ФеМеИ-сти утре?
ФеМеИ-сти утре?
Някой утре за Математика@СУ?
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Re: ФеМеИ-сти утре?
Валери
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Успех, Морт!
Ебаси!
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Какво значи туй ?Sirius написа:ФМИ .. Заеби.
На пръв поглед не изглеждат убийствени, ама то не се знае като се засуче нещо. И за пети клас има задачи, дето могат да ти строшат главата. Видях, че стереометрията им е някаква шестоъгълна призма с даден основнен ръб=околен ръб, искам и аз в УАСГ такава, ама 'де такъв късмет
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Точно каквото изглежда, че значи. ФМИ... Заеби.Nocturno написа:Какво значи туй ?Sirius написа:ФМИ .. Заеби.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Е, щом е така - на мен ми изглежда като дрисливо лайно, следователно е такова. 
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Същото. ФМИ - дрисливо лайно.Nocturno написа:Е, щом е така - на мен ми изглежда като дрисливо лайно, следователно е такова. :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Фичо е бил. Да си го засичал?Mорт написа:Някой утре за Математика@СУ?
Come, my raven, it could be a lark.
-
WAN|Georgi
Еми аз бях днес точно на изпита във ФМИ...
Не ми се стори лесен испита, според мен предварителния беше по-лесен.
Трябва ми 4ка, но няма да стане от тоя изпит. Надеждите са ми за Мат 2
Не ми се стори лесен испита, според мен предварителния беше по-лесен.
Трябва ми 4ка, но няма да стане от тоя изпит. Надеждите са ми за Мат 2
Изпитът действително беше по-тегав от пробния, но и аз бях по-подготвен
За всеки случай ще се ходи и на Математика 2.
Фичо, не го видях, но видях Вики. Т.е. тя ме видя. Разправя, че ще кандидатства информатика/компютърни науки
За всеки случай ще се ходи и на Математика 2.
Фичо, не го видях, но видях Вики. Т.е. тя ме видя. Разправя, че ще кандидатства информатика/компютърни науки
Съвсем информативно питам - каква оценка се очаква да се изкара при 5 напълно верни задачи, 1 сгрешено финалното изчисление и още 3, по които е писано тук-там?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Зависи как оценяват. Ако за всяка задача се дават едни и същи точки, значи 5 задачи+нещо трябва да е от 4 нагоре.
Една задача е 40 стотни. Вече зависи как оценяват.
Морт, един съвет - ако ще влизаш влез или Софтуерно Инженерство или Информационни Системи. В програмите им се учат много по-малко глупости отколкото при Информатика и Компютърните Науки.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Точно пък за Информационните системи най-много хора ме предупреждаваха, че били тотална боза.
Влизам само за една година, догодина заминавам, така че хич не съм се и готвил много.
4 без курсове и почти нито една решена задача без годината. С тия усилия Информатика е най-реално. За там пък ме плашат с три математики. Според инфото в уикито на ФМИ компютърните науки изглеждат по-смислени от софтуерното инжинерство. Така или иначе за там балът няма да ми стигне, а и само бих отнел нечие място (след като съм само за първи курс).
Влизам само за една година, догодина заминавам, така че хич не съм се и готвил много.
4 без курсове и почти нито една решена задача без годината. С тия усилия Информатика е най-реално. За там пък ме плашат с три математики. Според инфото в уикито на ФМИ компютърните науки изглеждат по-смислени от софтуерното инжинерство. Така или иначе за там балът няма да ми стигне, а и само бих отнел нечие място (след като съм само за първи курс).