Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: FUCKIN METALLLICA
Публикувано на: 26 Юли 2008 19:13

Кире_Гръчата написа:
Аз па се здрависах с вокало на Vader :P

И аз. :lol:

Между другото, какво ще кажете за новото допълнение в подписа на Vermic? :lol: :lol: :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 26 Юли 2008 19:17

Добре , разбрах , че си дълъг дай ми точна цифра .
187?

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2008 19:25

точната цифра винаги е една
и тя е

осем-осем

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2008 19:27

Кире_Гръчата написа:
точната цифра винаги е една
и тя е

осем-осем

едно-четири-осем-осем.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2008 19:29

това е осем-осем на квадрат ... по формулата на Химлер

(АНТИ)СЕ(М)ИЗМИТ 88 ПО СКАЛАТА НА ХИТЛЕР

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2008 20:53

Vermic написа:
reconnect написа:

Това ще ти се случи!Дългуч :x

Колко точно сантиметра е тоя?

Копелета така съжелявам че не бях там... жалко - здрави песни изпуснах.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 26 Юли 2008 21:37

Mitizaro написа:
Vermic написа:

Това ще ти се случи!Дългуч :x

Колко точно сантиметра е тоя?

2 и нещо е бе!ЩЕ ГО СЪБОРИМ!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2008 22:08

1 87 съм ве :D

I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2008 22:14

reconnect написа:

Несък си, пич, не ставаш. Ако беше 210, може би, ама не си :D

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2008 22:36

reconnect написа:

Слааабо, мой.
Аз съм 195 - като вземи в предвид че съм на 15г ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2008 23:21

@Mitizaro, оная ми работа ми рипна :oops:

Дайте снимки от концерта бе :)

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: В момента играя с виличка и чашка в рака :D
Публикувано на: 26 Юли 2008 23:36

Леле концерта беше просто брутален :tuop: заслужаваха си тези 60 лв които дадох и мисля че и ан самите Metallica им хареса така че за тези които искаха но не можаха да доидат споко скоро ще се върнат :)

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 27 Юли 2008 01:09

Беше епик. Принципно.
Но не достатъчно, защото по отношение на концерта не съм удоволетворен, не се чувствам цял, сред величието - да, ВЕЛИКО беше - място намери празнотата. Тъжно ми е, братлета, но не се майтапя. Нито пък цивря, ако нещо ви води натам.
Айде да я карам подред, обаче.
На организацията - майната и. Зле била, но аз оплаквания немам - влязох бързо и безпроблемно. Излизането после беше като да пикаеш топки за боулинг, но с повече перспектива. Майната му и на т'ва, не е като да не съм го очаквал.
После се резнах в калабалъка и докато драпах напред (истински Х'асасин's Creed), по едно време довтаса Томата, и он ме позна ^_^ Беше дошел с Еленка, тя увисила на врата си плочка "Toma". Те така се прави любов :> Пауър братя му се радват и го потупват, а той ми вика (по памет) "дееба тоя Ковърдейл големо копеле излезна, отказа да ми подаде ръка". Я му викам "ти неко meet'n'greet не забърса ли ?", той мръщи вежди. Куцо ! Исках да ида още напред, затова се лиших от присъствието им край мен. По хубаво да си бях останал, но за това - после. Да пристъпим (една крачка напред, три назад - така е на концерт) към музиката.

I - The Sword

Ок, обичам пустиняшки метъл, но само ако е замесен Josh Homme. Конкретно тия The Sword на запис са безобразно скучни и въпреки, че на живо свириха същата умрела музика, освен с гаден звук ни я забиха и с хъс, отношение и любов към това, с което са се захванали, за което получават респекта ми и палци горе. Ако живнат малко и спрат да пеят за битки, мечове, реки и долини и прочее педерастии, ше станат свястна група.

II - Down

"Супергрупата" не са ми точно по вкуса, но в определени моменти наистина обожавам NOLA. И се радвам, че заложиха повече на него. Но реално изобщо не ми е толкова голям, туптящ и зачервен.. фейса от песните, колкото заради ЧИЧЕ ФИЛ. Радвам се и съм щастлив за шанса да го видя на живо. Той.. е животно. БЕСЕН ЗВЯР С ЧЕТИРИ ШИБАНИ ТОПКИ. Да, три или четири пъти заби микрофона в изпържения си череп, шурна от челото му истинска южняшка кръв. Уплаши ме колко блед и рахитичен изглежда, но в него има сила колкото стадо лъвове с базуки, качени върху танков полк, превозван от самолетоносачи. Мамка му, тоя човек навремето е шибал хероин, за да умори болките в гърба си и да, наистина прилича по всичко на такъв човек ! КОЛОСАЛЕН ! Идол ! Малко напразно викахме за песни на Пантера, според мен можеха да ни направят кефа, но щом чиче Фил е намерил така за добре, по хубаво да замълчим, преди да слезне отгоре и да ни ебе майките на целия сектор. Сериозна заявка за самостоятелен концерт, нека дойде, ама с поне пет песни на Пантера.
Заключението ми от подгрявката: южняшкият метъл не е музика за на живо. Бавен, подтискащ, мачкащ и долен, не знам как става купона на такова нещо. Може би ако се внесе един тлъст джойнт, но тогава купона става и на работи като Цеца. :roll: Някои, предимно фенове на Пантера и Слипнот, съдейки по пиянския им зов, бяха дошли точно заради нея и не пропуснаха да го демонстрират с абдалски възгласи и махленски побоища. Оглавиха ми юлтимативния списък "Things to avoid at metal shows like the plague". А и самите metal shows.. нека си го признаем, човек (човек :ь) - в моша е горещо, задушно, тясно и смърди. А както после и твърде късно разбрах, там не се чува нищо. Ето защо кефа ми когато разливах бутилка Джак и гледах Rock Am Ring 08 в навечерието на концерта беше много по-голям, въпреки че Джеймс беше на метри от мен, и беше божествен. Видях Металика отблизо, за което съм благодарен на всеки облак в небето, но не чух Металика. Никакви китари, никакъв Кърк, на сцената ври и кипи, Металика свирят и свирят та мамата си е ебало - ЕПИК, а се чува само лайняна тресня. Трябваше да си представям гласа на Джеймс и солата на Кърк, докато пияни копелета ми хриптят Fade To Black в ушите и се блъскат. Звуча като някаква примадона. Напълно наясно съм, че това е неизбежна и задължителна част от всеки метъл концерт, но това са Металика, моите предводители и водачи, обичам ги от сърце и слух и когато не чувам нищо, И КОГАТО РУМЪНСКИТЕ ЦИГАНИ ГИ ЗАГРОБИХА С HARVESTER И THE FOUR HORSEMEN А НА НАС НИ ПРОБУТАХА FUEL [doh] И WHEREVER I MAY ROAM [тъпня] И SCCRAZY[sux] ?!?!?! АААААААААААА.. и когато се случва и по-горе споменатото в калабалъка.. щастието ми наполовина си замина и остана горчивината.

III - Металика

Което е изключително жалко, защото концертът беше просто уникален, огромен, с много големи и малки супер епик моменти като реакциите на Джеймс (как си запуши ушите на Creeping Death !), фойерверките, дъждът на One, който придаде абсолютно правилната и необходима театралност на изпълнението на най-великото парче, невъзможно красивият Nothing Else Matters, огрян от запалки, телефони и уникално соло на Джеймс накрая (не бях го виждал да прави дабълхенди, но какво ли не прави този човек), тишината преди бурята на Master Of Puppets - скрихме му шапката значи, Джеймс държи дърт feedback с китарата и се блещи, ние се усещаме какво следва и викаме, съответно си го получаваме и на същия принцип, когато гасят лампите след Enter Sandman, подхващам, смея да твърдя, първи, а след миг целия стадион един справедлив зов за нещо, което не получихме преди девет години, а трябваше !

SEEK AND DESTROY !
SEEK AND DESTROY !
SEEK AND DESTROY !
SEEK AND DESTROY !

- Do you know why you are here ?
- YEAAAAH
- Why are you here ?
- SEEK AND DESTROY ! SEEK AND DESTROY ! SEEK AND DESTROY !

Хахаха, take that, motherfucker !
Естествено, че си получихме Seek-а. И ако не бяхме, със сигурност щяхме да сринем стадиона..

Тези, които са били по-назад, към кулите и по трибуните казват, че звукът е бил перфектен. Знам, че е бил перфектен, но мамка му, карък съм, фен съм, исках най-отпред, исках да видя моя герой отблизо и заради това, без да искам, пожертвах половината си кеф, за който чаках пет месеца. Вярно, ако исках кристален звук, щях да седна да си ги слушам у дома, но имам право и на нещо по-добро от тресня. Исках да се изкефя повече, отколкото на dvd, но не можах. I AM FUCKED. Глупавата публика и глупавите забежки в сетлиста също ме свалиха от облаците върху бетона. И.. ами, дано Ларс беше искрен - fucking soon никога няма да е достатъчно скоро, но да речем след година-две-три.. а ?

Страхотно шоу. Най-големият концерт до момента. Това е Металика, те бяха жив огън и с нищо (освен лиготиите със сетлиста) не носят вина за това, че се връщам от 25/07/08 два пъти по-малко накефен от необходимото. Но достатъчно накефен, за да съм щастлив - в края на краищата отидох преди всичко за да им покажа по всеки възможен начин, че ги обичам, и това действително се случи. Чакам с огромно нетърпение да се появи записа в livemetallica.com за да чуя най-после това, което трябваше а не можах. И естествено, чакам и самите тях. И Death Magnetic - мисля, че ще е размазващо добър.

Това е от мене.

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 27 Юли 2008 02:25

Концерта беше лудница, няма такъв кеф. исках да чуя Ънфоргивън или Сейнт Енгър, но и на това съм предоволен. На Мастъра абсолютно всички викаха и скачаха като ненормални, май тогава беше най-шумно на стадиона. Аз лично не мога в момента нито да ходя, нито да говоря.

А иначе най-силното изпълнение си бяха Уан и Нотинг елс медърс, още си ги чувам в главата (и още усещам мощните удари в гърба, които понесох по време на изпълнението им).

Но като цяло луд, лууууд концерт. И дано наистина се върнат по време на турнето за новия албум.

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 27 Юли 2008 18:22

@Реконект хяхя как само познах!

P.S: аз съм 194/5 , 18 годишен :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2008 18:33

Да ва иба, на мен казват, че съм мутант :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2008 18:34

по последни сметки съм 186
88 килограма

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2008 18:36

Аз съм 1 87 и съм 89 :Д

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 27 Юли 2008 19:36

Нещо нямам спомен темата да е "Колко си висок и колко тежиш?" въпреки, че явно имате нужда от една такава, за жалост не може да ви направим и тема за тежестта на умнственият ви багаж, но това се дължи на факта, че все още не може да мерим с толкова отрицателни числа.

Колкото по темата. Дам, първата група беше ад, даже пред нас се заформи пого, а след това и сериозен бой. Никога не съм се радвала толкова, че братми и компания са пред мене, както тогава.
Концерта ми хареса на макс, а завалялият на края дъждец бе като мана небесна( е можеше и да е малко по-силен).
Надявам се да дойдат и до година, пък ще видим.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2008 21:19

readonly написа:
БАЯ НЕЩА...

Скуийзнаха ти лемоно, а !!! :D :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение