От колко време сте геймър ???
- Edwin Odesseiron
Re: От колко време сте геймър ???
Преди 13-14 години трябва да съм си взел първата конзола (нинтендо ли беше к'во беше там)
На компютри започнах с излизането на първия Age of Empires (1997)
Всъщност имам някакви бегли спомени за разни шуутъри с един френд в офиса на баща му още преди това но не помня кои бяха
На компютри започнах с излизането на първия Age of Empires (1997)
Всъщност имам някакви бегли спомени за разни шуутъри с един френд в офиса на баща му още преди това но не помня кои бяха
I'm busy, okay? I'm busy!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Дъ Пич написа:Ха. То кво излиза. Хем съм по-малък от повечето от вас. Хем геймя от повече време
Еееебаси голямата пишка имаш, значи, човече..!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
And that's a good thing?Дъ Пич написа:Ха. То кво излиза. Хем съм по-малък от повечето от вас. Хем геймя от повече време
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
В далечната 1986 г. (някои тук нямат идея даже кога е било това)
на връщане от една командировка си купих от Париж последния вик на геймърската индустрия (тогава) Spectrum ZX. Даваха го с 8 игри. Та ... оттогава, значи!
През 1988 г. за първи път имах късмета да притежавам служебен компютър (286-ица) с EGA монитор и цели 40 МБ (мегабайта - да не помислите, че е грешка) хард диск. По неведоми пътища, отнякъде изникна култовата игра (и досега си остана - без последната версия, която я оакаха здраво) Leisure Suit Larry (1) - куест с диалогов интерфейс - пишеш от клавиатурата фрази и ... ако уцелиш
минаваш нататък!
Сетне - всичко по реда си - Doom, Quake, всички възможни куестове та ... досега.
Сега на преклонната за някои възраст от 55 г. здраво си джиткам всяко по-достойно заглавие от категорията на 1-st player shooter, Tactical shooter (особено ги почитам - цялата поредица Medal of Honor и др. подобни), както и любимите куестове за размърдване на мозъчните клетки, доколкото са ми останали...
Общо това прави, комай, 22 години....
Малеейй! Колко съм дърт!
През 1988 г. за първи път имах късмета да притежавам служебен компютър (286-ица) с EGA монитор и цели 40 МБ (мегабайта - да не помислите, че е грешка) хард диск. По неведоми пътища, отнякъде изникна култовата игра (и досега си остана - без последната версия, която я оакаха здраво) Leisure Suit Larry (1) - куест с диалогов интерфейс - пишеш от клавиатурата фрази и ... ако уцелиш
Сетне - всичко по реда си - Doom, Quake, всички възможни куестове та ... досега.
Сега на преклонната за някои възраст от 55 г. здраво си джиткам всяко по-достойно заглавие от категорията на 1-st player shooter, Tactical shooter (особено ги почитам - цялата поредица Medal of Honor и др. подобни), както и любимите куестове за размърдване на мозъчните клетки, доколкото са ми останали...
Малеейй! Колко съм дърт!
Брадата
7-8
Първата ми игра беше ДооМ2 и баща ми насякаде разнасяше един лаптоп и играех на нея, а в някой случеи аз ходех а Дади стреляше...или обратното.После ми инстална роуг скуадрон и помня как не ми даваше да играя на 2ра мисия докато не минех първата

Първата ми игра беше ДооМ2 и баща ми насякаде разнасяше един лаптоп и играех на нея, а в някой случеи аз ходех а Дади стреляше...или обратното.После ми инстална роуг скуадрон и помня как не ми даваше да играя на 2ра мисия докато не минех първата
Reaching aural nirvana...
bashta mi mi vze purviq Playstation i Gran Turismo kogato bqh purvi klas... zna4i nqkade 12-13 godini
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)

"...All must serve the one...true...king."
- Кирилицата
- В момента играе: GTA 4
8-9 години (може и повече) Започнах със Sega Genesis (16 битова конзола) Тогава си мислех, че игрите са достигнали своята перфектност... Колко се лъжех....
55 годишен геймър посещава форума - сензация.Този никнейм Bradata ти отива.Bradata написа:В далечната 1986 г. (някои тук нямат идея даже кога е било това)на връщане от една командировка си купих от Париж последния вик на геймърската индустрия (тогава) Spectrum ZX. Даваха го с 8 игри. Та ... оттогава, значи!
През 1988 г. за първи път имах късмета да притежавам служебен компютър (286-ица) с EGA монитор и цели 40 МБ (мегабайта - да не помислите, че е грешка) хард диск. По неведоми пътища, отнякъде изникна култовата игра (и досега си остана - без последната версия, която я оакаха здраво) Leisure Suit Larry (1) - куест с диалогов интерфейс - пишеш от клавиатурата фрази и ... ако уцелишминаваш нататък!
![]()
Малеейй! Колко съм дърт!
Респект човече, винаги ми е било интересно какви са тези редки същества, заплашвани от изчезване - геймърите на твоята възраст.Като чуя 55 години, си представям съвсем различни хора тип баба ми, която не е и чувала за това животно "гейминг" и ползва компютър само за Skype.А и тя си е завидно напреднала в сравнение с някои други хора от "старата генерация".
Жанра FPS се зове First Person Shooter, между другото.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
За пръв път играх на super-mario на петия си рожден ден.С други думи-минали са почти 11 години от първите ми зарибявания.Малко по-късно намерих и един comodor 64.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- VALEN7INVS
- Цар
E, в Airborne има относителен тактически елемент... ;рNo написа:Ей-това прави геймингът деца! След 22 години глупости няма да можете да се сетите какво стои зад съкращението FPS и ще се опитвате да изкарате MoH тактически шуутър!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- bgKommando
- Обратна връзка:
От 10 години съм геймър и смело защитавам титлата си до ден днешен.Пръвата ми игра на конзола беше Super Mario.Не броейки за "Скйорче" и "Там някаква къртица" май пръвата ми игра за PC беше Doom.
Eх добрите стари времена.
Eх добрите стари времена.
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
От заветната 2001... цееса завинаги остана в сърцето ми от тогава... 
От някъде 1998-1999, когато ми взеха сега, въпреки, че тогава сигурно съм вървял с памперси и табелка

Геймър съм някъде от 92-94. Тогава единствения компютър, на който съм играл беше у службата на баба ми онова време. Тези, които поддържаха сървърите на компанията, редовно качваха нови игри. Иначе активния гейминг почна някъде 96 година с първия ми компютър.
Ми от как се помня съм разцъквал.Първо няква SEGA която сигурно буквално от на 2-3 съм почнал да я играя.