Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: [Festival]Spirit Of Burgas
Публикувано на: 14 Юли 2008 22:05

SPIRIT of Burgas е вълнуващ, нов фестивал в България, който ще се състои на брега на Черно море от 15ти до 17ти август 2008г. Разположен на златните пясъци на Централния плаж, SPIRIT of Burgas ще бъде празник на музикалните изкуства, представяйки някои от най-добрите български музиканти, наред с известни международни артисти. До момента потвърдени са изявите на Groove Armada DJ Set (Andy Cato), Pharaohe Monch, The Sisters of Mercy, Pendulum DJ Set&MC Jakes, Asian Dub Foundation, Bonobo Live, както и вечери на Метрополис и HMSU и много други.

SPIRIT of Burgas ще бъде първото събитие от този вид в България, включващо няколко музикални зони, покриващ всички музикални стилове. И ако това не ви е достатъчно, ще има и спиращи дъха гледки от фестивала и черноморското крайбрежие.

Един от официалните медийни партньори на събитието ще бъде MTV European, които ще направят фестивала специален. Предаванията ще се излъчват в европейската мрежа на MTV, включвайки ексклузивни кадри „зад сцената” най-новия и най-очаквания фестивал в югоизточна Европа. SPIRIT of Burgas е официален партньор с MTV Europe Foundation и програмата MTV EXIT(End Exploitation and Traffickin), която цели да повиши вниманието, да предотвратява трафика и експлоатацията на хора и да поощрява младите хора да контролират бъдещето си. За повече информация посетете: http://www.mtvexit.org, http://www.mtv.tv.

Фестивала SPIRIT of Burgas, под патронажа на кмета на община Бургас – г-н Димитър Николов има за цел да обхване съвременната култура и изкуство, и да осигури забавления за местните и за почиващите в Бургас и околностите хора, да осигури поле за изява на музиканти, артисти и всякакъв вид нестандартни творци.

Желанието на града, кметството и организаторите да направят толкова голямо събитие, което да обхваща съвременната музикална култура прревръща Бургас в най-доброто място за дом на SPIRIT of Burgas. Разположен на красивото черноморско крайбрежие, Бургас е четвъртия по големина град, с население 250 000 жители. През летните месеци градът се изпълва с общо 500 000 човека, дошли именно тук заради прекрасната комбинация от море, слънце и природа

Обмислям вариянти как мога да отида.Ама за сега нищо :lol:
Доста интересно изглежда.Евала,че се правят такива евентове.
Браво и на HMSU,браво и на METROPOLIS.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas
Публикувано на: 14 Юли 2008 22:15

hmsu и metropolis този път не организират нищо, а само участват.
интересно е, най-вече заради pendulum и asian dub foundation, но с тия 88лв за трите дена може да си гледат работата. и това за първите 100 билета. после по 99лв.
вероятно ще ходя, ако си взема пас. иначе с транспорт и всички допълнителни дребни разходи излиза към 150лв, който не ми се дават за толкова малко -за тези пари- музикално събитие.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 22:17

ей ся отивам.. :shitfan:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 22:18

Пендулум... барем 10 човека знам дето ще се засилят.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 22:45

тръгнах....

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 22:55

да беше близо и аз бих отишъл на бонобо и пендулум малко така :gprd: нема лошо...

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 23:02

I_Hate_Noise написа:
да беше близо и аз бих отишъл на бонобо и пендулум малко така :gprd: нема лошо...

Се едно знаеш кои са Pendulum...
Верно в България,дръмерската аудитория е изцяло ориентирана другаде,но все пак Pendulum са нещо огромно за българската ди ен би сцена.Е,вярно Noisiа били тука,Goldie и etc..но Пендюлъм са много големи.Така,че просто ти и твоето невежество можете да останете настрана от темата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 23:10

човека каза, че би искал да се докосне до таланта им, ти викаш, че бил невеж

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 23:11

И кои са? Имат една известна песен, Blood Sugar ли, как беше...
Всичко останало е баластра, за да си продават дисковете.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 14 Юли 2008 23:16

Вчера по "Фрактура" говореха, че имало вероятност Cradle Of Filth да бъдат баш хедлайнери, но пропаднало :lol: :lol: :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 23:18

Всътщност са най-продаваното drum'n'bass име, имат доста повече хитове, както и песни в големите чартове. Това, разбира се не пречи последния им албум да няма почти никакви d'n'b елементи и да е някакъв чекиджийски електронен рок (за In Sillico става дума).

Честно казано по-интересни ще са Baron и UK Apache, които ги няма на флаера, но ги има на сайта на Х.У.М.У.С.

Но, както вече казах, с 88лв вход ме губят като клиент.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 23:19

А,темата се напълни с фенове на метъла(за да не кажа "метъли",думата която ви е толкова обидна),които разбират и от дръм.
Добре,бе,не ви разбирам....Интересувате ли се от тоя вид музика?Мисля,че не!Знаете ли нещо за тоя вид музика?Мисля,че не!
Е,добре бе,къде сте тръгнали да ми обяснявате кой известен,кой добър и кой не,като сте абсолютно невежи по темата.
Тъпо е отстрани.

П.П.А новия им албум(In Sillico) наистина не струва.Според мен идеята да станат dnb/rock банда хич не е добра.
Само Propane Nightmares ме израдва.Но като цяло албума не става.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 23:23

Ако аз влизам в групата на "металите" бих казал, че съм твърдо убеден, че съм чул значително повече дръм от теб и съм бил на доста повече ивенти.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2008 23:26

Морт написа:
Ако аз влизам в групата на "металите" бих казал, че съм твърдо убеден, че съм чул значително повече дръм от теб и съм бил на доста повече ивенти.

Нищо не казвам друже ;) Няма да споря с теб,щото е така.
Не се имам за големия разбирач.Просто ме дразнят такива невежи изказвания като горните.
Лично аз слушам дръм от има-няма половин година.И не мога да съм толкова разбирач.
Но за това време съм бил на почти всеки евент и то не защото трябва,ако съм "фен",а защото наистина ми е неистовия кеф.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2008 00:11

Кви невежи изказвания бе?! Нали искаш мнение? Еми - ето ти го, тва, че не ти харесва си е твой проблем.
Има 1000 форуми за dnb, сигурно и около 100 като фенсайтове на тия...

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2008 01:03

spirit = алкохол

"Алкохолът на Бургас"?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2008 08:59

Много ми е чудно к'во правят Sisters Of Mercy с тия drum'n'bass-ари. Иначе бих отишъл само заради тях ама не си заслужава.

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2008 09:17

Asian Dub Foundation звучи интересно, The Sisters of Mercy също горе-долу, ама тея Pendulum са супер сухи мейнстрийм тъпаци. Въобще и не си прави да ми обясняваш кой бил невежа, 'щото не само dnb съм слушал много повече от теб...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2008 10:24

Ето тук си проличава ПЦМ юзър чертата.Вие сте най-големите разбирачи,най-много сте слушали,винаги разбирате повече от другите,винаги сте по-компетентни.Най-най сте,не се безпокойте.Страшни сте,муцки :)
Хич не ми се спори с никой от вас,а и не искам да ви се доказвам.Вие сте станали толкова добри зад клавиатурата и по форумите,че изобщо не е нужно да си правя труда.Железни сте.Айде,бъдете все така компетентни,знаещи и разбиращи всичко.

А Блу,дюде,ти не ми говори за мнение,щото преди време бях казал нещо за няква група ли беше,за кво ли беше и ти се разсърди.
Хубаво,де,всеки си има мнение,ама хубаво е то да е защитено зад аргументи,а не само от това какво си чул да слушат малките деца от твойто даскало на джиесемчетата.Е,разбира се и ти си слушал повече от мен и къде съм тръгнал да ти се обяснявам.

Audio & Dylan-Burning :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2008 10:38

DennisEverything? написа:
А Блу,дюде,ти не ми говори за мнение,щото преди време бях казал нещо за няква група ли беше,за кво ли беше и ти се разсърди.
Хубаво,де,всеки си има мнение,ама хубаво е то да е защитено зад аргументи,а не само от това какво си чул да слушат малките деца от твойто даскало на джиесемчетата.Е,разбира се и ти си слушал повече от мен и къде съм тръгнал да ти се обяснявам.

Чакай сега, аз нищо лошо не съм казал :lol:
Искаш мнение - ето ти го.
Кви групи кви филми.
Или си тъп, или се правиш на тъп. Явно на по-голямата част от хората тук не им харесват тия, ти тръгваш да доказваш колко нищо не знаем, колко сме ограничени... ахахах
Еми хубаво, слушкай си ги, бий се в гърдите, дреме ми. Аз музиката си на никой не налагам, нито пък водя войни по форумите...
И слагай интервали между изреченията ффс.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com