Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 16:46
The Chameleon написа: Само да вметна : аз жени с ПО-КЪСА от моята коса, НЕ чукам :!: :lol: Хах, тогава сигурно и след като се подстрижеш, пак не би чукал Нев. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 16:49
Е, кви снимки бе, човек. То всички сте еднакви. Някаква дълга коса, падаща пред лицето, ебаси снимките...
Хамелеоне, ако наистина ти е изтощена косата по-добре я пострижи, колкото и да не ти се иска. За 2 години косата ми стана 3 пъти по-рядка защото не я постригвах късичко а я мъчех...
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 16:52
Иванатора вчера вика, че не ме бил виждал, та му се показах: 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 19:21
Hitrusha написа: zip0 написа: Смешно ли е да си грозен? Смееш ли се сутрин ? Закачил съм твоя снимка на огледалото.
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 19:26
Mорт написа: Иванатора вчера вика, че не ме бил виждал, та му се показах:  Трябва да смениш декоратора  Както и електротехника 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 20:31
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 20:34
Нищо и няма на електротехниката, просто не е сложен капака на лебедката, която навива въжетата на леглото 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Селестин
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 21:06
Hitrusha написа: Хамелеоне, ако наистина ти е изтощена косата по-добре я пострижи, колкото и да не ти се иска. За 2 години косата ми стана 3 пъти по-рядка защото не я постригвах късичко а я мъчех... Да, между другото, когато не подстригваш косата, тя расте по-бавно, изтощава се и започва да пада. Една съученичка 4 години не си беше подстригвала косата, докато накрая тя започна да се къса само при поглед вперен в нея. Чами, отдавна ти казах да се подстрижеш... За доброто на косата ти беше. Сега си трай виновно и бъди нещастен. Моята беше дълга до средата на гърба, но един ден ми прищрака нещо и я подстригах, та сега едва ми стига раменете.. Направо оживя, един косъм не е паднал и даже я харесвам. :)
___________________________________ Somebody wants you, somebody needs you... Somebody dreams about you every single night. Somebody can't breathe, without you it's lonely... Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me. That somebody's me.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 21:10
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 21:34
zip0 написа: Hitrusha написа: Смееш ли се сутрин ? Закачил съм твоя снимка на огледалото. Ще ти се да изглеждаш добре ама няма Селестин, така е 
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 22:03
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 22:17
Аааа Нокти мега пич, и Брейн баси пича :Д И Сириус голям пич :ДД Оркус, мерси за поста ти ^^ Един не егоистичен пост!  И права беше, отдавна трябваше да се подстрижа.. сега ще видим кое-как-докога.. И си трая де, как няма да си трая. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 22:38
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 09 Юли 2008 22:43
Продал е самолетчето да си купи костюмче 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 10 Юли 2008 00:21
Шефо е целата корпорация !  МЕТАЛ АЙДОЛ !
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 10 Юли 2008 01:03
Тоя ли бе?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 10 Юли 2008 08:11
баа, дека го откри тоз ве 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 10 Юли 2008 08:43
'Дето всеки трети, когото срещна в даскало ми казва "ТОМААААААААААААААААА"... Да ви го НАБИЯЯЯ...
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 10 Юли 2008 14:31
readonly написа: Шефо е целата корпорация !  МЕТАЛ АЙДОЛ ! Сега откривам колко много си приличате... Ти си хибрид между Тома и Орландо Блум, ya know? (:
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|