От колко време сте геймър ???

Игри за PC

От колко време сте геймър ???

Повече от 15 години.
9
14%
10-15 години.
20
31%
8-10 години.
11
17%
6-8 години.
10
16%
4-6 години.
11
17%
3 години.
2
3%
2 години.
1
2%
1 година.
0
Няма гласували
6 месеца.
0
Няма гласували
3 месеца.
0
Няма гласували
1 месец.
0
Няма гласували
няколко дни.
0
Няма гласували

Общо гласове: 64

Аватар
Edwin Odesseiron

Re: От колко време сте геймър ???

Мнение от Edwin Odesseiron »

Преди 13-14 години трябва да съм си взел първата конзола (нинтендо ли беше к'во беше там)
На компютри започнах с излизането на първия Age of Empires (1997)
Всъщност имам някакви бегли спомени за разни шуутъри с един френд в офиса на баща му още преди това но не помня кои бяха
I'm busy, okay? I'm busy!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Дъ Пич написа:Ха. То кво излиза. Хем съм по-малък от повечето от вас. Хем геймя от повече време :lol:

Еееебаси голямата пишка имаш, значи, човече..! :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Дъ Пич написа:Ха. То кво излиза. Хем съм по-малък от повечето от вас. Хем геймя от повече време :lol:
And that's a good thing? :lol: x_X
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Bradata
Обратна връзка:

Мнение от Bradata »

В далечната 1986 г. (някои тук нямат идея даже кога е било това) :) на връщане от една командировка си купих от Париж последния вик на геймърската индустрия (тогава) Spectrum ZX. Даваха го с 8 игри. Та ... оттогава, значи!
През 1988 г. за първи път имах късмета да притежавам служебен компютър (286-ица) с EGA монитор и цели 40 МБ (мегабайта - да не помислите, че е грешка) хард диск. По неведоми пътища, отнякъде изникна култовата игра (и досега си остана - без последната версия, която я оакаха здраво) Leisure Suit Larry (1) - куест с диалогов интерфейс - пишеш от клавиатурата фрази и ... ако уцелиш :shock: минаваш нататък! :lol:
Сетне - всичко по реда си - Doom, Quake, всички възможни куестове та ... досега.

Сега на преклонната за някои възраст от 55 г. здраво си джиткам всяко по-достойно заглавие от категорията на 1-st player shooter, Tactical shooter (особено ги почитам - цялата поредица Medal of Honor и др. подобни), както и любимите куестове за размърдване на мозъчните клетки, доколкото са ми останали...

Общо това прави, комай, 22 години....
Малеейй! Колко съм дърт! :lol:
Брадата
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

7-8
Първата ми игра беше ДооМ2 и баща ми насякаде разнасяше един лаптоп и играех на нея, а в някой случеи аз ходех а Дади стреляше...или обратното.После ми инстална роуг скуадрон и помня как не ми даваше да играя на 2ра мисия докато не минех първата :lol: :lol:
Reaching aural nirvana...
Аватар
Sh0kWinZ

Мнение от Sh0kWinZ »

bashta mi mi vze purviq Playstation i Gran Turismo kogato bqh purvi klas... zna4i nqkade 12-13 godini :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
"...All must serve the one...true...king."
Аватар
Кирилицата
В момента играе: GTA 4

Мнение от Кирилицата »

8-9 години (може и повече) Започнах със Sega Genesis (16 битова конзола) Тогава си мислех, че игрите са достигнали своята перфектност... Колко се лъжех....
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Bradata написа:В далечната 1986 г. (някои тук нямат идея даже кога е било това) :) на връщане от една командировка си купих от Париж последния вик на геймърската индустрия (тогава) Spectrum ZX. Даваха го с 8 игри. Та ... оттогава, значи!
През 1988 г. за първи път имах късмета да притежавам служебен компютър (286-ица) с EGA монитор и цели 40 МБ (мегабайта - да не помислите, че е грешка) хард диск. По неведоми пътища, отнякъде изникна култовата игра (и досега си остана - без последната версия, която я оакаха здраво) Leisure Suit Larry (1) - куест с диалогов интерфейс - пишеш от клавиатурата фрази и ... ако уцелиш :shock: минаваш нататък! :lol:
Сетне - всичко по реда си - Doom, Quake, всички възможни куестове та ... досега.

Сега на преклонната за някои възраст от 55 г. здраво си джиткам всяко по-достойно заглавие от категорията на 1-st player shooter, Tactical shooter (особено ги почитам - цялата поредица Medal of Honor и др. подобни), както и любимите куестове за размърдване на мозъчните клетки, доколкото са ми останали...

Общо това прави, комай, 22 години....
Малеейй! Колко съм дърт! :lol:
55 годишен геймър посещава форума - сензация.Този никнейм Bradata ти отива. :wink:

Респект човече, винаги ми е било интересно какви са тези редки същества, заплашвани от изчезване - геймърите на твоята възраст.Като чуя 55 години, си представям съвсем различни хора тип баба ми, която не е и чувала за това животно "гейминг" и ползва компютър само за Skype.А и тя си е завидно напреднала в сравнение с някои други хора от "старата генерация".

Жанра FPS се зове First Person Shooter, между другото.
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

За пръв път играх на super-mario на петия си рожден ден.С други думи-минали са почти 11 години от първите ми зарибявания.Малко по-късно намерих и един comodor 64.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

No написа:Ей-това прави геймингът деца! След 22 години глупости няма да можете да се сетите какво стои зад съкращението FPS и ще се опитвате да изкарате MoH тактически шуутър!
E, в Airborne има относителен тактически елемент... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Мнение от bgKommando »

От 10 години съм геймър и смело защитавам титлата си до ден днешен.Пръвата ми игра на конзола беше Super Mario.Не броейки за "Скйорче" и "Там някаква къртица" май пръвата ми игра за PC беше Doom.
Eх добрите стари времена. :)
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

От заветната 2001... цееса завинаги остана в сърцето ми от тогава... :D
Аватар
DR

Мнение от DR »

От някъде 1998-1999, когато ми взеха сега, въпреки, че тогава сигурно съм вървял с памперси и табелка :IMNOOB: :lol:
Duke

Мнение от Duke »

Геймър съм някъде от 92-94. Тогава единствения компютър, на който съм играл беше у службата на баба ми онова време. Тези, които поддържаха сървърите на компанията, редовно качваха нови игри. Иначе активния гейминг почна някъде 96 година с първия ми компютър.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ми от как се помня съм разцъквал.Първо няква SEGA която сигурно буквално от на 2-3 съм почнал да я играя.
Публикувай отговор