Fenrir написа:За Wolf's Rain какво ви е мнението...?
ДА!
Fenrir написа:За Wolf's Rain какво ви е мнението...?
Много добре си го преценил анимето, даже.AlShu написа:Ми не съм го гледал, ама съм чувал, че е депресарщина и завършвало особено кофти.
И понеже такива заглавия не са в кръга на интересите ми, го скипнах. Не заради края, а заради самоцелността на такива анимета - да вкарат EMO настроение на зрителя и толкоз. Никакви по-големи амбиции.
Не, мерси!
Ето Cowboy Bebop също свършва кофти, но ми е от любимите анимета. Просто защото в течение на самата история, получаваш нещо хубаво (в случая с Cowboy Bebop, много хубави неща), а края може да е какъвто си иска (стига да е логичен, а не изнасилен, като примерно края на Mai Hime - абсолютно изнасилен хепи енд...блях...).
Това не ми харесва в депресарщините - целта им е да те смачкат психически, а не да ти представят някъква интересна история (било тя мрачна или тъжна).
Обаче има и нещо друго - понеже не съм гледал Wolf's Rain и разчутам само на чужди впечатления, може и да съм в грешка и всъщност да е хубаво заглавие.
Обаче като гледам как му се кефят феновете на депресарщините...
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Еми това че те мързи си е твоя работа.Анимето си остава страхотно и аз си държа на думата.Mitizaro написа:Един приятел каза че истината била в One Piece мързи ме.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Agent написа:AcTivE
хах
![]()
разгледай последните 2 стр
...
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Mitizaro написа:Спорд мен истината са циците в Tenjou Tenge
Не само, от флашбеците научихме гардероба на бельото на оная кучка - голямата сестра.Вuddy написа:Mitizaro написа:Спорд мен истината са циците в Tenjou TengeКогато пича се приземи в банята, а.
(или нещо такова беше, много отдавна го гледах).
ЪъъИначе лично аз не харесвам Soul Eater - нищо дълбоко не виждам в него.
Я си признай, ти гледал ли си поне един епизод на F/SN?AlShu написа:Mitizaro написа:ЪъъИначе лично аз не харесвам Soul Eater - нищо дълбоко не виждам в него.. Я си признай, ти гледал ли си поне един епизод? Идеята в това, аниме е да забавлява зрителя, а не да го потапя в серьозни и дълбоки мисли. Всичко в него е майтап, гавра и пародия.
Абсолютно безсмислено е, да търсиш "сериозни неща" в него, поне на този етап. Теоритично може от комедия да премине в тотална трагедия (по примера на разни други заглавия...пък и японците си падат по bitter-sweet истории), но засега няма такива тенденции.
Ако има дълбочина, тя е на ниво сарказъм и карикатура. (Примерно - виж колко дебилно се отнася Шинигами-сама, дори към въпроси от голяма важност.)
От друго страна Fate/Stay Night ти било останало навеки в сърцето. Нима твърдиш, че то е дълбоко?
Не че не бяха забавни простоийте,ама по едно време започнаха малко да ми писват.AlShu написа: Мен пък точно комедията ме изкефи. Дошло ми е до гуша от безкрайно разтеглени и зациклени тупалки, които на всичкото отгоре се взимат насерьозно.
Пък и много от боевете бяха комични - примерно онзи тип дето композираше мелодии докато се биеше (а и пееше доста фалшиво), а битката със сумиста...първите битки на Кеничи, когато беше абсолютен страхливец, също бяха фън...
Обаче най-готин беше "най-добрият приятел" на главния герой. В началото го мислиш за мутант, но после най-неочаквано се оказва, че наистина е гений.![]()
Абе рядко се случва тупалка да ми хареса, като Strongest Disciple Kenichi.
Бате, че ти да не мислиш, че ми знаеш представите наизуст?Т'ва е почти като да накараш нормален човек да гледа нещата на Хамелеона. Макар че... познавам индивиди развити далеч дори над неговите представи