Автор |
Съобщение |
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво, аджеба, представлява режима "Dynamic speed" Публикувано на: 08 Юли 2008 20:57
Не съм сигурен, но този режим променя оборотите на перката в зависимост от това дали е в 2д или 3д приложение.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво, аджеба, представлява режима "Dynamic speed" Публикувано на: 08 Юли 2008 23:44
Всъщност променя оборотите на перкaтa в зависимост от темперетурата на GPU-то
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво, аджеба, представлява режима "Dynamic speed" Публикувано на: 08 Юли 2008 23:47
А относно температурата, не мога да ти кажа точно за този модел каква трябва да е ,но по принцип видео картите издържат на много висока-някъде около 120-125.Така че 70C мисля е нормална особено в тия жеги.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво, аджеба, представлява режима "Dynamic speed" Публикувано на: 08 Юли 2008 23:54
братле има зелено жълто и червено при градусите на картата ако си в зеленото нема проблеми в жълтото леко се е напекла в червеното е зле ама мисля че тва може и сам да се сетиш
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|