.
-Да.
Джо замахна с едната брадва но ударът му беше париран. Той отстъпи назад, но се хлъзна на пилешкото шишче, което беше изпуснато от един търговец миналата вечер. Падна и едвам се преобърна за да избегне удара на самурайския меч. После хвърли едната си брадва но този без име я избегна и срита Джо. Старият войн нямаше какво да направи.
-Джо, стари войне, ти идваш с мен - каза безименният, а Джо изпадна в безсъзнание.
Старият войн
Re: Старият войн
Гиро друго не пише.
-
Алминатора__
ПХахаххахахаха искаме още!Гиро мекицата написа:Джо беше стар войн. Предстоеше му тежка мисия - да хване самурая без име.
Джо се криеше зад един храст, докато чуваше стъпките на самурая. Излезе пред него и извади двете си брадви.
-Ти идваш с мен.
-Не.
-Да.
Джо замахна с едната брадва но ударът му беше париран. Той отстъпи назад, но се хлъзна на пилешкото шишче, което беше изпуснато от един търговец миналата вечер. Падна и едвам се преобърна за да избегне удара на самурайския меч. После хвърли едната си брадва но този без име я избегна и срита Джо. Старият войн нямаше какво да направи.
-Джо, стари войне, ти идваш с мен - каза безименният, а Джо изпадна в безсъзнание.
-
Navuhodonosor
Кратки пълни глупости ? ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Lame, Lamer, Lamest
Ако ги направиш по-дълги и по-глупави може и да се чете 
Тва на нищо не мяса...И точно затова ме кефи
Браво Гиро,само така.Скоро и аз ще измисля някоя глупост
Браво Гиро,само така.Скоро и аз ще измисля някоя глупост