DEKARON online

Игри за PC
Аватар
zak007

DEKARON online

Мнение от zak007 »

http://zamunda.net/forums.php?action=vi ... icid=88699 играта е жестока ! :P :D
Аватар
Sentry

Re: DEKARON online

Мнение от Sentry »

Dekaron Online е същата простотия като 2Moons, на която участвах в бета тестовете и която е пълна скръб, най-вече заради грайнденето, което е едно 99% от играта(за сравнение - аз смятам, че в Diablo грайнда представлява едва 90% от играта)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
zak007

Мнение от zak007 »

да да да за текива като тебе и други само WoW е добър всички останали не струват. Аз не мисля така има ного по хубави от диабло и там другите дето са всеки си има мнение за една игра ! :evil:
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Ти въобще прочети ли му поста :?: Май не си от най-ентелегентните щом не схвана и дума от него
Аватар
Mitizaro

Мнение от Mitizaro »

Абе мани, те лапетата като се зарибят на нещо и все го докарват до врява и комплекси.
За мен - всяко ролево mmo не струва, защото е комерсиялен боклук oсмърдян от повечето нердове играещи го.
Правете оргий не mmorpg-та!
I shall light a fire upon the fang that falls short,
so that i needn't see that star,
so that it shall not tear this throat of mine.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

zak007 написа:да да да за текива като тебе и други само WoW е добър всички останали не струват. Аз не мисля така има ного по хубави от диабло и там другите дето са всеки си има мнение за една игра ! :evil:
Виж какво, с този си пост накара всички от форума да ти се смеят... или по-скоро на факта, че си го отправил към мен.
Иначе какво да ти кажа - дадох пример с Diablo, защото е общо известна. Можех да ти дам пример с RAN online примерно, която пак си е такъв grindfest, ама какъв е смисълът, ако не си я играл? А пък напиша всички MMO-та, които съм играл сигурно ще заспиш преди да стигнеш до края на списъка.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

zak007 написа:да да да за текива като тебе и други само WoW е добър всички останали не струват. Аз не мисля така има ного по хубави от диабло и там другите дето са всеки си има мнение за една игра ! :evil:
Аз пък мисля, че WoW вече не струва... едно време беше по-добре според мен.. а Diablo rLz!

А иначе играя Cabal Online :wink: тука от форума преди и други го играеха
Пука ми, че ми дреме
Аватар
zak007

Мнение от zak007 »

Ми и аз играя кабал 57 левел сам в марс ма нещо повече наблягам на тази по ми харесва нз за6то. :roll:
Draksis

Мнение от Draksis »

В тези две MMO-та има само грайнд. Нито ПвП, нито нещо друго... с един риболов и mounts не се оправя положението. Ще ви писне, друзя. Стигнете до един определен lvl и ще ви писне, гаранция. По-добре играйте ММО от "големите" на пиратка, или на офи, вместо тези полуфабрикати. Има много малко безплатни ММО-та, които наистина си заслужават. Уви, Cabal и Dekaron (НАПЪЛНО еднаква с 2MOONS, няма какво да се лъжем) наистина не се вписват в списъците на добрите игри.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Еми да те са едни и същи,просто 2моонс е за америка а декарон за европа.Иначе всеки с малко повече стаж в ММО-тата може да каже че безплатно добро няма.
Публикувай отговор